![]() |
Antalyaspor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
[B][I][CENTER]Arkadaşlar,bence mazeretsiz birşekilde yenildik,ama,herşey bitmedi,önümüzde uzun bir lig maratonu ve kayıplarımızın telafisi için zaman var,neyse artık olan oldu,
önümüzdeki antalyaspor,maçına bakalım,sizce antalyaspor'la,olan maçımızı,kazanırmıyız ne dersiniz. ben buhafta çok umutluyum antalyayı,yener rahat bir nefes alırız.bence futbolcularda,bütün güçüyle antalyaspora bilenecektir,sivassporun degil,antalyanın,şansa ihtiyacı olacak, antalyaspor üç maçınıda, berabere,ve golsüz bitirdi,bu haftada biz yeneceğiz,inşallah. sivassporumuzun,gücüne inanıyoruz rakip sahadada olsa,kazanırız.[/CENTER][/I][/B] [B]Tahminim[/B] [B][CENTER][IMG]http://www.resimload.com/141106/znz_455.gif[/IMG] Antalyaspor: 1 [IMG]http://www.resimload.com/141106/2Qz_446.gif[/IMG] SİVASSPOR: 2[/CENTER][/B] |
-->: Antalyaspor/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
cok uyudum ben amam simdi uynadim arkadaslar bu mac ne olur biliyormuusnuz evet ANTALYA.3.sivasspor.o evet ne yazikki boyle
|
ant 3
svs1 görünen köy klavuz istmez ha gönül isterki beni burda utandırın yerin dibine sokun ama hiç umutlu değilim |
ABİ BIRAKIN YİNE BU MAÇI ALIRIZ FALAN YAAA.NASIL ALACAN MAÇI MAÇ ALACAK ADAM MI VAR SİVASSPORDA.GÖSTER BİZ DE TANIYALIM KİMSE O ADAM.
|
alooooooooooooooo şşşşş ne oluyorya ne bu karamsarlik? daha ligin başindayiz. hele bir bekleyin gün dogmadan neler dogar.........bumu sizin vefakarliniz?
birlik ve beraberlik gerekirken simdiden SIVASSPORUN Mezarini Kazmissiniz HELAL OLSUN SIZLERE |
yenerik insallah ama 9 kisilik takima tek bir pozisyonumuz yok...
|
takımımıza sevgiyle değil objektif bakmanın zamanı geçiyor.karamsarlıkla alaksı yok
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]0-0 bu maçın sonucu bundan daha iyisini bu takımdan beklemiyorum. Yapamayacağınıda biliyorum herşey cumhuriyet kupasında ortaya çıkmıştı... Artık yönetim şapkasını önüne koysu düşünsün...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
Antalyaspor 0-2 Sivasspor
Ilk galibiyetimizi alacah insAllah |
içinizi rahat tutun arkadaslar sivasım bu macı 1-0 alacaktır inş.
|
çoooooooooook zor antalya 2 sivas 0
|
sivas1-0 antalya isallah aliriz yazdim ama ben bile inanmadim
|
antalya basit en az 3 atarız..
|
Bu maci Antalya kazanacak cünkü hava cok sicak olacak, tabikide Antalyaspor buna aliskin ve Sivassporuda orda büyük bi felaket beklyio yani maglupuz sivas bu sene düser benden söylemesi eger yeni teknik direktör almasza
|
yine burukluk yine burukluk "FRENİ PATLAYAN KAMYON GİBİYİZ" artik bicak kemige dayandi. bu gidise dur demenin zamani geldi.!
antalya deplasmaninin ne kadar güc bir deplasman oldugunu biliyoruz!! ama yinede karamsar olmayalim diyoruz, ama nafile bu takimla anca buraya kadar................ neyse bari bir tahmin yazayim antalya.1 SIVAS.2 INSALLAH BU MACI ALIRIZ |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Arkadaşlar bu iş yorumla olmaz...Bu maçta takıma destek olmamız için haftaiçi va hafta sonu maç esnasında takıma nasıl moral ve motivasyon sağlayabiliriz onu düşünmeliyiz...Ben bu maçta takımın yalnız olmadığını takıma hissettirebilirsek bu maçtan puanla ayrılabiliriz...Yoksa bu maçın sonucuda felaket olur...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
vallla ben bu maçtan umutsuzum antalyaspor un tıpkı geçen sene bizim savunma gibi sağlam bi savunması var...ama forvet konusuda onun tam tersi...3 haftada antalyaspor ne gol attı nede gol yedi....bu maç seyircisinin önünde daha açık bi futbol sergileyeceğini düşünüyorum...sivasspor için bu maçta bir dezavantaj daha varki oda sıcak hava antalyasporlu futbolcular biraz da olsa alışkınlar bu sıcağa....
antalyaspor:2-0:sivasspor diorum umarım tersi olur... |
BU HAFTA SIRA ANTALYADAKİ YİĞİDOLARDA BENDE BURDAYIM BU MAÇI ALACAZ BAŞKA ÇAREMİZ YOK TÜM KADRO BUNUN BİLİCİNDE BENDE TRİBÜNDE OLACAM BU MAÇI 2-1 KAZANIRIZ
|
Antalyaspor 0
Sivasspor 1 ------------------------------------- |
her zaman takima destek ve güvence olmali
insallah bu sefer aliriz 3 puani SIVASSPOR: 2 ANTALYASPOR: 0 |
bence 0-0 bitecek ama insaalla yanilirim da bu maci galibiyetle bititririz.
|
antalya bizi yener çünkü milletin artığıyla bu iş olmaz.sivasın zenginleri artık kulube yardım etsin.yoksa bu sene kesin ligdn düşeriz.
|
henüz yolun başındayız.trabzonun bile 1 puanı var.ama onlar ilerde telafi eder,çünkü antep maçını seyrettim trabzon fizik kurallarına aykırı goller kaçırmışlar.ama biz fizik kuralını bile bilmiyoruzki gol kaçıralım.4 tane güzel oyuncuyla bu iş düzelir.takımın bize ihtiyacı var şu an.hemen pes etmeyelim bu hafta antalyayı yenerek affettirecekler dir kendilerini.umuyorum 2-0 yeneceğiz.tekkeye gidip Abdulvahhabigazide dua edecem.işimiz Allaha kaldı çünkü.
|
bu macida kaybederiz ve bu sene kumedeyiz arkadaslar bulent uygun istifaaaaa
|
bence yenip çıkışa geçeceğimizi düşünüyorum 3-1 alırız inşallah
|
bence sivas bu macı kazanacaktır eğer ilk golu atarsa daha kolay galip gelir haftayada konya macındanda en az 1 puan alır diye düşünüyorum .
antalya 0 sivas 1 |
[I][B]Antalyayi yeneriz yazmislar ( o kadar kolaymi 40 derecede futbol oynamak )rakip o sicaga alismis ve orda anteramanlarini yapiyorlar Antalya icin avantaj o sicakta mücadele etmek cook zor bizim icin handikap ne kadar o sicaga dayanacagiz !!!!!!!!!! ama yine hersey olur[/B][/I]
|
ARKADAŞLAR DAHA LİGİN BAŞI OLDUGUNU BİLMİYORSUNUZ HERALDE.HAKLISINIZ KÖTÜ Bİ BAŞLANGIÇÇ YAPTIK AMA DAHA ÖNÜMÜZDE 30 MAÇ VAR.ŞAMPİYOMLUĞA OYNAYAN TRABZONSPORUN BİLE 1 PUANI VARSA BİZ YİNE İYİ DURUMDAYIZ.HADİ KARAMSAR OLMAYIN.HEM BU SKOR TARAFTARLARIMIZIN HEDİYESİ DEGİLMİ.BU MACI ALACAZ BAŞKA YOLU YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKK
|
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]kırgın ve yorgunum o yüzden
sivas spora başarılar diliyorum ama sonuç belli antalya spor-3 sivasspor- 0[/COLOR][/I][/B] |
bu macı ıcın her sey olabılır ama Antalyanın alması cok buyuk bır ıhtımal
|
[QUOTE=yigido Atilla][I][B]Antalyayi yeneriz yazmislar ( o kadar kolaymi 40 derecede futbol oynamak )rakip o sicaga alismis ve orda anteramanlarini yapiyorlar Antalya icin avantaj o sicakta mücadele etmek cook zor bizim icin handikap ne kadar o sicaga dayanacagiz !!!!!!!!!! ama yine hersey olur[/B][/I][/QUOTE]
yanilmiyorsam mac aksam oynanacak demi arkadas yani günes battiktan sonra ortam birazda olsa serinledikten sonra hem futbolcu her kosulda oynamasi lazim bu kadar karamsar olmayalim ltf |
ÖNCELİKLE KALAN 3 MAÇI UNUTUP BU MAÇA BAKMAK İSTİYORUM.SANKİ SEZONUN İLK MAÇI GİBİ.ANTALYA BU SEZON DEFANSTA SIFIR HATA İLE VE KONTRA ATKLA GOL ARIYOR TIPKI GECEN SEZON BEGENMEDİĞİMİZ LORANT GİBİ!BİZ İSE MALATYA GİBİ ALLAH NE VERDİYSE SALDIRIP DEFANSI İPLEMİYORUZ(EN AZINDAN LİG TV ÖZETLERİNDE ONU ANLADIM 3 HAFTADA)OYNANAN MAÇLARDA KAÇAN PUANLAR GERİ GELMEZ.SİVASSPOR OYUN DÜZENİNİ GÖZDEN GECİRİP HADDİNİ BİLİP ELİNDEKİ ADAMLAR NEDİR ONU ÇÖZÜP ONA GÖRE OYNARSA 3 HAFTAYI UNUTUP GELECEGE UMUTLA BAKARIZ AKSİ HALDE BU DÜZENDE OYNAMAK İNTİHAR OLUR!!!
ANTALYA BUGÜN GÖLGEDE 41 DERECE İDİ VE HAFTA ONUDA EN AZINDAN AKSAM 35 DERECE GARANTİSİ VAR ONA GÖRE! HERKESİ ANTALYAYA BEKLİYORUZ.ÖZELLİKLE 1967 Lİ KARDESLERİMİ MAÇ NE OLUR DERSENİZ,BENCE SONUZ DEGİL OYUN DEGISSIN BEN 1-2 HAFTA BEKLEMEYE RAZIYIM.BU MAÇ 1-1 BİTER GİBİ GELİYOR. HEM ANTALYA HEM SİVASIMA BASARILAR!AMA SİVASIMA DAHA COK TABİİ!! |
Antalya spor şu ana kadar oynadığı maçlarda ne gol atabildi nede gol yedi öyle bir takım sivassporun orada lorant sisteminde oynaması gerek öyle puan alırız aksi takdirde peczenin dediğini yaparlarsa 4-5 yeriz antalyadan
ARKADAŞLAR ADAM TAKIMI TA__NI__MA__MIŞ daha oynatmasını bilmiyor futbolcuların kendi çabalarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyorlar peczenin takıma kattığı hiç bir şey yok zararı var derhal ülkesine gönderilmeli inşallah ben yanılırım ama gerçek bun yani |
HEP AYNI ŞEYLERİ SÖYLÜYORUZ 3 HAFTADIR. BU HAFTA 3 PUAN ALACAZ DİYE AMA BİTÜRLÜ ALAMIYORUZ TAKIMDA HİÇBİR DÜZELME YOK AKSİNE DAHADA KÖTÜ OYNUYORLAR.9 KİŞİYE KARŞI POZİSYONU DAHİ OLMAYAN BİR TAKIM ANTALYAYI NASIL YENSİN. DUYGUSAL DAVRANMAYIN GERÇEKLERİ YAZIN
ANTALYA . 2 SİVASSPOR .0 |
antalya 2
sivas 1 olur ümitsiz lik hakim |
antalya 2
sivasspor 2 olur iyimser tahmin |
BU OYUNLAN BU KAFAYLAN EVET ANTALYA MAÇINI ALMAMIZ MUCİZELERE BAĞLI BAKIN BU GÜNE KADAR HERKES YORUMLARINDA HEP SİVASA VERİYORDU AMA BEN ASLA BİR KARAMSARLIK YAPMIYORDUM ŞİMDİ İSE SAKARYA MAÇINI İZLEDİKTEN SONRA ANTALYA MAÇI ÇOK ZOR KAZANILIR BU GİDİŞLE SAHADA 3 KİŞİ VARDI HAYRETTİN SERCİO VE PET KAVİÇ BAŞKA VARSA SÖYLEYİN
|
[B][CENTER][IMG]http://www.resimload.com/141106/znz_455.gif[/IMG]
Antalyaspor: 0 [IMG]http://www.resimload.com/141106/2Qz_446.gif[/IMG] SİVASSPOR: 0[/CENTER][/B] |
Antalya :1
Sivas :0 (malesef) |
YENSE YENILSE HERZAMAN SIVASSPORLYUUZ YENILIRSE CANIMIZ FEDA OLSUN AMA BU SEFER INSALLAH YENECEGIZ ANTALYA 1 SIVAS 3
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:53. |