![]() |
CİMBOM´LA SİVAS 3. KEZ
Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile Sivasspor, yarın yapacakları maçla birlikte 3. kez karşı karşıya gelecek.
Sivasspor'un ilk kez Birinci Lig'de mücadele ettiği geçen sezon iki takım arasında yapılan maçlardan 1'ini Galatasaray kazandı, 1'i de berabere sonuçlandı. Sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maçı Galatasaray 2-0 galip tamamlarken, Sivas'taki karşılaşma 0-0 sonuçlandı |
--->: CİMBOM´LA SİVASSPOR 3. KEZ
bu maçı inşallah samiyende kazanacağız
|
--->: CİMBOM´LA SİVAS 3. KEZ
kazanmak isteriz ama bu maç berabere bitebilir..... 2. sezon ise sivas bankoo
|
-->: CİMBOM´LA SİVAS 3. KEZ
BİZ SAHAYAYİNE YENMEK İÇİN ÇIKACAZ.BANA GÖREDE SİVASSPORUMUZ RAHATLIKLA KAZANACAKTIR.KARŞILARINDA ESKİ GALATASARAY YOK.ÖLMÜŞ BİR GAALTASARAY VAR.ALLAH YARDIMCILARI OLSUN 22 OYUNCUNUNDA.AMA SİVASSPORUMUZ DAHA İYİ DURUMDA GALATASARAYDAN.
HAYDİ ŞANLI SİVASSPORUM,BU MAÇI ALIN,CANIM YİĞİDOM ÖLÜM OLSA UĞRUNDA YİNEDE ÖLÜM DERİM. |
inşaallah biz alıcaz yenecek gucumuz var en azından bır beraberlık dıyorum
|
Hakkı'cığım geçen seneki hatayı tekrarlama lütfen. Maçtan çok senin bu yanlışlığın tartışıldı.
|
arkadaşlar maçtan önce galatasaray kaynıyor gs taraftarının maça fazla ilgi göstermiyecegi gelen taraftarların ise susarak takımını protesto edeceği söyleniyor. bir grup galatasaraylıda geretsi istifaya çağıracak bu durumda bzim üstümüze düşen ali samiyende yalnızca takımımızıdesteklemek olacak böyle uygun bir ortam varken sesimiz taraftarlar olarak tüm türkiyeye duyurabiliriz. aman nolur bu fırsatı değerlendirelim rakip takıma laf atmayalım yada küfür etmeyelimki onlarda gaza gelip bağırmasınlar.
SAMİ YEN CASUSU |
--->: -->: CİMBOM´LA SİVAS 3. KEZ
[QUOTE=ahmet kaya 58;169217]Hakkı'cığım geçen seneki hatayı tekrarlama lütfen. Maçtan çok senin bu yanlışlığın tartışıldı.[/QUOTE]
[B]....tamam bu sene yapmam abi ...... :D [/B] |
bulent hoca ınsallah galatasarayın rıze antalya ve bourdeaux maclarını ıı ızlemıstır eger galatasarayı yeneceksek bunun yolu onları orta sahada yapacagımız baskıyla yenerız eger basarırsak bunu goller gelır zaten bence macın skoru galatasaray:1-3:SİVASSPOR (insaallaah)
|
CİMBOM YARALI EĞER TARAFTARIN TEPKİSİDE ONLARIN MORALİNİ BOZARSA MORALSİZ VE HIRSLI OYNAYARAK KART GÖREBİLİRLER VE EKSİK KALABİLİRLER BUDA BİZİM AVANTAJIMIZA OLUR.
|
iyi sira bize gelmis:). bu maci alacagimiza inaniyorum...
|
walla ben İstanbul'dayım bu maçta SİVASSPORU TUTACAĞIM ALLAHın izniyle yeneceğiz bu maçı:) [FONT="Arial Black"][B][/B][/FONT]
|
Geçen Sakaryaspor-Galatasaray maçından sonra Bizim Stadyum programına canlı röpotaj veren Hakan Şükür, boynunda Sakarya atkısıyla konuştu. Bence maça giden taraftarlarımızda buna benzer olarak Sivaslı Hasan KABZE, Erdal KESER ve daha önce Sivasspor'da futbol oynamış olan Tolga SEYHAN için benzer bir jest yapsalar çok iyi olur. H. Kabze veya E. Keser'in maç sonrası Sivasspor atkısı ile poz verdiğini görmek güzel olur. Başka bir jest de yapılabilir tabiiki.
|
İNŞALLAH YENECEĞİZ 3. KEZİ .............
|
Galatasara'a gol atamadık henüz ama bu maçda hem gol atıp hemide kazanağız, biz yiğidolara güveniyoruz...
|
bu seferde biz kazanırız inşallah puan çıkarsakta yeter
|
-->: --->: CİMBOM´LA SİVAS 3. KEZ
[QUOTE=67_DERNEK_AYYILDIZ;169249]iyi sira bize gelmis:). bu maci alacagimiza inaniyorum...[/QUOTE]
Aynen sira geldi bize.Insallah bu maci alacagiz.Hep destek tam destek |
bu maci kazanirsak buyuk sukse yaparizzz
|
Ne KARTAL ne fener ne cimbom tek büyük var o da SİVASSPORRRRRRRRR...
BU MAÇTADA İNŞALLAH 3 PUANI HANEMİZE YAZDIRIP DÖNECEĞİZ... BEKLE ALİ SAMİYEN BEKLE SİVASSPORRRRRR COŞMAYA GELİYORRRR... SİZE DE YAPACAZ MERAK ETMEYİNNNNNNNN...ANGARADAN CeCe... |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]GEÇEN SENE İST.ALİ SAMİYEN STADYUMUDA OYNANAN MAÇIN RÖVANŞINI ALACAĞIZ İNŞALLAH HAKKI DA İYİ BİR FİRİKİK ATARAK GALİBİYETE KATKI SAĞLAR BU SENE HAKKI DA BÜYÜK DÜŞÜŞ VAR BU MAÇ HAKKININ MAÇI OLSUN.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[COLOR="Red"][/COLOR] ben galatsaraylım ama artık sivas war iyişalah bumaçı alıp büyüklümü gösterecezzz
|
inşallah yiğidolar bu maçda kendisini göstrerek galibyle ayrılacağız tüm dualarımız yiğidolar için hemde desteklemek içinde herkesi bekliyoruz.
|
Bugun savunma ağırlıklı ve kontratağa dayalı bir futbol oynarsak Sivassporumuzun Samiyenden galibiyetle döneceğine inanıyorum. 1-0 Sivas alır
ama en kötü ihtimal beraberlik çıkar. |
Takımımıza güvenimiz sonsuz.İnşallah puan ya da puanlarla ayrılcaz Samiyenden.
|
SİVASSPOR'a gs maçında başarılar dilerim
İnşALLAH 3'te 3 Olacak |
Haydi Yiğido'm 3'te 3 inş. Cimbom'u yeneceğiz!!!!!
|
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"]GEÇEN SENEKİ MA.A GS BİR HAVAYLA ÇIKMIŞTI YENİ TRİBÜN AÇILIŞI FALAN DERKEN KAŞ GÖZ ARASI 3 PUANI BİZDEN ALDILAR AMA BU SEFER ÖYLE OLMAYACAK DİŞ DİŞ KORA KOR BİR MAÇ SONRASI PUANLARI KAPACAZ ARTIK PUAN ASLANIN AĞZINDA DEĞİL MİDESİNDE..[/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:48. |