![]() |
SONUNDA KÜKREDİ
Sivasspor Kulüp Başkanı Konyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamayla futbolculara ateş püskürdü.
Sivasspor Kulüp Başkanı Konyaspor yenilgisi sonrası sert açıklamalarda bulundu. Konyaspor`a yenilginin faturası kırmızı kart gören oyunculara çıkartan Başkan Otyakmaz, ilk kez böyle sert konuştu. Başkan Mecnun Odyakmaz konuşmasında "Sezon başında sağlık muayenesi yaptırırken, oyunculara zeka testi de mi yaptırmak gerekiyor." dedi.. Kaleci Petkoviç, golcü Anderson ve Kaptan Hakkı`nın kırmızı kart gördüğü maçta Konyaspor`a 2-0 yenilen Sivasspor Kulüp Başkanın tepkisini aldı. Karşılaşma hakkında bir değerlendirme yapan Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, akıl almaz hatalar yaptıklarını belirterek, "Sahada profesyonelliğe yakışmayan manzaralarla karşılaştık. Sezon başlarında futbolculara sağlık muayenesi yaptırıyoruz. Aslında bu oyunculara zeka testi de yaptırmak gerekiyormuş, bunu gördük." dedi. Sivasspor Teknik Direktörü Karol Pecze ise, ilk yarıda duran top organizasyonundan yedikleri gol nedeni ile oyun disiplinlerinin bozulduğunu belirterek, "İkinci yarıda oyuna ortak olup gol aradığımız dakikalarda, arka arkaya gelen kartlar nedeni ile eksik kaldık ve istediğimizi yapamadık. Yapılan hareketler profesyonel futbolculuğa yakışmadı." dedi. Hakikat Gazetesi |
--->: SONUNDA KÜKREDİ
Başkanımız bu maç sonrasında gerekenleri yapması lazım burası büyük bir camia ve kimse sivastan büyükj olamaz herkesın ona göre davranması gerekir. Futbol bir takım oyunudur şahıs oyunu değil!! Oyuncular aldıkları paranın hakkını vermek zorundadırlar
|
[COLOR="Blue"]başkanımızın dediği gibi bazı futbolcular zeka testinden geçmesi lazım öellikle kalecimiz petkoviç yaptığı hareketi çocuk bile yapmaz sen degaj yapmak için topu havaya atıyorsun topa vurmak isterken gidip konyalı futbolcuya vuruyorsun ne oldu şimdi fener maçında üçünüzde yoksunuz elinize ne geçti yaptığınız taktire şayenmi yoksa millete kendinizi güldürmekmi petkoviçin yaptığı o hareketiata demirel görse tek kişilik tiyatroya gösteri olarak türk milletine gösterir şunu der petkoviç böyle yapıyor diye[/COLOR]
|
-->: SONUNDA KÜKREDİ
bncede baskan haklı bukadar disiplinsizlik olmaz.3 kısı nasıl kırmıza kart görürya pozisyon icabıdır yaparsın faul ama bukadarda olmaz.fb maçı gibi önemli maçta ark. yanlız bırakıyorsunuz.baskanımız gecesini gündüzüne katıyo calısıyo paralarını tam zamanında alıyolar ama oynadıkları futbola bakılırsa hak etmedikleri görünüyo
|
fener maçından korktukları için böyle davrandılar yazık bunlara
|
başkan masaya yumruğunu vurmuş.ben bu açıklamadan onu anladım
|
-->: --->: SONUNDA KÜKREDİ
[QUOTE=1967 dernek serkan20;151709]fener maçından korktukları için böyle davrandılar yazık bunlara[/QUOTE]
ark. biz allahtan baskadan kımseden korkmayız fb felan sarmaz ne korkacaz burası sivas kardes kendi sahamızdada rakipten korkacaksak hıc maça gitmeyiz biz gecen senekı gibi mücadelemizi verelim yüregimizle oynayalım fb bizden korksun serkan kardes sen korkuyorsun sanırım biraz rakıpten |
BÖYLEDE OLMAZ Kİ !!!!
[COLOR="Navy"][/COLOR] [COLOR="DarkSlateBlue"][B]PETKOVİÇ GEÇEN SENEDE KAYSERİ MAÇINDA AYNI HALTI YEDİ.BANA GÖRE ENAZ 4-5 MAÇ CEZA GELECEK BİR TAKIMIN KADERİYLE BU KADAR KOLAY OYNANAMAYACAĞINI İNŞALLAH YÖNETİM GEREKLİ CEZAYI F.FEDERASYONUNDAN EVVEL VEREREK GÖSTERİR.ANDERSON'UNDA PETKOVİÇTEN FARKI YOK KENDİNİ ATTIRMAK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPTI.
ZATEN BU KISITLI KADROYLA İNŞALLAH F.B.MAÇI HEZİMET OLMAZ AMA BUNA DA YÖNETİMDEN ÜZÜLMEYECEK İNSANLAR OLDUĞUNUDA GEÇEN YILKİ F.B. MAÇINDAN EVVEL YAPTIĞI AÇIKLAMALARLA KAFAMIZA SORU İŞARETİ SOKAN YÖNETİCİLERDİR[COLOR="Red"].(F.B. İÇİN ESKİ SEVGİLİYLE OYNAYACAĞIZ DİYE KONUŞANLAR) [/COLOR] BAŞKANIMIZIN DEDİĞİ GİBİ FUTBOLCU ALIRKEN SADECE FİZİKİ TESTTEN DEĞİL ZİHİNSEL TESTTEN DE GEÇİRMEK LAZIM. SN.BAŞKANDAN RİCAM BU FUTBOLCULARA GEREKLİ CEZAYI BİRAN EVVEL VERİP F.FEDERASYONUNDAN ÖNCE AÇIKLAMALARI ÇÜNKÜ DİĞER FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZ AKILLARINI BAŞLARINA TOPLAR.[/B][/COLOR] |
bence bu üc futbolcu kadro disi birakilip agir cezalara carptirilmali...
|
başkan fazla kükrememiş bence önce yönetime hesap soracaksın sonra hocaya enson futbolcuya ( askerlik misalı )
|
napsin adam caz ya o kadar üzüyolar erman torlu ve sansal büykanin dedigi gibi adamin cigeri solmuski sen o kadar para ver oynculara ama beklediyi seyi ortaya koymadilar bu ne ya
|
Kardeşim, bir gol atamamışsın,faturayı sesi çıkmayan yabancı oyunculara çıkarıyorsunuz, yargısız infaz olmuş,adil olun ,doğru analiz edin biraz,bazı Anadolu takımları imajlarından dolayı, hakemlerce güya ıslah ediliyor,maç sırasında keyfi kırmızı kartlarla dengeler bozuluyor,konsantrasyon bozuluyor,Sivassporu ancak böyle yenebiliyorlar .Petkoviç'e laf yok,yönetim oyunculara değil,medyaya ve hakemlere yüklenmeli,yararı olacaktır
|
BİR KERE YÖNETİCİLERDE, BAŞKANDA OTURUP AKLI SELİM DÜŞÜNSÜNLER. BİZ NEREDE HATA YAPTIK DİYE?...BU ANDERSON'U G.BİRLİĞİ KULÜBÜ AZ İSTEMEDİ. VERECEKTİN ADAMI ALACAKTIN PARAYI, (ŞU ANDA BELKİ 10. KEZ SÖYLÜYORUM) ONUN YERİNE MURAT HACIOĞLU İLE ZAFER BİRYOL'U ALACAKTIN FENERBAHÇE'DEN...
ANDERSON'DAN BİZE HAYIR GELMEZ. TÜRKİYE'DE 2 TANE ŞÜKÜR VAR.....BİRİ HAKAN ŞÜKÜR, ÖBÜRÜ DE ANDERSON ŞÜKÜR.... ADAMLARIN STİLİ, KAFA VURUŞU, ZEKA YAPISI AYNI... NEYSE KONUYU ÇARPITMAYALIM. AMA GELDİĞİNDEN BERİ BEN BU ADAMA ISINAMADIM, HİÇ BİR ZAMANDA BENİ HAKSIZ ÇIKARMADI. ÇÜNKÜ GÖRÜNEN KÖY MİSALİ, HERŞEY ORTADA. PETKOVİÇ'TE İYİ KALECİ, GEÇEN SENEDE AYNI HAREKETİ KAYSERİ MAÇINDA YAPTI AMA, BENCE BU GÖRÜLEN KIRMIZI KARTLARI İYİ ANALİZ ETMEK LAZIM DİYORUM. FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ ÇOK DÜŞÜNDÜRÜCÜ.... HAKKI ARTIK SUYUNU ISITTI...BİR DAHA SOĞUMAYA BIRAKMAYA GEREK YOK, BİLETİNİ CEBİNE KOYMAK GEREK. YÖNETİM BİR DİĞER YANLIŞIDA FENERBAHÇE'DEN CAN ARAT'I BIRAKMAK VE GEÇEN SENE VE BU SENE HİÇ İLGİLENMEMEK OLDU. ADAM SAĞLAMDI, AKILLI VE CENGAVERDİ. ARA DÖNEMDE YİNEDE ŞANSIMIZI DENEYEBİLİRİZ... NEYSE YÖNETİM, ACİLEN TEDBİR ALMALI, HATTA KAROL PECZE'NİNDE DİKKATİNİ ÇEKMELİ. YOKSA LASTİK BİR PATLARSA YADA FRENLER BOŞALIRSA 2.LİG A DUVARINDA ANCAK DURURUZ... AMAN DİKKAT !!!!.... |
Anderson la Petkoviçin yaptıkları akıl almaz bir profosyonelsizliktir.Anderson sen elinle alıyosun topu daha niye itiraz ediyosun bi de hakemi yitiyorsun.Petkoviçe hiç bi laf edilemez geçen sezon da aynı şeyleri yaptı.Bence Petkoviç takımımıza zarar veriyor.Ondan kat kat kaliteli Türk kaleciler var.En yakın zamanda gönderilmesi gerekmektedir.
|
arkadaşlar bence başkan toparlayacaktır durumu daha erken başındayız ama unutmaylım ki geçen sene başlarda topladığımız puanlarla kurtardık bence çok ciddi kararlar alınmalı bidefa hoca gitmeli yerine yerli bi hoca gelmeli bu hocayla imkansız sistem yok adamda bi defa bunları yönetim daha iyi görüyodur mutlaka kararı onlar verir biz takımımızı destekler hangi ligde olursa olsun.....
|
[FONT="Arial Black"]artık bu olumsuzlaklara başkanın el koyması ve gerekeni yapması lazım,artık cezamı olur,kadrodışımı bırakılır ne gerekiyorsa biranönceyapılmalı,aslında hiçbir oyuncunun kadro dışı bırakılacağını sanmıyorum,sınırlı bir kadroyla mücadele ediyoruz,kendimize ceza vermişoluruz.[/FONT]
|
Başkanımız gerekli ve yerinde bir açıklama yapmış,"Anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az" Gerçekten de bu haraketleri zeka özürlü birinin yapacağı bir davranış. İnşaallah bu son olur. Böyle hatalar bir daha olmaz.
|
[I][B]Dün aksam lig tv yayinlanan programda uzun müddet Sivasspor tartisildi ve Sivasspor baskanin röportaji hakkinda yorumlar yapildi Futbolcu transferi yapilirken saglik muayesinden geciriliyor birde zeka muayenesi yapilmasi gerekir dedi AYKÜ testi Spor yazari Allattin soyadi aklima gelmedi carpici bir aciklama yapti baskan hakkinda ben mecnun odyakmazi cok iyi tanirim böyle aciklama yapmasinin cok büyük nedenleri olmasi gerekir dedi sivassporda isler iyi gitmiyor ve yönetimin para problemi var ve istedikleri maddi destegi simdiye kadar bulamayan Mecnun odyakmazin dayanacak gücü kalmadi Sivashalki baskani yalniz birakmis ve sanki süperlig sivashalkini gecen seneki gibi tatmin etmiyor doymuslar sivasi kötü günler bekliyor sivasli is adamlarindan ve taraftardan yeterince destek alamiyor her an havluyu atabilir sinyallerini görüyorum dedi yoksa böyle medya önünde kendi futbolcularini elestirmezdi yorumunu yapti[/B][/I].
|
[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]gec kalmış bir kükreme bence bu ilk haftalarda olacaktı ama zaman bu zamanmış hayırlısı diyelim [/COLOR][/I][/B]
|
Maçtan hemen sonra bu denli güzel cümlelerle bu denli vurgulayıcı bir şekilde sıkıntısını dile getiren Sayın Başkanımızın yanındayız.
Malesef öğrendik ki kalecimizi kırmızı kartla oyundan attırmak isteyen rakiplerin petkoviçin önünü perdelemesi yeterli , öğrendik ki kaptanımız iki maçta bir kırmızı kart görecek. Maç kazanmak veya kaybetmek önemli olmasa gerek , mühim olan oyunu güzel oynayabilmek.Futbolu çirkinleştiren oyuncalarla şehrimizin adının birarada anılması bizi fevkalade üzmektedir. |
inşallah herkesin aklı başına gelir. Yavaş yavaş tırmanışa geçeriz. Yoksa gidişat iyi değil. Tek galibiyetimiz yeni çıkan Antalya'ya karşı. Hala dört büyüklerle maç yapmadık. İnşallah düzeliriz.
|
HEPSİNE PEZCEDEN BAŞLAMAK ÜZERE HEPSİNE CEZA VERECEKSİN ONDAN SONRA YAPIYORLARMI BKALIM
|
--->: -->: --->: SONUNDA KÜKREDİ
[QUOTE=yigido_furkan;151722]ark. biz allahtan baskadan kımseden korkmayız fb felan sarmaz ne korkacaz burası sivas kardes kendi sahamızdada rakipten korkacaksak hıc maça gitmeyiz biz gecen senekı gibi mücadelemizi verelim yüregimizle oynayalım fb bizden korksun serkan kardes sen korkuyorsun sanırım biraz rakıpten[/QUOTE]
[B]furkan kardeş ben sivassporun korkusndan söz etmiyorum kart görüp sivası zor duruma düşüren insanlardan bahsediyorum[/B] |
kart gören futbolculari hepsi profesyonel futbolcular yapmamalari gerekirdi aldiklari paranin hakkini versinler vermedikleri gibi bide takima zarar veriyorlar
|
başkan kükremişte ortada bir şey yok
|
başkanımız sivasspor taraftarını hiç yere üzen futbolculara ceza vermesi lazım bunun önüne böyle geçer başkanımızın bu cezayı vericeginede inanıyorum başkanımızı kutluyorum ben böyle bir başkan görmedim her maça gidiyor maç sonrası yorumlarını izledim lig tv de ter akıyordu acaba kırmızı kart görenler okadar terledimi
|
SİVASSPOR ÇEVİK TAKIM,ÖYLEYSE OYUNCULARI DA ''ZEKİ'' DEMEKTİR.SPORCUNUN ''ZEKİ VE ÇEVİK'' OLANI SİVASTA YETİŞİR,ŞU ' 'ZEKA TESTİ''Nİ SİNDİREMEDİM. BİR BABA , OĞLUNU BAŞKASININ YANINDA AZARLARSA;YARA GEÇER,İZİ KALIR.
|
Bence doğru demiş. O hareketleri ancak akıllı olmayan adam yapar. Ama esas onları yaptıranları tespit etmek lazım. Bunlar komploların zincirleri gibi geliyor. Maçı Fenerbahçe kolay verebilmek için yapılmış senaryonun ilk perdesi. 2. perde pazar gecesi Sivas'ta, 3. perde devre arasında (sezon arasında) FBahçe kulübünde olmasın. ???
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:57. |