![]() |
PAF TAKIM
paflarda takımımız rizeyi yendi 2 0 la geçtik darısı abilerinin başına
|
-->: PAF TAKIM
3 macta sakaryaya 4 1 yenildi gencler 3 haftada 2 yenilgi bir galibiyetteyiz.
|
GENÇLERRİMİZE BAŞARILAR DİLERİM.
|
--->: PAF TAKIM
PAFLAR KONYSASPORADA 2 1 YENİLEREK YİNE ÜZDÜ
|
ya sivas paf takıma hiç önem vermiormuş dışardan glen topçular 1 odada 5,6 kişi kalıormuş istanbuldan arkdaşımı oraya getirip bide üstüne malzeme sormuşlar idman malzemesi verecek durum yok mu beee kardeşim ayrıca malzemeleri bile kendileri yıkıormuş topçular vallaha 2 sezon önce anakraspor pafa gittim denenmek için kendimi a takımda hissettim bole ilgi olmaz harbi çok ilgileniorlardı ama sivasda bu durumu duymak kötü
|
gençlerimize başarılar diliyorum
.. başarıların devamını diliyorum |
hadi be gençlerimiz yenin Fenerbahçeyi
|
[IMG]http://img86.imageshack.us/img86/8757/paf09il8qz4.jpg[/IMG]
|
sivassporumuz 14.lükten çıkacak inşallah
|
2.yarıda görüceksiniz bandırmalı yiğido
|
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]maşallah abileriyle aynı gidiyorlar
hayırlısı olsun ikinci dönem daha iyi olurlar[/COLOR][/I][/B] |
SİVASSPORUMUZ KESİNLİKLE GENÇLİĞE ÖNEM VERMELİDİR VE VERECEKTİR,AMA ÇNCE 5 SENE LİGDE KALMALI VE SONRA PAFLARA ÖNEM VERMELİYİZ.HA TAMAM ŞİMDİDİ VERMELİYİZ AMA ÖNCE Bİ SÜPER LİGDEKİ TAKMIMIZI İLERİLERE GÖTÜRMEK LAZIM.BENCE BUNLAR SORUN DEİL ARKADAŞLAR YA.
ABARTMAYALIM.DAHA ÖNEMLİ SORUNLARIMIZVAR.. |
aman iyi olsunlar ki onlar gelecegimiz.......... yeah sivassssssss
|
şampiyon hasköy dıorum baska bı sey demıorum sıze
|
burdan ist'dan samet caylı-islam altunkana basarılar dılıorum kardesssss
|
[B]..............................O.. G.. B.. M.. A.. Y.. P
1-)Galatasaray.....11 9 1 1 28 12 [COLOR="Blue"]28 [/COLOR] 2-)Fenerbahçe.....11 7 4 - 22 6 [COLOR="blue"]25 [/COLOR] 3-)Gençlerbirliği...11 7 2 2 28 15 [COLOR="blue"]23[/COLOR] 4-)Denizlispor......11 6 4 1 18 8 [COLOR="blue"]22 [/COLOR] 5-)Beşiktaş.........11 6 3 2 19 13 [COLOR="blue"]21[/COLOR] 6-)Sakaryaspor...11 6 2 3 23 13 [COLOR="blue"]20[/COLOR] 7-)Antalyaspor....11 4 5 2 11 7 [COLOR="blue"]17[/COLOR] 8-)G.Antepspor...11 5 1 5 17 20 [COLOR="blue"]16[/COLOR] 9-)Trabzonspor...11 4 3 4 15 10 [COLOR="blue"]15[/COLOR] 10-)Bursaspor.....11 3 5 3 13 13 [COLOR="blue"]14[/COLOR] 11-)Konyaspor....11 4 2 5 9 16 [COLOR="blue"]14 [/COLOR] 12-)Ankaragücü...11 3 2 6 9 20 [COLOR="blue"]11[/COLOR] 13-)Ankaraspor....11 2 3 6 10 16 [COLOR="blue"]9[/COLOR] [COLOR="Red"]14-)Sivasspor......11 2 2 7 8 23 [COLOR="blue"]8[/COLOR] [/COLOR] 15-)Ç.Rizespor.....11 1 5 5 8 14 [COLOR="blue"]8[/COLOR] 16-)V.Manisaspor...11 1 4 6 6 15 [COLOR="blue"]7[/COLOR] 17-)Erciyesspor....11 1 3 7 9 19 [COLOR="blue"]6[/COLOR] 18-)Kayserispor....11 1 3 7 5 18 6 [/B] |
İNŞALLAH TAKIM ÇIKIŞA GEÇERDE ALTYAPIMIZIN NE KADAR SAĞLAM OLDUĞUNU KANITLARLARR
|
inşallah daha iyi olurlar bandırmalı yiğido
|
UMARIM UST SEVIYELERE CIKAR PAF TAKIMIMIZZZZ
|
allah nasip ederse 2 ay sonra yanınızdayım o kadar hırslıyımki daha önce hiç olmadığım kadar formda hissediyorum kendimi
|
--->: -->: PAF TAKIM
[QUOTE=kadir10;163142]allah nasip ederse 2 ay sonra yanınızdayım o kadar hırslıyımki daha önce hiç olmadığım kadar formda hissediyorum kendimi[/QUOTE]
KADİR SANA BAŞARILAR DİLİYORUM.BAŞARCAKSIN GARDAŞ.PAFTA GÖRMEK İSTİYORUZ SENİ.BELKİ TAKIMADA ÇIKARSIN.DERİZKİ KADİRLE KONUŞTUK ZAMANINDA.TEKRAR BAŞARILAR |
-->: --->: -->: PAF TAKIM
[QUOTE=danke vielmals;163149]KADİR SANA BAŞARILAR DİLİYORUM.BAŞARCAKSIN GARDAŞ.PAFTA GÖRMEK İSTİYORUZ SENİ.BELKİ TAKIMADA ÇIKARSIN.DERİZKİ KADİRLE KONUŞTUK ZAMANINDA.TEKRAR BAŞARILAR[/QUOTE]
sağol abi inşallah o günler gelir |
paf takım bu hafta yenildiğiz denizliyi 3-2 ile gecti
|
inş. devamı gelir serkan abii bandırmalı
|
s.a gardaslar ben almanyadan musa!
sivasin paf takimi nerde acaba benimde orda oynama sansim varmi? nasil oraya ulasabilirim acaba? yardimci olursaniz sevinirim sagolun |
[QUOTE=musa18;166842]s.a gardaslar ben almanyadan musa!
sivasin paf takimi nerde acaba benimde orda oynama sansim varmi? nasil oraya ulasabilirim acaba? yardimci olursaniz sevinirim sagolun[/QUOTE] aklıma almanyadan gelen bı arkadas geldi cokda kalıtelıydı ama hocalar kalıtelı olmayınca D: |
[B]PAF Ligi 2006-07 Sezonu Puan Durumu
1-Galatasaray................35 2-Beşiktaş.....................33 3-Gençlerbirliği..............32 4-Fenerbahçe................29 5-Trabzonspor...............25 6-Gaziantepspor............24 7-Antalyaspor...............23 8-Konyaspor.................23 9-Denizlispor.................22 10-Sakaryaspor..............21 11-Bursaspor.................20 12-Ankaragücü...............15 [COLOR="Red"]13-Sivasspor..................15 [/COLOR] 14-Ankaraspor................13 15-Vestel Manisaspor......13 16-Kayseri Erciyesspor....12 17-Çaykur Rizespor.........11 18-Kayserispor.................6[/B] |
suana KADARSIVASIMIZ BU PAFTAKIMA SUREKLI YATIRIM YAPTI INSAALLAH BU YAPILAN YATIRIMLERIN MEYVESINI EN KISA ZAMANDA ALIRIZ AMA YONETIMDEN BIR RICAM VAR DIVRIGI SPORDA COK YETENEKLI GENCLER VAR SIVAS AMATOR KUMELERINDE NE ERTUGRULLAR HAYRETTINLER VAR ONLARI ORTAYA CIKARMAK HEM MILLI TAKIMA HEM SIVASSPORUMUZA HEMDE TURK FUTBOLUNA BUYUK KATKIDIR
|
[B]Paf takimimiz golsüz berabere kalmis
Genclerbirligi 0 - 0 Sivasspor[/B] |
PAFLARIMIZDA İİ OLSUN ALTYAPIYA ÖNEM VERELİM ÇÜNKÜ ALTYAPIDAN OYUNCULAR GEREKİR SİVASSPORLA İLGİLİ BİRŞEY SORMAK İSTERSENİZ HER ZAMAN CVPLARIM
|
[QUOTE=GuNaY;170133][B]PAF Ligi 2006-07 Sezonu Puan Durumu
1-Galatasaray................35 2-Beşiktaş.....................33 3-Gençlerbirliği..............32 4-Fenerbahçe................29 5-Trabzonspor...............25 6-Gaziantepspor............24 7-Antalyaspor...............23 8-Konyaspor.................23 9-Denizlispor.................22 10-Sakaryaspor..............21 11-Bursaspor.................20 12-Ankaragücü...............15 [COLOR="Red"]13-Sivasspor..................15 [/COLOR] 14-Ankaraspor................13 15-Vestel Manisaspor......13 16-Kayseri Erciyesspor....12 17-Çaykur Rizespor.........11 18-Kayserispor.................6[/B][/QUOTE] SİVASIMIZ BURADA OLMAMALI DAHA İİ OLSUN OLACAĞINA İNANIYORUM |
[QUOTE=puar;144647]paflarda takımımız rizeyi yendi 2 0 la geçtik darısı abilerinin başına[/QUOTE]
evt ;) :D :rolleyes: :mad: :confused: :) |
inanıyorum sivasın paf takımı daha iyi yerlere gelecek daha yetenekli gençleri göreceğiz inşallah
|
PAF takimimizda yenilmis maalesef
SivasSpor PAF [B]1 - 2[/B] AntalyaSpor PAF gözler artik konya macinda insalla ikiside basarili olur [img]http://img357.imageshack.us/img357/5001/paftn1.png[/img] |
Onlar da ağabeylerinin yolunda gitmişler...
|
Bütün gazetelerde ki ve buradaki PAF Ligi Puan durumu yanlış...
|
Gergin macta PAFlar berabere
[B]Sivasspor PAF takimi dün dis sahada oynadigi macta Konyaspor PAF takimiyla 1 - 1 berabere kaldi. Zaman zaman gergin gecen macta SivasSpor PAF takiminin golünü Ugur kaydetti.[/B]
|
[COLOR="Red"][B][I]HELAL OLSUN NE GÜZEL İSTİKRARLI BİR YOL ÇİZİYORUZ ABİLERİNİ ÖRNEK ALMIŞLAR............+58[/I][/B][/COLOR]
|
butun arkadaşlara başarılar dilerim
|
[B]Cumartesi oynanan macta Sivasspor PAF takimi Ankaraspor PAF takimina 1 - 0 yenildi.[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:47. |