SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   4 EYLÜL´DEN İSTİFA SESLERİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=8935)

SivasSpor.Com 04.11.2006 19:34

4 EYLÜL´DEN İSTİFA SESLERİ

Sivasspor’lu taraftarlar dün ki oynanan maç sonrasında Teknik Heyeti istifaya davet etti.

Denizlispor maçında takımlarının hiç bir varlık gösterememesi ve alınan yenilgi Yiğidoların sabrını taşırdı.

Takımlarının her geçen hafta daha kötüye gitmesine sinirlenen Sivasspor taraftarları haklı olarak Sivasspor Teknik direktörü Karol Pecze’yi istifaya davet etti.

Maçın son 5 dakikasına girilirken 4 Eylül Stadyumunun tribünlerinden istifa sesleri yükselmeye başlarken, Yönetim’de tepkilerden nasibini aldı. Yiğidolar Teknik heyetin yanı sıra Yöneticilere de maç sonunda isyan etti.

Maç sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik direktör Karol Pecze, taraftarların kendisini istifaya çağırmasını değerlendirdi. Pecze, taraftarların alınan yenilgi nedeniyle böyle bir istekte bulunduğunu söyleyen Pecze, “ Elimizden geleni yaptık. Galibiyet istiyorduk ama olmadı. Taraftarlar haklı olaraek sinirlendi ve istifa istediler. Yönetimimizle gerekli görüşmeleri yaparız” şeklinde topu Yönetime attı.

çılgın-sedat 04.11.2006 19:41

-->: 4 EYLÜLDE İSTİFA NİDALARI..

harbiden çok doğru söylemişler
bu işi yapamacaklarsa şimdiden istafa etsinler
yoksa ALLAH korusun küme düşeceğiz
biran önce bu yenilgilere bir çare bulunmalı

sivasli_boy 04.11.2006 19:43

-->: 4 EYLÜLDE İSTİFA NİDALARI..

EVET İLK KEZ BU KADAR TEPKİ GOSTERDİK BİLMİYORUM PECZE İSTİFA EDERMİ...

tanju_58 04.11.2006 19:45

--->: 4 EYLÜLDE İSTİFA NİDALARI..

Pecze İstifa et bırak artık şu takımımızı.Ben lig başından beri Rıza Çalımbayın gelmesiniz istiyordum.Allahtan tek dileğim Peczenin istifa etmesi yerine Rıza hocamızın gelmesi.

myway 04.11.2006 20:12

-->: 4 EYLÜL´DEN İSTİFA SESLERİ

gençleri çalıştırdı batırdı bıraktı... rizeyi çalıştırdı batırdı bıraktı... çok mu lazımdı da sivasa getirildi bu adam... anlamak mümkün değil ya ...trabzon gidiyo fenerde bi iş yapamayan lazaroniyi getiriyo..:) kafası basmıyo bazı insanların...onlarda yöneticiyim die ortalarda dolaşıyo... yazık

1967_DERNEK_MUSTAFA 04.11.2006 20:12

--->: 4 EYLÜL´DEN İSTİFA SESLERİ

[COLOR="Blue"]yönetimin vereceği kararı beklememiz lazım ne çıkacak karadan ya kal ya git başka antarnatif yoktur[/COLOR]

PRIMERA_58 04.11.2006 20:14

BÜLENT UYGUN ÇOK YAŞA

[COLOR="Red"][B]TAKIM KÜME DÜŞECEK HALAA BEYFENDİ FUTBOLCU PAZARLAMAYA ÇALIŞIYOR... ONDAN SONRADA SİVASSPOR İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ DİYOR ,DEMEK Kİ 1. LİG BEYİMİZE AĞIR GELDİ TEKNİK HEYET OLARAK TOPUNUZ VE YÖNETİMDENDE BİRKAÇ TANE YÖNETİCİ HAKETMİYORSUNUZ. ÜZDÜĞÜNÜZ YETER YETER YETER YETER[/B][/COLOR]

H58A 04.11.2006 20:22

Taraftar gec bile kaldı,hiçbir taraftar bu kadar kötü sonuclar aldıran teknik direktöre bu kadar dayanmaz,egerki dayanılıyorsa o taraftar takımının düşmesini istiyor demektir.TÜM SİVASLI HEMŞERİLERİME SESLENİYORUM BU KÖTÜ GİDİŞİ ANCAK TAKIMINI VE İLİNİ SEVEN TARAFTARLAR DUDURABİLİR
BU DA STADA GİDEREK VE PECZE Yİ PROTESTOLARLA İSTİFA ETTİRİLEREK OLUR YOKSA SONUÇ HÜSRAN OLUR...
BAŞKA BİR TAKIMDA OLSAYDI ŞİMDİYE PRCZE ÇOKTAN ŞUTLANMIŞTI .BU ARADA YÖNETİM NE PLANLAR PEŞİNDE ANLAMIYORUZ ÇOOOOO YAZIK..
İST DE BURUK BİR SİVAS LI SELAMLAR..........

ceza_tolga_rep 04.11.2006 20:56

DENİZLİ MAÇINDA BAĞARANLARDAN BİRİDE BENDİM.GIRTLAĞIM PATLARCASINA BAĞIRDIM.PECZE İSTİFA DİYE.YÖNETİME ATMIŞ TOPU BİZİM YÖNETİMİMİZDE HERALDE GÖNDERİRLER DİE DÜŞÜNÜYORUM.ELVEDA PECZE,ELVEDA....
PECZE İSTİFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

MERDO 04.11.2006 20:59

PECZE GİTMESSE BİZ AŞALARA GİDECEĞİZ KAN DEĞİŞİKLİĞİ LAZIM BU TAKIM GEÇENSENE HARİKALAR YAPTI PECZE İYİ TEKNİK DİREKTÖR AMA UYUŞMUYOR ACİLEN İSFA ETMESİ Lazım

58 memo 04.11.2006 21:19

BAY PECZE BIRAK BU İŞLERİ
YOK ŞANSSIZDIK YOK ŞÖYLEYDİ-YOK BÖYLEYDİ
30 YIL ÖNCEKİ BAHANELERİ UYDURMA
SEZON ÖNCESİ SENDEN UMUTLUYDUM AMA ARTIK
BAVULLARINI BİR ZAHMET TOPLA DİYORUM
BİR KERE OYNATTIĞIN FUTBOLUN SİSTEMİ YOK
TAKIMIN AYAKTA DURACAK HALİ YOK
KONDÜSYON SIFIR
DERHAL BAY PECZE GİTMELİ
YERİNE RIZA ÇALIMBAY -ERDOĞAN ARICA VEYA GÜVENÇ KURTAR GİBİ HOCALAR GELMELİ
DAHA ÜSTELİK BEŞİKTAŞ-GALATASARAY VE TRABZONSPOR GİBİ DAHA ZOR MAÇLARI YAPMAMIŞKEN KENDİ GÜCÜMÜZDEKİ TAKIMLARA KENDİ EVİMİZDE YENİLİYORUZ...
SAYGILAR....

kaleli sükrü 04.11.2006 21:21

--->: -->: 4 EYLÜLDE İSTİFA NİDALARI..

ya niye kiziyorsunuz arkadaslar bu takimin orta sahada futbolcuya ihtiyaci var
para olsada söyle eli ayagi düzgün bir transfer yapilsa iyi olacak ama

kadir10 04.11.2006 21:26

eğer teknik direktör değişikliğinde başarı gelicekse(bunu bilemeyiz) pezce istifa etmeli

Akademik58 04.11.2006 21:27

PECZE hemen gitmeli, ancak şimdiye kadar yapmadığı delikanlılığı yapmalı ve tazminat filan istememeli...
Ayrıca Yasir'n mesleğinin ne olduğunu çözemedim saha içi gözlemcisimi top patlak olup olmadığını denetliyor. Kendine saygısı varsa biraz aynaya bakması yeterli. Peczeyle birlikte gitse iyi olur. Ya da Yasir kenarda top toplayabilir. Kapıda bilet kesebilir.
Hakkı'daki bozukluk hala devam ediyor. Böyle zarar verecekse gitmeli.....

babayavuz 04.11.2006 21:31

atalarimiz derki balik [balik bastan kokar] taaki sezon basinda belliydi sivassporun bu duruma gelecegi ama her nedense sayin yoneticiler bunu bir turlu goremediler ve bir turlu duyamadilar tehlike canlarinin caldigini vede sonucta ligin dibine demir attik artik bu zamana kadar olan oldu olanla olene care bulunmaz .Simdi buradan sayin yoneticilere sesleniyorum lutfen artik gecersiz mazeretlerin arkasina siginilmasin ve is isten gecmaden vakit cok gec olmadan gereken neyse yapilsin bir tek sivasspor vardir baska sivasspor yoktur vede hic kimse sivassporun ustunde degildir.

aykut-akay 04.11.2006 21:37

[B][CENTER][COLOR="Red"]YETER YETER YETER YETER YTER [/COLOR][/CENTER][/B]

cebrail_58 04.11.2006 21:38

pecze yolmu görünüyo

üst üste alınan başaısızlıklar sonuçu istifaya davet edilen teknik direktörümüze yol mu görünüyor ? sizce pecze gitsinmi kalsınmı ???

bana görü rıza çalımbay gelmesinden yanıyım iyişalah olur

Ensar 04.11.2006 22:51

Seslerin Yükselmesi simdi Lig sonu Olmasin Felaket olur

4 Eylülde Seslerin yükselmesi simdi iyi egerki Lig sonu olursa iste o,zaman Felaket olur Düsüne biliyormusunuz Takim 2.Ligde olacak Sahada Mac sonrasi neler olacak O,Güzelim sehir susacak Taraftar Disarida bilincsizce neler yapar bunlari düsünmek bile istemiyorum bunun icin Henüz gec kalinmis degil zaman var bir seyler yapilir Takimi Tekrar eski Haline Getirebilirler buna inaniyorum Takima yeni bir kan lazim bunu yapmaya mecburuz yapmak zorundayiz bu benim düsüncem daha iyisini düsünen varsa Yazsinlar ama beklentim bir an önce Takim Ruhuna Kavusmasi Morallerin yerine gelmesi istanbuldan Taraftarin Desdeklemesi Takimi Morlini düzeltir diye düsünüyorum

sezer_koc 04.11.2006 22:59

SİVASSPOR NEREYE GİDİYOR?

ARKADAŞLAR BİRİLERİ DUR DEMEYECEK Mİ?BU TAKIMDA OLMAMASI GEREKEN FUTBOLCULARA BİRİLERİ DUR DEMEYECEK Mİ?YASİR'E,HAKKI 'YA...BUNLAR 1.LİG FUTBOLCUSU DEĞİL...LÜTFEN ARTIK BÜTÜN MAÇLARDA BU ADAMLAR YÜZÜNDEN KAHROLMAK ZORUNDAMIYIZ...BİR FUTBOLCUNUN HİÇ Mİ OLUMLU TARAFI OLMAZ ARKADAŞ.BU ADAMLARIN YOK İŞTE...YOK

hamza polat 04.11.2006 23:33

Arkadaslar artik kenetlenmemiz lazim. herseyin bir sonu var ,pezcenin de sonu bu mac olmali. Kendi öz evladimiz takimin basina gecmeli.yani RIZA Calimbay gecmeli takimin basina. HAYDI SIVASSPOR;HAYDI SIVAS HALKI:HAYDI RIZA BEY GEC TAKIMIN BASINA GÖSTER SIVASIN GÜCÜNU: Saygilarimla

erhan5834 04.11.2006 23:46

[B][I][CENTER]ya bu teknik-traktör mü ? yoksa teknik patronmu ya adam maçı bizim gibi yerinden izliyor oyuna müdahale yok istifa etse iyi olur yani yeter artık sabır falan kalmadı.....[/CENTER][/I][/B]

hüseyin karaca 04.11.2006 23:51

Bu yıl takım kontrolü oynamıyor once gol yememeye bakmalıyız sonra da golu aramalıyız tabıkı denızlı gıbı Ankara spor gıbı takımlar bızım sahamızda once golu buldukları ıcın kapanıyorlar bızım de bu kapalı defanslara bu fubolcularla acmamız zor oluyor onumuzde cok zorlu 3 tane derbi var bu maclarda orta sahayı pres yapan alan daraltan futbolculardan olusturmak zorundayız Kayserıercıyes ve Ankaragucu maclarından galıbıyet alamazsak 2. yarı ışımız cok zor olur bır an once toparlanmak zorundayız.

demiryurt58 04.11.2006 23:59

BU SAATTEN SONRA GELENDE BİRŞEY YAPAMAZ K.ERCİYESE LORANT GELDİDE NE OLDU ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN YUKARLARI UNUTTUK BARİ LİGDEN DÜŞMESEK.:mad:

yusuf58 05.11.2006 00:02

HOCANIN EN KISA ZAMANDA ISTIFASI VERILMELI YOKSAM HALIMIZ HARAP IKINCI LIGE YOL GÖZÜKÜYOR GIBI BIZIM NICE TÜRK HOCALARIMIZ VEKEN NEYDELIM BU HOCAYI RIZA CALIMBAY GELSIN SIVASI KURTARSIN
:confused: :mad: :mad: :mad:

sivas73 05.11.2006 00:11

Arkadaşlar biz söylüyoruz ama yönetim duymuyor.Bu adam hoca falan değil....
İyiki vesteli yenmiş devamlı onu söylüyor konuşmalarında.Yönetim harekete geçip bu adamı göndermeli yoksa biz 2.Lige gideceğiz.Rıza Hoca açıklama yapıyor "Bir gün Sivasspor'da çalışacağım" diye hemen bugünden gönderilmeli bu adam...Site yöneticileri lütfen bu mesajları Sayın Başkana İletin...Rica Ediyoruz.

baybarok 05.11.2006 00:33

gitmrkte geç bile kaldı
bu neyavff.

erdaleren58 05.11.2006 00:33

arkadaslar bülent uygun sözünü gecirebilecek hoca ister yane pasif bir hoca ister kukla gibi.getirin riza calimbayi tam yetki verin ve hedefinizide koyun riza hoca hedefi olan takimi calistirmak ister madem uefa diyorsunuz ozaman cagirin riza calimbayi.peczeyle uefa olurmu adam küme düsürecek.yönetimde bir mac kazaninca hemen hedef uefa diyor cok basit seyler bunar siz bile inancsiz ve kararsizsiniz sayin yönetim.

ahmetbaba 05.11.2006 01:05

pecze gidince kim gelecek.mourinho mu.

UTKUM_58 05.11.2006 01:16

moralimm cok bozulduu vallahi sivas yenilince uyuyamiyorum ya:(((((((((((( ALLAHIM nasil yeniliriz ya

gülkız 05.11.2006 01:16

Yazık...Çok yazık hem de...Allah korusun ama erciyes ile beraber cıktık onla beraber inecez 2. lige galiba.Yönetimde zafiyet olduğu,topcular üzerinde baskı,futbolcuları bütün hafta bedenen ve beynen hazırlayacak program ve usta kişilerin olmadığı apaçık görülüyor.Mecnun Odyakmaz nasıl duyarsız kalabiliyor hayret!

tonuslu_58 05.11.2006 03:08

artık kovuyolarmı şutluyolarmı ne olursan olsunn göndersinler şu peczeyi...yönetimm uyumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

DaRiCi58 05.11.2006 03:47

taraftarlar hakli gec bile kaldilar bunu ilk 5haftasinda diyecektiler Pecze yapamiyor Yönetmen hic bisey yapmiyor Bülent Uygunda biseyden alicagi yok hangi takim isterse bizim oyunucu veririz diyor adam ya kafayi yemis ozaman sen herkesi ver kolaysa.

RÜTBESİZ ASKER 05.11.2006 09:39

BAKIN BE BAŞKAN ŞUNUN ÇARESİNE YİĞİDOYA YAKIŞMIYOR BU MAĞLUBİYETLER.YAZIK 2 SENELİKMİ SÜPER LİĞDEKİ TUTUNMAMIZ YAZIK

turann58 05.11.2006 10:31

yazıklar olsun sıradan bir vatandaşı getirsek senden iyi çalıştırır takımı senin yüzünden maçlarabile gelmiyoruz sivasspor hiç bukadar kötü top oynamamıştı seni tebrik etmek lazımmmmmm istifa etde sende kurtar bizde istifaaaaaaaaaaaa

abdullah58 05.11.2006 11:38

mermer 58
kardes gecen yil ilk yarida 25 puan toplamistik hatirladinmi
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pacayi zor kutrardik
bu yil senin hesapina göre ilk yari sonu 21 puan eder oda olursa
gerisini sen düsün ---kardes
sen liglere bakmiyon galiba -sakaryaya baksane -adamlardaki ruha bak
gecen hafta 10 kisiyle besiktasdan puan aldilar
bu hafta trabzonu yendilar-
senin sivasin ne yapiyor raklip 10 kisi kayseriye beraberlik veriyor
rakip 9 kisi sakaryaya yeniliyor-sence bir seyler yanlis degilmi
belkide pecze nin taktiki uymuyordur
belkide futbolcular prczeye tavir almisdir en iyisi kan degisimi
beypinarli

HALIL 05.11.2006 11:46

pecze ve uygun istifa iftifaaa gittin bir seye yaramiyorsunu

biz riza calimbayi istiyoruzzzz

sarkislali 05.11.2006 11:52

Erciyes den sonra avantaji en kötü takimiz. Yani az gol atip cok gol yiyoruz. Defansda gecen yil Servet yoktu ve bu haftaya kadar cok daha az gol yemistik. Bu isler motivasyonla oluyor. Su andaki teknik yönetim takimi motive edemiyor. Uygun efendi lig basinda UEFA diyorve hedefi üc hafta sonra ligde kalmaya fokusluyor. Bu ne bicim menecerliktir anliyabilmis degilim. O kadarda para kazaniyor adam. Zamaninin yarisindan cogunu Istanbul´da geciriyor. Ben bu siteye üye oldugumda 400 civarinda üyemiz vardi. Birkac gün sonra 25000 e ulasacagiz. Demekki taban var. Takimin taraftari neredeyse her ilde var. Trabzonspor´un konumuna gelebilecek firsat gecmisken elimize bunu hovardaca harciyoruz. Bu slav kökenli hocalar piskin olur. Düsmemiz kesinlesse bile adam hala sanssizliktan vs. bahsedecektir. Bence taraftarlar maclara gitmiyerek takimi boykot ediyorlar. Ama bu cözüm olamaz. Takimimizi yine desteklemeliyiz. Yönetimi elestirmeliyiz. Hic kimse (baskanda dahil) bensiz olmaz düsüncesine girmesin. Hep birlikte cözüm gelistirip takimimizi layik oldugu yere getirelim.:rolleyes:

mzfb_huseyin58 05.11.2006 11:59

bence istifa etmeli çünkü sivas geçen seneki görüntüsünden çok uzak

menderescanruh 05.11.2006 12:38

Taraftar olarak üzgünüz . Takımın yeni bir teknikdirektöre ihtiyacı var. Pecze nin verdigi beyanatlara bakılırsa gitmek taraftarı . Çalımbayı kaçırmayalım . Bir an önce gerçekleşmesini istiyoruz.

Sungurhan 05.11.2006 12:49

Yok abiler.....kesin istifa etmeli yada gönderilmeli...bu böyle gitmez...
Sabirda biryere kadar kardesim...Suanki durum Hic Yigidoya ve Yigidoluluga yakismiyor.Acil önlemler alinmasi lazim..
Yoksa gelmemizle gitmemiz bir olur 1 Ligten.Bunuda hickimse istemez sanirim..
Yönetime cok önemli kararlar almak düsüyor...Hakkimizda ne Hayirliysa olsun demekten baska birsey kalmiyor ....Haydi Hayirlisi.....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:33.