![]() |
[i][b]SARIYER : 0[/b][/i]
[size=2][color=red][i][b] SİVASSPOR : 3[/b][/i][/color][/size] [b][size=2][color=darkblue] ŞAMPİYON SİVAS[/color][/size][/b] |
SİVASSPOR'un bu şov maçı olur diye düşünüyorum
SİVASSPOR : 4 SARIYER : 1 |
ŞAMPİYON SİVASS: 3 :lol: :lol:
SARIYER: 1 :twisted: :twisted: |
Sivasspor : 3
Sariyer :1 |
SARİYER : 0 ŞAMPİYON SİVASSPOR: 2
|
3-1 alırız
|
[size=2][color=red]SİVASSPOR:2[/color][/size]
sarıyer:0 |
SARIYER:0
TEK BUYUK:4 |
Sivasspor:2
Sarıyer:1 |
sivasspor : 3
sarıyer : 0 |
SARIYER:1
[size=2]SİVAS:2[/size] |
sivas 3
sarıyer 0 |
[size=2][b][i]Daha erkendi be gardas ama o bu haftaki maçta yani Altay maçı ile Sivastaki taraftarlarımız için tur atacagız ve shov yapacagız gelecek haftaki Sarıyer maçı ilede İstanbuldaki taraftarımızı mutlu edecegiz...O maçıda 3-0 alırız..[/i][/b][/size]
|
sarıyer:0
ŞAMPİYON:4 |
SİVASIM 1 SARIYER 0
|
:lol: sarıyer / 1
şampiyon / 3 muhteşem sivasspor taraftarıyla alisamiyeni coşturacaklar diyorum.yiigidolar geliyor kartalkorkup uçuyor.saygılar |
[size=2][color=red][b]ŞAMPİYON : 3 [/b][/color][/size]
[size=2][color=blue][b]sarıyer : 1[/b][/color][/size] |
Şampiyon: 3
Küme düşen: 0 :D |
SARİYER (YENILECEK MARTILAR) : 0
ŞAMPİYON ŞANLI SİVASSPOR'um : 2 Abi ya benim genelde tahminlerim tutmuyor..Altay maçınada 2-0 dedim. 3-0 aldık...İnş bu maçta öyle olur...Ama 2-0 bitse iyi olur. Benim tahmin puanım artar. :lol: En güzeli olsun bizim olsun..:) |
Sariyer 0 - Sivasspor 2
|
sivas 5
sarıyer 0 |
SARYER MAÇI YUSUF ZİYA ÖNİS STADYUMUNDA ...
|
SİVASSPOR : 2
sarıyer : 0 |
Sariyer : 0
SIVASSPOR : 3 bu hafta manisa puan kaybedecegine inaniyorum insallah bu macla sampiyonluguda garantileriz |
Sivasspor4
Sariyer 0 |
[color=darkred][size=2]şampi sivas 4 sarıyer 1[/size][/color]
|
Sivasspor 2
Sariyer 1 |
SIVASSPOR.....2
sariyer............0 |
SİVASSPOR:4
sarıyer:0 |
maci farkli kazaniriz 5-o
|
Bu mac iki taraf icinde rahat ve zevkli gecer. Insallah oyunda, sonucta güzel olur. SARIYER : 1 SIVASSPOR : 3
|
[size=2][color=red][u][b]SivasSpoR:3[/b][/u][/color]
Sariyer :0[/size] |
[color=red][/color][size=7][/size][u]
sivasspor:3 sarıyer :1 sivasspor süper ligde |
SİVASSPOR : 4
sarıyer: 1 |
Sarıyer 2
SİVASIM 4 |
sarıyer:0
sivasspor :4 |
sarıyer:0 sivasspor:3
|
[u][b]33. Hafta (D) Sarıyer[/b][/u]
[color=blue][b]Tüm Yiğidolara bir hizmetim olsun istedim !...[/b][/color] Bu hafta deplasmanda oynayacağımız diye bilinen maç aslında 2. evimiz olan İstanbul’da olacağı için deplasman maçı gibi değil. Sarıyer küme düşmüş, SİVASSPOR Şampiyon olmuş. Artık bu bir görsel şova dönüşmesi lazım olan maç. Sarıyer bu sene evinde pekte başarılı olamadı. Sahasında oynadığı [color=green][b]16[/b][/color] maçta [color=green][b]5[/b][/color] galibiyet, [color=green][b]2[/b][/color] beraberlik, [color=green][b]9[/b][/color] mağlubiyet alırken, [color=green][b]15[/b][/color] gol atıp [color=green][b]22[/b][/color] gol yedi. Sivasspor ise deplasmanlarda oynadığı [color=blue][b]16[/b][/color] maçta [color=blue][b]11[/b][/color] galibiyet, [color=blue][b]2[/b][/color] beraberlik, [color=blue][b]3[/b][/color] mağlubiyet alırken, [color=blue][b]25[/b][/color] gol atıp [color=blue][b]11[/b][/color] gol yedi. Görüldüğü gibi biz deplasmanda bile Sarıyer'den çok çok iyiyiz. Sarıyer ile sadece 1 kez karşılaştık. O da bu sene 1. yarıda Sivas’ta oynadığımız ve [color=green][b]2 – 1[/b][/color] kazandığımız maç. Bu hafta oynayacağımız maç ise Sarıyer ile 2. maçımız olacak. [u]2004 – 2005 Sezonu [/u](2.Lig A-Kategorisi) [b](16.Hafta)[/b] SİVASSPOR – Sarıyer [b]2 – 1[/b] (Dk.30 [color=blue][b](p)[/b][/color]-90 [color=blue][b](p)[/b][/color] Mohamed Ali [color=violet][b](2)[/b][/color] --- Dk.4 Akın) [b](33.Hafta) (D)[/b] SİVASSPOR – Sarıyer [b]? – ?[/b] |
Şov maçı olacak [color=blue][b]3 - 0[/b][/color] Sivasspor kazanır
|
sarıyer : 0
* * * ŞAMPİYON YİĞİDOLAR * * * : 4 BANA ÖYLE GELİYOR BU MAÇTA MOHAMMED ALİYİ DİĞER YİĞİDOLAR GOL KRALLIĞINDA ZİRVEYE TAŞIYACAKLAR |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:24. |