![]() |
CİM BOM'DA ŞOK SAKATLIK!
Turkcell Süper Lig'in 15. haftasında yarın Sivasspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Hakan Şükür'ün sakatlığı şok etkisi yarattı. Kaburgasında çatlak tespit edilen Hakan, Sivasspor maçı kadrosundan çıkarıldı.
Sivasspor maçı öncesi son çalışmasını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapan sarı-kırmızılılarda, kaleci Mondragon'la çarpışan Hakan Şükür'ün çalışmayı tamamlayamadı. Kulüp doktoru İlker Yücesir, Acıbadem Hastanesi'nde yapılan tetkikler sonrasında golcü futbolcunun kaburgasında çatlak tespit edildiğini belirtti. Hakan Şükür, yarın yapılacak olan Sivasspor maçının kamp kadrosundan çıkartıldı. |
-->: CİM BOM'DA ŞOK SAKATLIK!
arda ve hakan cok buyuk kayiplar sivas icin buyuk avantaj
|
Hakan ŞÜKÜR'e geçmiş olsun diyor, Yiğdo gençlerimize başarılar diliyoruz.
|
--->: CİM BOM'DA ŞOK SAKATLIK!
Hakanın kaybı gs aiçin avantaj bence keşke olsada oynasaydı.
|
HAKAN SÜKÜRsüz GS - SS maci.. bizim icin iyi olmus da, yine de GECMIS OLSUN HAKAN abi diyelim:)
|
[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Sienna"][B]vallaha zaten hakan şükür son dönemde çok kötü, oynasada oynamasada farketmez, bu maçda benim içim önemli olan ümit karan, hasan şaş ve necati ateşin oynamaması...[/B][/COLOR][/FONT]
|
[QUOTE=hakandemirezen;169373]Hakanın kaybı gs aiçin avantaj bence keşke olsada oynasaydı.[/QUOTE]
bende senin gibi düşünüyorum abi :) o boş kaleye bile atmıyor keşke o olsaydıda ümit karan olmasaydı :D |
[COLOR="Blue"]Hakan şükürün sakatlığına çok üzüldüm geçmiş olsun hakan şükür düzelirsin en kısa zamanda inşallah sivasspor açısından pek sevinmedim hakan şükürün sakatlığına[/COLOR]
|
HAKAN ŞÜKÜR O MAÇTA OYNAMIYACAK.AMA YERİNİ DOLDURABİLECEK ÇOK OYUNCU VAR.AMA NOLURSA OLSUN,BİZ YARIN SAHADAN GALİBİYETLE AYRILACAZ.BUNDAN KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN.
GEÇMİŞ OLSUN BÜYÜK KAPTAN HAKAN ŞÜKÜR. |
[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]KRAL HAKANA BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN..RAKİBİN SAKATLIK VERMESİ BİZİM İÇİN BİR AVANTAJ.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
ÇOK KÖTÜ OLMU YA BORDEUX MAÇINDAKİ KADRO ÇIKSAYDI KEŞKE MAÇA HAKAN BİŞEY YAPAMAZDIKİ ŞİMDİ KARAN OYNAYACAK EN TEHLİKELİ O O OLMAZSA GS BİŞEY YAPAMAZ
|
KRALA GECMİŞ OLSUN DİLEKLERİMLE AMA KEŞKE OYNASAYDI SERVET ONA TOPU GÖSTERMEZDİ AMA ŞİMDİ ÜMÜT KARAN BAŞA BELA NAPACA BELİ DEGİL AMAN SERVET DİKAT BU ADAM HAYALET GİBİ NAPACA BELİ DEGİL
|
Hakan Sükür büyük gecmis olsun.Elbette kralin oynamamasi bizim icin bir avantajdir ama insallah biran önce kralda formasini giyer
|
Hem aynı yaşdayız hemde adaşız;
Bursasporda oynadığı yıllardan beri takip ediyorum.İki yıl bursaspor ve ilk geldigi iki yıl gs de başarılı bir performans sergilemişdir.Ne yazıkki sonrasında ne futbol alt yapısı nede olan futbol kültürü hiçbir aşama saglamasına yetmemişdir.Artısı olan özelligi boyunun uzunlugu ve ballı olmasıdır. Peki ne olduda yıllardır futbolumuzun gündeminde kaldı diyecek olursak; kısaca ona Türkiye'de futbol oynatan teknikdirektörler takımı onun üstüne kurması sonucu maç başına gollük otuza yakın pas alması bunların ise sadece bir tanesini degerlendirmesi,oynadıgı maçlar toplamında %29 gol ortalaması yani üç maçda bir gol atmış olması bu günlere getirdi. Bence başarılı degildir,tek şansı ve balı ayagı kopacak derecede sakat da olsa formsuzda olsa maçlarda oynatılmasıdır. Bir bakıma ağır sakatlanmalar bile kendisine ''artık emekli olmalısın'' diyor. Enteresan bir durum ama hakan ŞÜKÜR'ün sakatlanmasına üzüldüm Çünki: Oynadığı maçlarda bir bakıma takımını on kişi oynatıyordu,Bugünki bizim maçımızda ise oynamayacak olması GS'nin bize karşı onbir kişi oynamasını saglayacak.Sadece bu durum beni üzdü... |
bence bu sivassporun yakaladığı en büyük avantaj.hakan şükür türk tarihine damgasını vurmuş bir oyuncu ve ligdede gollerini atmaya devam ediyor ayrıcada milli takımın değişmez oyuncusudur hakan şükür. hakkında böylece acımasızca eleştirenleri kınıyorum.sivasspor açısından çok sevindim ama türk futbolu açısındanda çok üzüldüm
|
hakan olsaydı bizim için daha iyi olurdu ama bizim defansımız sağlam isterlerse ronaldinho yu getirsinler fark etmez bu maçın tek yolu kazanmak
|
Bizim için kim oynarsa oynasın farketmez çıkıp galibiyet için oynicaz.Hakan a geçmiş olsun.
|
INSAALLAH EN KISA ZAMANDA IYILESIR
|
valla ister hakan olsun veya olmasın bu maç bizim bizim bizim baska yolu yok.sivassporu desteklemeyenler gercek yigido degildir.(avrupa fatihiymiş galatasaray galatasarayliymiş butun yavşaklar.:-)
|
kırmızı beyaz uç yıldız sivas sivas sivas!!!!!!!!! sivasa rahat yok samiyende cimbom boma koymadan le le le le ele !!!!!!
|
[QUOTE=hakandemirezen;169373]Hakanın kaybı gs aiçin avantaj bence keşke olsada oynasaydı.[/QUOTE]
bencede oynamasını isterdim neyse Hakan Şükür'e geçmiş olsun ... |
buyuk kaptan hakana da geçmiş olsun diyelim!!!hakan baba kralsın!!!!
|
ooooooooooooh ohhhhhhhhhhhh inşallah yeneceğiz güsel bu sakatlıklar
|
geçmiş olsun hakan şükür e.bencede oynasa daha ii olurdu...
|
[QUOTE=puar;169377]bende senin gibi düşünüyorum abi :) o boş kaleye bile atmıyor keşke o olsaydıda ümit karan olmasaydı :D[/QUOTE]
[B]"Kral"[/B] kraldir, [B]HAKAN SÜKÜR[/B]´ü böyle kinamayalim bence. Son zamanlarda iyi oynamasa bile SÜPER bir FUTBOLCU ve böyle de kalacak. bos kaleye atamayanlar cok, sadece [B]HAKAN SÜKÜR[/B] degil..! [COLOR="Red"][B]GECMIS OLSUN KRAL...[/B][/COLOR] |
keşke oynasaydı 10 a 10 oynardık ne güzel..
|
[COLOR="DarkRed"][FONT="Comic Sans MS"][B]hakan şükür türkiye tarihine ismini yazdırmış en büyük futbolculardan biri geçmişler olsun. tabi bu maşta olup oynamasını isterdik ama olmadığınada sevinmedim değil.[/B][/FONT][/COLOR]
|
-->: --->: CİM BOM'DA ŞOK SAKATLIK!
[QUOTE=1967bozollu1967;169481]ooooooooooooh ohhhhhhhhhhhh inşallah yeneceğiz güsel bu sakatlıklar[/QUOTE]
YAKIŞMAMIŞ KEŞKE SAĞLAM OLSADA BU MAÇTA TAM KADRO KARŞIMIZA CIKSAYDI CİMBOM ALİSAMİYENDE REZİL OLACAKLAR |
KRALA GECMİS OLSUN TUM YİGİDOLARA BASARİLAR....
|
bence hakan sükürün oynamamasi gs icin bir avanataj,
aslinda oynasada fazla fark etmez Allahin izniyle bugun en kötü ihtimalle 1 puan la dönücez yigidler diyarina..;) |
Hakan ŞÜKÜR'e geçmiş olsun diyor, Yiğdo gençlerimize başarılar diliyoruz.haydi Sivas şimdi tam zamanı
|
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Galatasaray için olumlu bir sakatlık aslında oynatsalar olmuyor oynatmasalar olmuyor ve şu andaki durumda bu düşüncelerimi destekliyor Hakan Servet için çok iyi olacakatı ama Ümit Karan çok zorluyor.[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
bu hakan şükür'ü eleştirenler bir anadolu klubunün taraftarları olamaz.bunların bir fenerli oldukları belli ve galatasarayı kıskanıyorlar.galatasarayı kıskanın ama hakan şükür gibi belkide türkiye'nin şu an dünya sıralamasında il 25 takımdan biri olmasında en büyük katkı kralındır.hakan şükür'e eleştirenlere soruyorum:madem hakan şükür iyi bir oyuncu değil boş yeremi avrupa takımları dahil bütün takımlar hakan şükür'ü 2-3 kişi ile markaj yapıyorlar.boşyeremi hakan şükür milli takımın değişmez oynuncusu.bence futbolcuların en kralıdır.namazlı niyazlı türk fubolunu bu hallere gelmesindeki en önemli simlerdendir.söylüyorm bu fenerlilere şu hakan şükür'ü kıskanmayın böyle bir futbolcuya sahip çıkın!!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:59. |