![]() |
MEHMET YILDIZ ILE ANLAŞILDI
Sivasspor yönetimi ile Mehmet Yıldız arasında anlaşma sağlandı. Sözleşme tarihi konusunda yaşanan pürüz giderildi ve Yıldız resmi imzayı attı. Mehmet Yıldız’ın transfer bilmecesi çözüldü. Sivasspor yönetimi ile Mehmet Yıldız arasında yaşanan mukavele sorunu çözüldü.
Daha önce yönetimin üç yıllık imza attırmak istemesine rağmen bu teklife sıcak bakmayan Mehmet Yıldız, kendisini 1+1 olmak üzere iki yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Yönetimle anlaşma zemini bulduğu için çok mutlu olduğunu ifade eden Mehmet Yıldız, yeni sezonda kırmızı-beyazlı forma ile yeni başarıların altına imza atağını söyledi. Hürdoğan |
-->: MEHMET YILDIZ ILE ANLAŞILDI
[B]Sevindirici haber. Mehmet Yıldız'ın bize faydalı olacağına inanıyorum kendisine ve takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum.[/B]
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Çok şükür yılan hikayesine dönen bir transfer olayı idi...İnşallah Sivasspor için verimli olur...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[IMG]http://www.sivasspor.com.tr/oyuncular/sonkadro.gif[/IMG]
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"][I]BU SENE INSALLAH BASARILI OLUR[/I][/FONT][/COLOR] |
[B]hayırlısı olsun mehmet yıldız bu takım için gerekli biri bana göre
mücadeleci ve kuvvetli biri hayırlısı olsun [/B] |
Sevindim Sivassporumuzun yararına olan çok güzel bir transfer.
Hayırlı olsun Mehmet Yıldız, senden büyük beklentilerimiz var,başarılarını bekliyoruz |
mehmet yildizi bende beyeniyorum iyi bir fitbolcu ama teknik olarak yetersiz son vuruslari iyi deyil cok eksigi var bunlari gelistirirse cok basarili bir olur.
|
[QUOTE=erdaleren58]mehmet yildizi bende beyeniyorum iyi bir fitbolcu ama teknik olarak yetersiz son vuruslari iyi deyil cok eksigi var bunlari gelistirirse cok basarili bir olur.[/QUOTE]
Umarım Mehmet Yıldız fizik gücüne birazcıkta futbol tekniği ekler. O zaman çok faydalı olacağına inanıyorum. Geçen yıl Sivastaki Beşiktaş maçında kaçırdığı goller hala hatırımızda. Ve diğer maçlar... Herşeye rağmen gelecek vadeden bir futbolcu. Yaşı da çok genç diyebileceğimiz bir seviyede. İnşallah gol makinasına dönüşür. |
[B][FONT="Comic Sans MS"]Mehmet tam Sivassporumuzun aradığı futbolculardan biri...Özelliklede kışın ağır sahalarda üst düzey futbol oynama yeteneğine sahip Mehmet İnş. 2.lig'deki futbolunu süper ligdede Gösterir...[/FONT][/B]
|
[QUOTE=DJMuRaT][B][FONT="Comic Sans MS"]Mehmet tam Sivassporumuzun aradığı futbolculardan biri...Özelliklede kışın ağır sahalarda üst düzey futbol oynama yeteneğine sahip Mehmet İnş. 2.lig'deki futbolunu süper ligdede Gösterir...[/FONT][/B][/QUOTE]
[COLOR="Blue"]aynen yazdıklarına katılıyorum fazla söze gerek yok[/COLOR][COLOR="Red"][B] [FONT="Arial Black"]VİERİ MEHMET[/FONT][/B][/COLOR] |
allaha şükür yuvasına döndü. .........
|
ooohhhh beeeee nihaaaayeeettt...
|
ben bu sözlerin hic birine katilmiyorum sivassporun gerek duydugu bi oyuncu degil 2 ligde is yapar fazlasini yapamaz
|
Çok iyi bir yedek olur ve yedekliğin vediği hırslada son 15 dakikada takımı ilerde tutarak, defansı rahatlatan adam olur. Ya da Lig-A'da ki takımlara kiralayarak para kazanırız. Aksi halde süper lig futbolcusu değil.
|
Mehmet YILDIZ için verilen paraya yazık çoook YAZIK ÇOK
çöpe atılmış para bu :( |
mehmet yıldızla anlaşılması güzel bir haber ve inanıyorumki mehmet yıldız sivasspor için büyük işlere imza atacak ve büyük işler başaracak hayırlı uğurlu olsun
|
kötü haber diye ben buna derim işte...tüh yaw valla üzüldüm
|
Futbol bir takım oyunudur.Bu oyun içerisinde her bir futbolcunun,değişik mevkilerdeki ayrı ayrı görevleri işleyen bir makinanın dişlisi gibidir.Bu bağlamda MEHMET YILDIZ'ın kendine has,ileride takıma basan ,oyun kurgusunu bozduran,rakip takımın bizim sahaya koordine bir atak halinde gelmesini önleyen,futbol mantelitesi ile çok faydalı olacağı kanaatindeyim.İnşallah teknikdirektörümüz bu oyun kurgusu dahilinde MEHMET YILDIZ'a görev verir.
|
tekrar hoş geldin mehmet yıldız
|
Şimdiden yorum yok.
Maçlarda iyi oynarsa başımızın üstünde yeri var, yoksa yazık olur paralara.. |
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]Hayırlısı olsun arkadaşlar mehmet yıldız cok güzel olmasada bir cok forvetten daha iyi yırtıcı dinamik cok koşan akresif bir oyuncu buda sivas spor için bulunmaz bir oyuncu hırslı olması hadi mehmet yıldız göster kendini yoksa gine gidersin ikincilik takımlarına [/COLOR][/I][/B]
|
çok guzel bir transfer olmus para çope falan gitmemiş hayırlı uğurlu olsun
|
Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"]AD SOYAD: MEHMET YILDIZ
Tuttuğu takım: GALATASARAY En beğendiği gazete: FANATİK,FOTOMAÇ ,HÜRRİYET Sevdiği Renkler: SİHAY- BEYAZ En beğendiği yemek: BEYAZ ET ÜRÜNLERİ Medeni Hali : EVLİ Doğum Yeri ve tarihi: ANKARA ---1981 Burcu: BAŞAK Kilosu ve boyu: 84…. 1.84 Lakabın :VİERRİ -Futbola hangi takımda, kaç yılında başladın? TİGEMSPOR 1996 - Futbolcu olmaya karar verdiğinde sizi yönlendiren insanlar var mıydı? OKUL TAKIMINDAKİ ÖĞRETMENİM. - Kendine futbolcu olarak kimi örnek alıyorsun? FATİH TEKKE - En çok beğendiği yerli ve yabancı futbolcular kim? FATİH TEKKE - İBRAHİMOVİÇ - Hangi teknik adamı beğeniyorsun? İSMAİL KARTAL - Sivasspor dışında taraftarı olduğunuz bir takım var mı? -------------------------------- -Futbol hayatında unutamadığın bir karşılaşma var mı? 2 SEZON ÖNCEKİ 2-1 YENİLDİĞİMİZ SİVASSPOR:A.SEBATSPOR MAÇI - Uğura inanır mısın? Maça çıkarken bir uğurun var mı? ----------------- - Sivas kenti senin için ne ifade ediyor? -------------------------------------- - En sevdiğin ve sevmediğin özelliklerin nelerdir? AŞIRI DUYGUSALIM SEVMİYORUM.GÜÇLÜ OLMAK BENİ MUTLU EDİYOR. - Stresli anlarını nasıl dağıtırsın?. ARABA KULLANARAK VE GEZEREK. - Kendinle ilgili herhangi bir konuda öz eleştiri yapar mısın? YAPARIM. - Sivasspor taraftarlarına iletmek istediğin bir mesaj var mı? [COLOR="Blue"]DIŞ ETKENLERDEN UZAK DURSUNLAR VE SAMİMİCE BİZİ DESTEKLESİNLER[/COLOR][/FONT][/COLOR][/I][/B]. |
[QUOTE=FATIMA][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Comic Sans MS"]AD SOYAD: MEHMET YILDIZ
Tuttuğu takım: GALATASARAY En beğendiği gazete: FANATİK,FOTOMAÇ ,HÜRRİYET Sevdiği Renkler: SİHAY- BEYAZ En beğendiği yemek: BEYAZ ET ÜRÜNLERİ Medeni Hali : EVLİ Doğum Yeri ve tarihi: ANKARA ---1981 Burcu: BAŞAK Kilosu ve boyu: 84…. 1.84 Lakabın :VİERRİ -Futbola hangi takımda, kaç yılında başladın? TİGEMSPOR 1996 - Futbolcu olmaya karar verdiğinde sizi yönlendiren insanlar var mıydı? OKUL TAKIMINDAKİ ÖĞRETMENİM. - Kendine futbolcu olarak kimi örnek alıyorsun? FATİH TEKKE - En çok beğendiği yerli ve yabancı futbolcular kim? FATİH TEKKE - İBRAHİMOVİÇ - Hangi teknik adamı beğeniyorsun? İSMAİL KARTAL - Sivasspor dışında taraftarı olduğunuz bir takım var mı? -------------------------------- -Futbol hayatında unutamadığın bir karşılaşma var mı? 2 SEZON ÖNCEKİ 2-1 YENİLDİĞİMİZ SİVASSPOR:A.SEBATSPOR MAÇI - Uğura inanır mısın? Maça çıkarken bir uğurun var mı? ----------------- - Sivas kenti senin için ne ifade ediyor? -------------------------------------- - En sevdiğin ve sevmediğin özelliklerin nelerdir? AŞIRI DUYGUSALIM SEVMİYORUM.GÜÇLÜ OLMAK BENİ MUTLU EDİYOR. - Stresli anlarını nasıl dağıtırsın?. ARABA KULLANARAK VE GEZEREK. - Kendinle ilgili herhangi bir konuda öz eleştiri yapar mısın? YAPARIM. - Sivasspor taraftarlarına iletmek istediğin bir mesaj var mı? [COLOR="Blue"]DIŞ ETKENLERDEN UZAK DURSUNLAR VE SAMİMİCE BİZİ DESTEKLESİNLER[/COLOR][/FONT][/COLOR][/I][/B].[/QUOTE] [COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"] Vierri Mehmete başarılar....[/FONT][/I][/B][/COLOR]:rolleyes: |
[B][I][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"]Yeni sezonda Mehmet'e başarılar diliyorum. Ancak ben onun adına ilk 11'den umutlu değilim. Eğer Süper lig için yeterli olduğuna inanılsaydı Lorant kesin faydalanırdı......[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
Bence de iyi oldu cok hirsli Almanyada alman takimlarina karsi üc macta hoca görev verdi macin birinde alman taraftarlarindan 45 dakika isliklandi ve ikinci yari hoca degistirdi tatli ve sert futbol tabiki güzel ama gereksiz yere faul yapip takimi sahada 10 kisi birakmak cok kötü verilen o haftadaki emege yazik olur biraz kendini kontrol ederse takima faydali olacak
|
hayırlı uğurlu olsun bize faydalı olacak bir isim
|
Hayırlısı olsun, dilerim Takımla uyumu çabuk olur ve başarıyı bizlerle beraber yaşar.
|
Hadi bakalım, umarım iyi bir performans ortaya koyar...
|
çok sevindim ya mehmet yıldız bence defansları yıpratan bir oyuncu sivasımıza hayırlı olsun
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:30. |