SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   SİVASSPOR IN-TARAFTAR OUT!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=800)

kursad58 11.05.2005 08:16

Evet sivasspor taraftarı benim gözümde artık out... Ne hafta içi olması ne iş günü olması ne maçın duyurulamaması ne de oözel maç olması ne olursa olsun dün akşam o stadın dolması lazımsı. Dünkü duyarsızlığa birkezdaha hayret ettim Allah süper ligde bu takımın yardımcısı olsun!! :(

alico58_58 11.05.2005 09:43

ARKADAŞLAR SİZE KATILIYORUM DÜN HERKESE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPMAMIZ GEREKİRKEN 20 KİŞİLİK STADA 5 BİN KİŞİ GELDİ ODA 2,5 MİLYON SİVASLININ OLDUĞU İSTANBULDA HİÇ KİMSE BİŞEYİ BAHANE EDEMEZ GİDEN TARAFTARIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN...SİVASSPOR:İN TARAFTAR:OUT....BU TARAFTARLA BİZ HİÇ BİŞEY YAPAMAYIZ....

muRTix 11.05.2005 09:46

taraftar vardı ama yoğunluk kale arkasındaydı kimse 20 milyonu verip maratona gitmemiş evet size hak veriyorum tv yi açtımda o stadı dolu görmek isterdim ama bomboştu sivassivas diyip iki kuruşu takımından esirgeyenlere yazıklar olsun!!!

polite 11.05.2005 09:55

ben de maçtaydım ,stada girince resmen hayal kırıklığına uğradım,
sivasspor istanbulda beşiktaşla maç yapıyor ve tribünler dolu değil...
hafta içi,iş günü demesin kimse bence de ,maç saat 20:00 deydi hem..
inşalah diğer maçlarda taraftar takımını destekler,yoksa bu işin sonu
hiç de iyi görünmüyor...

BOUN 11.05.2005 10:02

[size=2][color=blue] [b] Sevgili yiğidolar dün akşam Ali Sami Yen'de idim. Maçta taraftar tam anlamıyla büyük bir rezillik gösterisi sergiledi. Bırakın takıma destek vermeyi ne zaman önemli bir pozisyonda ayağa kalkacak olsak hemen arka taraftakilerden sert ikazlar aldık. Bana göre bizim taraftarımız takıma destek vermek için değil tiyatro seyretmek için en uygun insan kitlesidir.
Ayrıca stadın ancak yarısı doldu ise dolmayan kalan yarısının en büyük sorumlusu bence yönetimdir. Maçtan önce bir çok arkadaşıma, eşe dosta vs maça gideceğimi söylediğim zaman bir çoğunun şaşırdığını gördüm çünkü büyük çoğunluğun Salı günü akşam saat 20:00'de Beşiktaş-Sivas maçı olduğundan haberi yoktu. Şuna eminim ki bir çoğunun eğer haberi olsaydı stada iki saat öncesinden gelirdi. Bundan birkaç gün önce yine bu sitede bir forumda çoğu kişinin Sivas-Beşiktaş maçından haberinin olmadığını yazmıştım ve yönetimin dernekler, vakıflar vs aracılığı ile taraftarı haberdar etmesi gerektiğini; aksi halde bu maçın taraftar açısından bozgun olacağını söylemiştim ama ne yazık ki haklı çıktım.
Neyse daha fazla ağlayıp sızlamanın gereği yok. Bizim geniş kitleleri harekete geçirecek gazetemiz televizyonumuz vs yok. Bu yüzden vakıf ve derneklerimizi haberleşme alanında daha etkin kullanmamız lazım. Bu maçtan ders çıkarıp çizilen karizmamızı tekrar eski haline getirebilmemiz için var gücümüzle Sarıyer-Sivas maçına asılmamız lazım. İnönü mü olur veya Saraçoğlu u olur bilmem ama bu defa hatalarımızdan ders çıkarmış vaziyette İstanbul'u inletmemiz gerek...
Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım. Kalın sağlıcakla...
NOT: Kendilerinin Sivaslı Fenerbahçe taraftarları olduğunu tahmin ettiğim ve kapalı tribünde bulunan yaklaşık 70-80 kişilik grubu tebrik ediyorum. Staddaki yedi-sekizbin kişi bir tarafa bu küçük gurup bir tarafa. Her nekadar sayıları az da olsa stadda gerçek taraftar kimliğiyle bu küçük gurup ayaktaydı ve takıma destek veriyordu. Bu kardeşlerime ayrıca sevgiler...[/b][/color][/size]

karakule58 11.05.2005 10:02

ewet arkadaş lar bende maçtaydım ve sadece açık trübün kalabalıktı bu arada ben maçtamıyım sinemada film mi seyrediyorum anlamadım bi ara uyuyacaktım bu nasıl bir taraftardır ya sen maça gel otur çekirdek çıtlat böyle taraftar olmazzzzzz

kursad58 11.05.2005 10:08

[quote=BOUN][size=2][color=blue] [b] Sevgili yiğidolar dün akşam Ali Sami Yen'de idim. Maçta taraftar tam anlamıyla büyük bir rezillik gösterisi sergiledi. Bırakın takıma destek vermeyi ne zaman önemli bir pozisyonda ayağa kalkacak olsak hemen arka taraftakilerden sert ikazlar aldık. Bana göre bizim taraftarımız takıma destek vermek için değil tiyatro seyretmek için en uygun insan kitlesidir.
Ayrıca stadın ancak yarısı doldu ise dolmayan kalan yarısının en büyük sorumlusu bence yönetimdir. Maçtan önce bir çok arkadaşıma, eşe dosta vs maça gideceğimi söylediğim zaman bir çoğunun şaşırdığını gördüm çünkü büyük çoğunluğun Salı günü akşam saat 20:00'de Beşiktaş-Sivas maçı olduğundan haberi yoktu. Şuna eminim ki bir çoğunun eğer haberi olsaydı stada iki saat öncesinden gelirdi. Bundan birkaç gün önce yine bu sitede bir forumda çoğu kişinin Sivas-Beşiktaş maçından haberinin olmadığını yazmıştım ve yönetimin dernekler, vakıflar vs aracılığı ile taraftarı haberdar etmesi gerektiğini; aksi halde bu maçın taraftar açısından bozgun olacağını söylemiştim ama ne yazık ki haklı çıktım.
Neyse daha fazla ağlayıp sızlamanın gereği yok. Bizim geniş kitleleri harekete geçirecek gazetemiz televizyonumuz vs yok. Bu yüzden vakıf ve derneklerimizi haberleşme alanında daha etkin kullanmamız lazım. Bu maçtan ders çıkarıp çizilen karizmamızı tekrar eski haline getirebilmemiz için var gücümüzle Sarıyer-Sivas maçına asılmamız lazım. İnönü mü olur veya Saraçoğlu u olur bilmem ama bu defa hatalarımızdan ders çıkarmış vaziyette İstanbul'u inletmemiz gerek...
Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım. Kalın sağlıcakla...
NOT: Kendilerinin Sivaslı Fenerbahçe taraftarları olduğunu tahmin ettiğim ve kapalı tribünde bulunan yaklaşık 70-80 kişilik grubu tebrik ediyorum. Staddaki yedi-sekizbin kişi bir tarafa bu küçük gurup bir tarafa. Her nekadar sayıları az da olsa stadda gerçek taraftar kimliğiyle bu küçük gurup ayaktaydı ve takıma destek veriyordu. Bu kardeşlerime ayrıca sevgiler...[/b][/color][/size][/quote]

O söylediğin otuz kişilk grubuda gürültü yapıyolar diye bi ara itip kalkamaya çalıştılar :) ne kadar gülünç bir duruma düştük allahım inanamıyorum ya maçın sonundakş o muhteşem görüntüler dün geceki tarftara hiçmi hiç yakışmadı Ayrıca Sarıyer maçına gitmeyelim gideni göndermeyelim kendi takımımıza kazandırmadğığmız parayı elin sarıyerine hiç kazandırmayalım Yazıklar olsun

EmreFIRAT 11.05.2005 10:28

Taraftar OUT diyosunuzda bence biraz ağır davranıyorsunuz.

Senelerdir bu günleri bekliyorduk.
Bizler SivasSpor'un önümüzdeki ilk maçı Sarıyer Maçı zannediyoduk.

Dün akşam Show Tv de banttan yazı geçiyor. Beşiktaş SivasSpor karşılaşması geniş özeti Filmden sonra.

Benim gibi birçok kişi böyle öğrendi.

Biraz daha gayretli olunsaydı Ali Sami Yen full dolardı. En azından ben ve çevremle birlikte 11 kişi gelirdik.

Dün bu siteye girdim hiç bir yerinde böyle bir maç olduğu yazmıyordu. Yazsaydı dün öğrenmiş olurdum. Belki yazıyordur ama bul bulabilirsen. Yani Sitenin girişinde bir Pop Up ile duyrulsa olmazmıydı.

Ben yeni üyeyim. Üye olmamın nedenide belki böyle özel maçları sivasspor.com sadece üyelerine duyuroyordur. Bende bidahaki maçı kaçırmayayım diye.

Bu bir ders olur inşallah hepimize.

1967_DERNEK_10UR 11.05.2005 10:30

YERİ GELİNCE MANGALDA KÜL BIRAMAYAN İSTANBULDA Kİ SİVASSOR TARAFTARI YALNIŞ YAPTI.DÜNKÜ MAÇTA O SATDYUM DOLMALIYDI.GERÇEK BİR KEZ DAHA GÖRÜLDÜ Kİ SİVASLILAR İSTANBULDA Kİ EN ETKİSİZ TOPLULUK.VE 39 YILDIR TÜRKİYE LİGLERİNE MEYDAN OKUYANDA SİVAS'TAKİ TARAFTAR.YANİ 250 BİN NÜFÜSLÜ SİVAS ŞEHRİ....

BOUN 11.05.2005 10:57

[size=2][color=blue] [b] Ultrasivas_58 kardeşim sana katılmıyorum. Az evvel yukarıda bahsettiğim nedenlerden dolayı stadın yarısı boş kaldı. 250.000 lik Sivas'la, 15 milyonluk İstanbul'u karşılaştıramazsın. Sonuçta Sivasspor o şehrin takımı olduğu için bir haber bütün şehri üç beş dakikada kuşatabilir ve bu şekilde hemen herkesin her olaydan haberi olur. Sivas şehir merkezi İstanbul'un küçük ilçelerinden birisi kadar. Ama gel gör ki ortalama büyüklükteki her bir ilçesi iki Sivas şehir merkezi büyüklüğünde olan İstanbul için yönetimin ayrı bir taraftarı harekete geçirme ve haberlendirme metodu olması lazım. Bundan da az evvel yukarıda bahsettim. Umarım anlayışla karşılarsın. Şunu kimse unutmasın ki bu memleketin insanı Gemerek'ten Suşehri'ne, Hafik'ten Yıldızeli'ne, Koyulhisar'dan Gürün'e, Doğanşar'dan Kangal'a kadar bütün hemşehrilerimiz en az Sivas şehir merkezinde ki kardeşlerimiz kadar Sivasspor aşığıdır. Sivasspor 250 bin kişi ile sınırlandırılamayacak kadar büyüktür.
Genelde bütün hemşehrilerime özelde ise sevgili Ultrasivas_58 kardeşime sevgiler ve saygılar...[/b][/color][/size]

DJMuRaT 11.05.2005 11:09

[quote=ultraSivas_58]YERİ GELİNCE MANGALDA KÜL BIRAMAYAN İSTANBULDA Kİ SİVASSOR TARAFTARI YALNIŞ YAPTI.DÜNKÜ MAÇTA O SATDYUM DOLMALIYDI.GERÇEK BİR KEZ DAHA GÖRÜLDÜ Kİ SİVASLILAR İSTANBULDA Kİ EN ETKİSİZ TOPLULUK.VE 39 YILDIR TÜRKİYE LİGLERİNE MEYDAN OKUYANDA SİVAS'TAKİ TARAFTAR.YANİ 250 BİN NÜFÜSLÜ SİVAS ŞEHRİ....[/quote]

[i][b]Evet Onura katılmamak elde değil.Bu site aracılıyla Sivas taraftarını acımasızca yerden yere vuranlar nerde gerçekten çok merak ediyorum.Bazı arkadaşlar(isimleri önemli değil onlar kendilerini biliyo)Keşke Sivasspor istanbulda maçlarını oynasa diyenler nerde gerçekten çok merak ediyorum.Böyle bir maçta o stadı doluduramadığınız için yazıklar olsun!Onur bak bizim derneği yine aramaya başladılar.Keşke Dernek bi araba kaldırsaydı yine biz şenlerdirirdik orayı.Çünkü biz zamanında nerelere gitmedik ki.......[/i][/b]

kursad58 11.05.2005 11:15

Arkadaşlar sivas ist. ayrımı yapmayalım nolur bu sadece istanbul için geçerli değil sivastada bunların örneklerini yaşadık ligde Hatta bir keresinde İsmail Kartal beyanat verdi tarftardan yeterince destek göremiyoruz diye sorun şehirlerde değil genel olarak taraftarda

DJMuRaT 11.05.2005 11:22

[quote=kursad58]Arkadaşlar sivas ist. ayrımı yapmayalım nolur bu sadece istanbul için geçerli değil sivastada bunların örneklerini yaşadık ligde Hatta bir keresinde İsmail Kartal beyanat verdi tarftardan yeterince destek göremiyoruz diye sorun şehirlerde değil genel olarak taraftarda[/quote]

[i][b]Kardeşim ben zaten ayrım yapanların değerlendirmesini istedim![/i][/b]

kursad58 11.05.2005 11:27

[quote=DJMuRaT][quote=kursad58]Arkadaşlar sivas ist. ayrımı yapmayalım nolur bu sadece istanbul için geçerli değil sivastada bunların örneklerini yaşadık ligde Hatta bir keresinde İsmail Kartal beyanat verdi tarftardan yeterince destek göremiyoruz diye sorun şehirlerde değil genel olarak taraftarda[/quote]

[i][b]Kardeşim ben zaten ayrım yapanların değerlendirmesini istedim![/i][/b][/quote]

Eyvallah ama şunu kabul edelim ne Sivas ta Nede İstanbulda gereken desteği veremiyoruz bunu kabul edelim çözüm yolları arayalım

efsanedavulcu 11.05.2005 11:44

[quote=ultraSivas_58]YERİ GELİNCE MANGALDA KÜL BIRAMAYAN İSTANBULDA Kİ SİVASSOR TARAFTARI YALNIŞ YAPTI.DÜNKÜ MAÇTA O SATDYUM DOLMALIYDI.GERÇEK BİR KEZ DAHA GÖRÜLDÜ Kİ SİVASLILAR İSTANBULDA Kİ EN ETKİSİZ TOPLULUK.VE 39 YILDIR TÜRKİYE LİGLERİNE MEYDAN OKUYANDA SİVAS'TAKİ TARAFTAR.YANİ 250 BİN NÜFÜSLÜ SİVAS ŞEHRİ....[/quote][b]
ABİ SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM
AZ BİLE YAZMIŞŞIN
SİVASTAKİ SEYIRCIDEN DAHA SADIK VE CEFAKAR BİR SEYİRCİ OLMADIĞINA ARTIK İNANDIM[/b]

serkankustarci 11.05.2005 12:04

Arkadaşlar hiç moralinizi bozmayın.Bu maça seyirci gelmemesi gayet normal ve birçok nedeni var.
1-Sivasspor la yatıp Sivassporla kalktığımız halde biz bile maçın kesin oynanacağını 2 gün önce öğrenebildik.
2-Böylesi dostluk maçlarında dünyanın en büyük kulüplerinin bile stadları dolmaz.
3-Kale arkası haricindeki biletlerin,halkımızın ekonomik durumuda gözönüne alındığında pahalı olduğu bir gerçek
4-Maçın hafta içi olması da seyirci sayısını etkiledi.

Bu şartlar altında stadın dolmaması gayet normal ve Sivassporun seyircisinin büyüklüğünden hiçbir şey kaybettirmez.Ayrıca Sivastaki Sivassporlular,İstanbuldaki Sivassporlular diye bir ayrım yapmak kadar saçma birşey olamaz.Sivasta yaşayan bir Sivassporlu olarak;biliyorumki hiçbir özel maçta stad dolmuyor.Örneğin sezon başlarında oynanan Cumhuriyet kupası maçları...

kursad58 11.05.2005 12:19

[quote=antibizans]ya problem hangi taraftar oldugu değil problem orya binlerce kişinin gitmeside değil biz sadece futbolu futbol gibi izleyemiyor ve taraftar gibi davranamaıyoruz. yeri geliyor herşeyi çok abartıyoruz yeri geliyor bazen hiç önemsemiyoruz..... Arkadaşlar biz sadece taraftar nasıl olur ve olunur onu bilmiyoruz ve hep dert yakınıyoruz ama çözüm yok......bunun çözümüde bir araya gelip organize olmaktır...... sivas ta ankarada istanbulda her yerde ciddi bir organizasyonla ve ekiple bu sorunlar çözülür diye düşünüyorum...... bunları yapmıyoruz başka takımların taraftarlarını dudaklarımızı ısırarak izliyoruz...... Biz bu gücü kuralım tribünde size hiç kimse oturunda maç izleyelim diye laf söyleyemez.... Hatta siz o çekirdekçileri dışarı atarsınız..... Bence taraftarın ne kadar kalabalık oldugu önemli değil önemli olan takımına destek verip vermedigidir...... Olimpiyat stadına 80 bin taraftarın gelmesi yerine ali samiyen de destek veren 5000 bin taraftarın gelmesi bence daha iyidir.... Hiç değilse futbolcular 80 bin kişinin kendilerini tiyatro izler gibi seyretmelerinden hayal kırıklığına uğramazlar.....Bunlar zamanla düzelecek şeyler ama çok çalışmak lazım çok.............lafla peynir gemisi yürümez..... ergin abi şahittir....... altay maçında şampiyonluk turu atacağız tribünün altında tezahurat yapıyor dediğimiz tribünden bile zor adam indiriyoruz aşağıya .....yani acayip bi vurdumduymazlık var ve de bıkkınlık anlam veremediğim ...... daha yolun başındayken bile çok büyük problemler var ve bana göre taraftar işine yönetimin el koyması gerekmektedir..... Duyarlı arkadaşlar ve gerçek taraftarlar her zman bu yazının dışındadır ve onlarda beni iyi tanır...... Umarım herşey SİVAS için iyi olur yoksa süper ligde peynir ekmek olmaktan kurtulamayız gibi geliyor.......[/quote]

+ İMZA

türkçerap_yakup 11.05.2005 12:21

haftasonu görüşelim beyler ;)

efsanedavulcu 11.05.2005 12:25

[quote=efsanedavulcu][quote=ultraSivas_58]YERİ GELİNCE MANGALDA KÜL BIRAMAYAN İSTANBULDA Kİ SİVASSOR TARAFTARI YALNIŞ YAPTI.DÜNKÜ MAÇTA O SATDYUM DOLMALIYDI.GERÇEK BİR KEZ DAHA GÖRÜLDÜ Kİ SİVASLILAR İSTANBULDA Kİ EN ETKİSİZ TOPLULUK.VE 39 YILDIR TÜRKİYE LİGLERİNE MEYDAN OKUYANDA SİVAS'TAKİ TARAFTAR.YANİ 250 BİN NÜFÜSLÜ SİVAS ŞEHRİ....[/quote][b]
ABİ SANA SONUNA KADAR KATILIYORUM
AZ BİLE YAZMIŞŞIN
SİVASTAKİ SEYIRCIDEN DAHA SADIK VE CEFAKAR BİR SEYİRCİ OLMADIĞINA ARTIK İNANDIM[/b][/quote]

+NOKTA

DJMuRaT 11.05.2005 12:32

[quote=türkçerap_yakup]haftasonu görüşelim beyler ;)[/quote]

[i][b]Nerde İstiYoSaN GöRüşELiM!![/i][/b]

1967 dernek serkan20 11.05.2005 12:44

[b]gardaşlar şimdiden bu kadar ortamı germeyin herkesin geçerli bir nedeni vardır ama merak etmeyin seneye böyle olmaz ben buna gönülden inanıyorum sizlerde inanın
BEKLEYİN İSTANBUL PİCLERİ
GELİYOR ANADOLU YİĞİTLERİ[/b]

BOUN 11.05.2005 12:58

[size=2] [color=blue][b]Sevgili kardeşler söyleyeceklerim Sivas'taki bir kaç arkadaş için geçerli. Her ne kadar şu an sitemize Sivas'tan bağlanan bir kaç arkadaş dün akşam ki vaziyetten dolayı adete göğüslerini gere gere İstanbul seyircisini yerden yere vuruyor olsalar bile; Sivassporumuzun Sivas'taki son bir iki maçı hariç ne büyük taraftar sıkıntısı çektiğini biliyoruz. Bunlar benim iddialarım değil bilakis yönetimin ve teknik heyetin sene başından beri yaptığı açıklamalara bakacak olursak bu durumu net bir şekilde görebiliriz. Hatta bir ara başkanımızın Sivas'taki seyirciyi yetersiz bularak ''İstanbul'dan taraftar getireceğim.'' dediğine dair söylentiler de ortalıkta dolaşmıyor değildi.
Biz burada bir takım sorunlara çare bulmaya çalışıyor iken birilerinin çıkıp adeta göbek atarcasına tavırlara bürünmeleri beni ziyadesiyle üzdü.
Şunu da hemen belirtmeliyim ki dün akşam ki rezaletten en az taraftar sorumludur. Hem doğru dürüst taraftarı haberlendirme hem de çıkıp taraftara sitem et... Mantıklı mı bu?[/b][/color][/size]

1967 dernek serkan20 11.05.2005 13:15

[b]gardaşlar kesin artık şu diyaloğu
altı üstü bir maça gelememiş bu her maça gelemeyeceği anlamına gelmez
karagümrk maçını kimse unutmasın
yani bir maça gelinmedi diye bütün istanbuldaki sivaslıları asmak yanlış bir davranış
ama seneye böyle olmaz
kimse canını sıkmasın bu diyalog burada bitsin[/b]

BROTHERS58 11.05.2005 13:37

DÜN HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIK RESMEN SAHADA PARLAYAN SİVASSPOR :lol: TRÜBÜNDE BİTİKTİ :cry: YANİ BESİŞTAS O MACI SİVASSPOR İÇİN OYNADI NE FAYDASI OLACAKTIKİ,NEDEN 2MİLYON SİVASLIDAN 2O-30 BİN KİŞİ GİDEMEDİ ANLAMIYORUM.İSTANBUL UYUMA TAKIMINA SAHİP ÇIK :!: :!: BİZM UMUDUMUZ İSTANBULDU UMUDUMUZ BİTMEDİ BELKİ AMA EN AZINDAN(SÖZDE ) ÜÇ BÜYÜKLERİN TRÜBÜNLERİNDE KENDİNİ YIRTAN SİVASLILAR KENDİ MEMLEKETİNİN MAÇINADA AYNI DEGERİ VEREBİLSELERDİ.
YİNEDE AZDA OLSA TRÜBÜNDE YERİNİ ALAN GERCEK YİĞİDOLARA TEŞEKKÜRLER.

DJMuRaT 11.05.2005 13:52

[quote=BROTHERS58]DÜN HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIK RESMEN SAHADA PARLAYAN SİVASSPOR :lol: TRÜBÜNDE BİTİKTİ :cry: YANİ BESİŞTAS O MACI SİVASSPOR İÇİN OYNADI NE FAYDASI OLACAKTIKİ,NEDEN 2MİLYON SİVASLIDAN 2O-30 BİN KİŞİ GİDEMEDİ ANLAMIYORUM.İSTANBUL UYUMA TAKIMINA SAHİP ÇIK :!: :!: BİZM UMUDUMUZ İSTANBULDU UMUDUMUZ BİTMEDİ BELKİ AMA EN AZINDAN(SÖZDE ) ÜÇ BÜYÜKLERİN TRÜBÜNLERİNDE KENDİNİ YIRTAN SİVASLILAR KENDİ MEMLEKETİNİN MAÇINADA AYNI DEGERİ VEREBİLSELERDİ.
YİNEDE AZDA OLSA TRÜBÜNDE YERİNİ ALAN GERCEK YİĞİDOLARA TEŞEKKÜRLER.[/quote]

[i][b]+1967[/i][/b]

GuNaY 11.05.2005 13:54

[size=2][color=blue][b]tamam artık bence bu macın olumsuzluklarınada giderek sarıyer macına odaklanalım :!: :!: :!: [/b][/color][/size]

kursad58 11.05.2005 13:56

BU MAÇ TAMAMEN GELİR AMAÇLI DÜZENLENMİŞTİ AMA MALESEF TARAFTAR SAYESİND EBU AMACA ULAŞILAMADI BENCE ZARARDA EDİLDİ BENİM KZIDIĞIM VE DİKKAT ÇEKTİĞİM NOKT A BURASI

BROTHERS58 11.05.2005 13:58

[quote=DJMuRaT][quote=BROTHERS58]DÜN HAYAL KIRIKLIGINA UGRADIK RESMEN SAHADA PARLAYAN SİVASSPOR :lol: TRÜBÜNDE BİTİKTİ :cry: YANİ BESİŞTAS O MACI SİVASSPOR İÇİN OYNADI NE FAYDASI OLACAKTIKİ,NEDEN 2MİLYON SİVASLIDAN 2O-30 BİN KİŞİ GİDEMEDİ ANLAMIYORUM.İSTANBUL UYUMA TAKIMINA SAHİP ÇIK :!: :!: BİZM UMUDUMUZ İSTANBULDU UMUDUMUZ BİTMEDİ BELKİ AMA EN AZINDAN(SÖZDE ) ÜÇ BÜYÜKLERİN TRÜBÜNLERİNDE KENDİNİ YIRTAN SİVASLILAR KENDİ MEMLEKETİNİN MAÇINADA AYNI DEGERİ VEREBİLSELERDİ.
YİNEDE AZDA OLSA TRÜBÜNDE YERİNİ ALAN GERCEK YİĞİDOLARA TEŞEKKÜRLER.[/quote]

[i][b]+1967[/i][/b][/quote]

MURAT KARDESİM BANA KATILDIGIN İÇİN SAOL.BİZİM SÖZÜMÜZ MAÇA GİTMEYENLERE GİDENLER ZATEN KENDİNİ BİLİYOR.ŞU SİTEDE YAZANLARDAN GİTMEYEN VARSA(ÇOK ÖNEMLİ MAZARET HARİÇ) ONLAR UTANMALI.AMA SARIYER MACINDA İSTANBUL YİNE SİVASSPORUN KALESİ OLACAKTIR!1967'YE SAYGILAR ANTALYA SİZİ UNUTAMIYOR :lol:

BOUN 11.05.2005 16:37

[size=2][color=blue] [b]Sevgili kardeşler şu ana kadar olan oldu. Hakikaten dün ki Beşiktaş maçı bizim için tam anlamıyla bir hüsrandı. Bubün ki gazetelerin spor sayfalarını ve yazarlarını okuyan herkesinde muhakkak dikkatini çekmiş olan bir nokta vardı ve ben bu noktaya değinmek istiyorum. Gerek verilen haberlerde gerekse yapılan yorumlarda Sivas'ın Beşiktaş'ı devirmesinden çok, Sivas'ın taraftar potansiyeli açısından tam anlamıyla düş kırıklığı yarattığı üzerinde duruldu.
Söylemek istediğim şu ki, önümüzdeki Sarıyer maçı nerde olursa olsun organize bir şekilde olaya ağırlığımızı koyalım. Maç eğer İnönü'de olursa maç sonunda Taksim-İnönü arasını; maç eğer Saraçoğlu'nda olursa Bağdat caddesini karnaval yerine çevirelim ve bu şekilde gerek medyeya gerek potansiyel rakiplerimize karşı gücümüzü gösterelim.
Haydi yiğidolar Sarıyer maçına... İstanbul'da yer yerinden oynasın...[/b][/color][/size]

sahinok 11.05.2005 18:09

Arkadaşlar ben de dünkü maça gittim.Stada girerken full dolu bir stad beklerken stadı gördüğümde tam anlamıyla hayal kırıklığına uğradım bir ara kendime gelemedim.Hani nerde olimpiyata giden 40 bin taraftar.Taraftarımıza çok güveniyoruz ama bence taraftarımız çoğunlukla yaşlı kesimden oluşuyor. E onlarda maçta ne yapsın ancak çekirdek çıtlatıyorlar.Tezahürat yapanları susturuyorlar.Tiyatro gibi maç seyrediyorlar. Bence Sivaslı genç taraftarların (15-35 yaş arası) maçlara daha etkin katılması lazım.Mesela Sivasta Üniversite gençliği organize olup bu işi üstlenebilir.20000 kişilik üniversiteden 2000-3000 kişi çıkar herhalde.İstanbulda nasıl olacak bu derseniz. :? derim.

mT 11.05.2005 18:15

Samimi yaklaşmak gerekirse 1.ligi Sivasspor kaldırsa da taraftar kaldıramaz. Ben birlik içinde hareket göremiyorum. Birlik derken 100 kişiyle 1000 kişiyle değil ben koca bi stadda ki birlikten bahsediyorum. Ayrıca yeni tezahüratlar oluşturulmalı! Sadece Sivasspor'a özel...Bunu bi düşünsek iyi olur yiğidolar?!

alico58_58 11.05.2005 18:20

şahinok kardeşime katılıyorum...taraftarımız hem yaşlı hemde çekirdekçi eee hayliyle yaşlı olunca çekirdekçide oluyor...hem bağırmıyorlar hemde bağıran adama engel oluyorlar nasıl bi zihniyet anlayamadım... :x :x

blueways 11.05.2005 18:32

ya arkadaşlar istanbulda taraftar gelmedi diyorsunuz ama ben sivasda her maça gidiyorum seyirci stadı dolduruyor ama tiyatro gibi seyrediyor destek vermedikden sonra stad dolu olsa nolacak boş olsa nolacak
kuru kalabalık

sahinok 11.05.2005 18:37

GENÇ SEYİRCİ LAZIM GENÇ.yaşlılarla olmaz bu iş.Takımını destekleme açısından en iyi taraftar Beşiktaş taraftarıdır bence.Adamlar 90 dakika susmuyorlar.Hiçbiri.Niye çünkü genç ağırlıklı taraftarı var.Sivasa da öyle bi taraftar lazım.

ofozturk 11.05.2005 19:24

ya arkadaşlar olabilir yani hemen taraftarları suclamayınız. Belki sarıyer macına hazırlamıslardır kendilerini ve maddi durumlarını...
Sivastaki taraftarlar kadar fedakar bir taraftar var mı acaba...
Sigarasından kesiyor, araba parasından kesiyor ama genede maça gidiyor.
Evet tezahürat yapılmıyor ve yapamıyorlar ama karabalıkta iyi oluyor bazen...
Lütfen daha fazla taraftarlara yüklenmeyiniz...
LÜT !
FEN !

türkçerap_yakup 11.05.2005 21:52

yakardeşim saat 20 de ve haftaiçi maç yaparsan bence 5 bin çok bile...

1967_DERNEK_10UR 12.05.2005 15:10

[quote=BOUN][size=2][color=blue] [b] Ultrasivas_58 kardeşim sana katılmıyorum. Az evvel yukarıda bahsettiğim nedenlerden dolayı stadın yarısı boş kaldı. 250.000 lik Sivas'la, 15 milyonluk İstanbul'u karşılaştıramazsın. Sonuçta Sivasspor o şehrin takımı olduğu için bir haber bütün şehri üç beş dakikada kuşatabilir ve bu şekilde hemen herkesin her olaydan haberi olur. Sivas şehir merkezi İstanbul'un küçük ilçelerinden birisi kadar. Ama gel gör ki ortalama büyüklükteki her bir ilçesi iki Sivas şehir merkezi büyüklüğünde olan İstanbul için yönetimin ayrı bir taraftarı harekete geçirme ve haberlendirme metodu olması lazım. Bundan da az evvel yukarıda bahsettim. Umarım anlayışla karşılarsın. Şunu kimse unutmasın ki bu memleketin insanı Gemerek'ten Suşehri'ne, Hafik'ten Yıldızeli'ne, Koyulhisar'dan Gürün'e, Doğanşar'dan Kangal'a kadar bütün hemşehrilerimiz en az Sivas şehir merkezinde ki kardeşlerimiz kadar Sivasspor aşığıdır. Sivasspor 250 bin kişi ile sınırlandırılamayacak kadar büyüktür.
Genelde bütün hemşehrilerime özelde ise sevgili Ultrasivas_58 kardeşime sevgiler ve saygılar...[/b][/color][/size][/quote][size=2][color=blue] [b]doğru bir istanbul ile bir sivası hem nufus olarak hemde iş potansiyeli olarak bir tutulmaz ama bizde sivasspor aşkı var biz 2.ve 3.ligde özellikle karadeniz ve doğu grubunda ki maçlarda deplasmana gidince gittiğimiz şehrin esnafıda kulübüde bayram ediyordu sivasspor taraftarı geldi.kasamız para görecek diye yani bize burdan bilet fiyatları pahalıydı diye sitem yapma bizde çok 250 bin liralık biletlere 5 milyon verdiğim günleri hatırlıyorum.o zamanlar daha küçüktük büyüklerimizle gider gelirdik.para pulla ölçülmez bizim aşıkımız...[/b][/color][/size][/quote][size=2]sivassporrrrrrrrrrrrrr

1967_DERNEK_10UR 12.05.2005 15:14

39 yıldır bu lige meydan okuduk.bu saaten sonrada okuruz biz 50 kişi olsakta sivasspor taraftarı her zaman her yerde bu haftada istanbuldayız...

Er58Ol 12.05.2005 15:20

BAHANE YOK.....SAMİ YEN BİR REZALETTİ

BOUN 12.05.2005 15:21

[size=6] [color=blue][b] UltraSivas_58 gardaşım buyrun gelin ama zannedersem benim yazıyı yanlış anlamışsın. Ben bilet fiyatlarının pahalılığından bahsetmedim benim verdiğim rakamlar nüfus miktarı ve sayısıyla ilgili. Neyse canın sağolsun. [/b][/color][/size]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:10.