![]() |
SİVASSPOR.1 WOLFSBURG.2
SİVASSPORUMUZ AVUSTURYADAKİ İLK HAZIRLIK MAÇINI ALMANYA BUNDESLİGANIN GÜÇLÜ TAKIMLARINDAN WOLFSBURG İLE BUGÜN 17:00 DA KARŞI KARŞIYA GELECEK
|
-->: SİVASSPOR-WOLFSBURG
şimdi takımımızın gücü ortaya çıkacak inşallah eksiklerimiz varsa bu maçlarda ortaya çıkar ve hemen gerekli olan transferler yapılır
|
inşallah bu maçı alırız da kulübümüzün ne kadar güçlü bir kadro kurduğunu herkes öğrenir
BURDAN SÜPER LİGDEKİ 17 TAKIMA SESLENİYORUM ÇOK CAN YAKACAĞIZ VESSELEM |
[B][I][FONT="Tahoma"][COLOR="Navy"]Sivasspor'un kendini görebilmesi açısından önemli bir maç........[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
tahminim
SİVASSPOR:7 WOLFSBURG:1 sivasspor inşallah bu maçla birlikte süper lige ve önündeki her maça hazır bir seviyeye gelecek. |
Cok sükür güclü rakiplerle sivasspor hazirlik maci yapacak ve simdiye kadar gecirdigimiz hazirlik döneminde eksiklerimizi görme imkani verecek WFL,wolfsfburg gecen sene iyi bir sezon gecirmedi alman 1.ci ligde ama B. München disinda Almanyada her takimi yenecek gücte bir takim bana 20 km uzaklikta kücük bir sehir skor hic önemli degil önemli olan sahada gösterecegimiz mücadele cok önemli hatani ve eksiklerini görmen icin güclü takimlarla yapilan maclar cok önemli.....
|
[B]Önemli bir maç, su anda da başlamak üzere umarım iyi bir futbol örneği sergileriz...[/B]
|
haydi hayırlısı inşallah istedigimiz olur..............
|
[B]Maça baskılı başladık anlaşılan haydi bir golll gelsin artıkkk[/B]
|
[B]ÇAĞLAYAN ABİ,
MAÇI NERDEN TAKİP EDİYON...? LİNK VEREBİLİR MİSİN...?[/B] |
goooooooooooolllllllllllllll Sivassporumuz 1-0 öne geçti
|
şimdide 1-1 oldu :(((((((((((((8
|
16:21
Thiam e yapilan faul Kryznowek 36 metreden Madlung a pas verdi Madlung kafa ile yaptigi hamleyle kale direginin üstünden az bir farkla ilk gol firsatini kacirmis oldu |
[QUOTE=tanju_58]şimdide 1-1 oldu :(((((((((((((8[/QUOTE]
Maci canli mi seyrediyorsun tanju kardes , devam et yazdiklarini takip ediyorum kim atti biziom golü |
[QUOTE=CAGLAYAN]16.23 Uhr
1:1 Klimowicz attigi golle beraberligi sagladi[/QUOTE] Mehmet gardas nerden seyrediyorsunuz maci hangi kanaldan |
[url]http://www.vfl-wolfsburg.de/index.php?id=vfl[/url] sitesinden izliyorum
live ticker |
[QUOTE=CAGLAYAN][url]http://www.vfl-wolfsburg.de/index.php?id=vfl[/url] sitesinden izliyorum
live ticker[/QUOTE] Hemen bende gireyim o siteye sag ol |
16.36 Uhr
Beraberlikten sonra Wolfsburg oyuna dahada adepte oldu Sivasspor atik oyunuyla kaleye atilan Tehlikeli sutlarla Wolfsburgu tedirgin etmeye calisiyor. |
Arkadaslar Sivasspor 1 Wolfsburg 0 mac devam ediyor Takima basarilar diliyorum
|
[B]Kaleci milli oldu yaw :confused: :mad: [/B]
|
ISTE BU MACLARDA GORECEZ SIVASSPORUN GUCUNU.
|
[B]Bizim golü kim attı? sitede göremedim?[/B]
|
16.31 Dakikada
Anderson atti |
[QUOTE=CAGLAYAN]16.47 Uhr
Sivassporun son hamlesini Madlung kafayla tehlikeli bölgeden uzaklastirdi 16:48 Zell am See de ilk yari sona erdi[/QUOTE] abi görüntülümü izliyorsun yoksa pozisyonlarımı yazıyor |
17.02 Uhr
Wolfsburg ve Sivasspor futbolcu degisimi yapmadan sahaya ciktilar sivasspor maci baslatti |
[QUOTE=onursahin]abi görüntülümü izliyorsun yoksa pozisyonlarımı yazıyor[/QUOTE]
[B]yazılı olarak anlatım var sitede...[/B] |
[QUOTE=CAGLAYAN]Live Ticker
yazili canli yayin[/QUOTE] teşekkürler abi en çok carvalloyo merak ediyorum inşallah iyi oynuyordur |
17.13 Uhr
Serbest vurus..... Kryznowek 26 metreden Hoogendorpa Hoogendorp Mandlunga Mandlung Tehlikeli bir vurus yaparak Sivasspor kalesinin 1 metre yanindan gecerek auta cikti |
17.22 Uhr
Oyun seviyeli bir sekilde devam ediyor. iki takimda gol arayisi icerisinde..fark yapmaya gidiyorlar |
[B]ÇAĞL. ABİ,
BU TAKIMIN WOLSVAGEN İLE BİR İLGİSİ VAR MI..?[/B] |
bizim golü atan (((((Bastos)))))) kim arkadaslar taniyan varmi ?
|
17.24 Uhr
ilk oyuncu degisimi Menseguez cikti Lamprecht oyuna girdi Hoogendorp cikti yerine Öztürk girdi Kryznowek ise Makiadi nin yerine girerek Wolfsburg 3 oyuncu degisikligi yapti |
[QUOTE=SONMEZ][B]ÇAĞL. ABİ,
BU TAKIMIN WOLSVAGEN İLE BİR İLGİSİ VAR MI..?[/B][/QUOTE] Bu takim wolswagenin takimi ayni sehirde wofsburda almanyanin en büyük araba fabrikasinin oldugu kücük bir sehir |
yanlis yazmislar golü atan Anderson dos Santos
|
[QUOTE=yigido Atilla]bizim golü atan (((((Bastos)))))) kim arkadaslar taniyan varmi ?[/QUOTE]
anderson futbolcuları sitemizdeki futbolcular kısmından bakıp tanıyabilirsin sivaslı olarak bunları bilmen lazım |
[QUOTE=SONMEZ][B]ÇAĞL. ABİ,
BU TAKIMIN WOLSVAGEN İLE BİR İLGİSİ VAR MI..?[/B][/QUOTE] Evet VolksWagen Fabrikasi Wolfsburgda ve Sponsorlari oluyor. |
[QUOTE=CAGLAYAN]yanlis yazmislar golü atan Anderson dos Santos[/QUOTE]
NOT= ANDERSON iste santrafor iste gol iyiki bizde kaldi |
17.31 Uhr
Wolfsburg Tekrar Oyuncu degisimine gitti Sarpei yin yerine van der Leegte oyuna girdi |
17.34 Uhr
mac 1:1 devam ediyor mac 1:1 biterse Penaltilara gidilecek |
[QUOTE]CAGLAYAN
bu bir nevi kücük bir kupa maci gibi ... mesela bu maci kazanan takim FC.Nürnbergle oynayacak[/QUOTE] allah allah niye penaltılara kalıoki.hazırlık maçında penaltılara kalanda şimdi duydum |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:50. |