![]() |
ANDERSON TAMAM GİBİ
Transfer çalışmaları büyük bir gizlilikle yürütülen Sivasspor’da Anderson’un Sakaryaspor’a transferinde prüzler ortadan kalktı.
Önümüzdeki hafta iki başkanın bir araya gelmesiyle bu transfer gerçekleşecek .Kırmızı-Beyazlılar, bonservisini 1.5 milyon dolar olarak açıkladığı Anderson için Sakarya ile büyük ölçüde anlaşma sağlayıp, Musa’yı da bu transfere karşılık istedi. |
--->: ANDERSON TAMAM GİBİ
[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]hayırlı olsun adnersona verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.çok cana yakın ve taraftarı seven bir futbolcuydu yani bizden biri olmuştu.yolu açık olsun..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
[QUOTE=1967_CLUB_10UR;175364][B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]hayırlı olsun adnersona verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz.çok cana yakın ve taraftarı seven bir futbolcuydu yani bizden biri olmuştu.yolu açık olsun..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]
[B][CENTER][COLOR="RoyalBlue"]VALLA GARDAŞ NE YALAN SÖYLEYİM GİTMESİNE EN COK BEN ÜZÜLÜYRUM SEBEBİNİ SEN BİLİYON:D[/COLOR][/CENTER][/B] [B][COLOR="RoyalBlue"]VERMİŞ OLDUGU HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUM YOLUN ACIK OLSUN[/COLOR][/B] [B][CENTER][COLOR="Red"]ANDİ[/COLOR][/CENTER][/B] |
-->: ANDERSON TAMAM GİBİ
hayırlı olsun anderson ve bizim için zaten bu sene hiç bi verim alamadık ondan başarılar dileriz gittigi takımda
|
Taraftarla ıc ıce olan taraftarın Gonlunu kazanmıs olan Bı Futbolcumuz....Tesekkurler Andi...
|
HAYIRLI OLSUN.ANDERSON SİVASSPORDA BÜYÜK ŞLER YAPAN VE EMEĞİ OLAN BİR FUTBOLCUYDU.İNŞALLAH SAKARYADA DAHA İYİ İŞLER YAPARDA BİZİ UTANDIRMAZ.VALLA PARADA KAZANDIRDI BİZE.ZANNEDERSEM 300BİN YUROYA GELMİŞTİ ŞİMDİ 15.MİLYON YURO.
YOLUN AÇIK OLSUN ANDERSON.......... |
[B][COLOR="Red"]EĞER ANDERSONU SATIP TA MEHMET VE BALİLİ DEN DAHA İİİ TOPÇU ALINMAYACAKSA, ANDERSON HİÇ Mİ HİÇ SATILMASIN O ZAMAN... ÇÜNKÜ YEDEK BEKLEYECEK FUTBOLCUNUN EN İYİSİ EN KALİTELİSİ ANDERSON... EĞER MEHMET VE BAİLİ DEN DAHA İYİ FUTBOLCU ALINIP, MEHMET VE BALİLİ İKİLİSİNDEN BİRİSİ KENARA ÇEKİLECEKSE VE TRANSFER EDİLEN FUTBOLCU DA CİDDEN TAKIMA FAYDALI OLURSA 1 TAŞLA 2 KUŞ VURMUŞ OLURUZ... ANDERSONDAN PARA KAZANIR VE TRANSFER EDİLEN FUTBOLCUDANDA VERİM ALMIŞ OLURUZ.... AMA ANDERSONU SADECE PARA İÇİN SATIYORLARSA VE SATTIKLARI PARAYADA ONUN GİBİ TOPÇU ALAMAZLARSA BU YÖNETİMİN VE BÜLEN UYGUNUN SALAKLIĞI OLUR...[/COLOR][/B]
[I][U][B][COLOR="Black"]ANKARADAN YİĞİDO __CeCe__[/COLOR][/B][/U][/I] |
--->: -->: ANDERSON TAMAM GİBİ
[QUOTE=ceza_tolga_rep;175388]HAYIRLI OLSUN.ANDERSON SİVASSPORDA BÜYÜK ŞLER YAPAN VE EMEĞİ OLAN BİR FUTBOLCUYDU.İNŞALLAH SAKARYADA DAHA İYİ İŞLER YAPARDA BİZİ UTANDIRMAZ.VALLA PARADA KAZANDIRDI BİZE.ZANNEDERSEM 300BİN YUROYA GELMİŞTİ ŞİMDİ 15.MİLYON YURO.
YOLUN AÇIK OLSUN ANDERSON..........[/QUOTE] YANLIŞ BİLİYORSUN...1,5 MİLYON EURO'YA KİMİ SATIYORSUN SEN. ELİMİZDE KIYMET VARDIDA BİLEMEDİK Mİ? ADAM SADECE 600 BİN EURO'YA GİDİYOR.. GİTMESİDE İYİ OLDU. ARKADAŞLAR ALLAH AŞKINA BİR SÖYLEYİN YAW, HANGİ MAÇI KURTARDI, HANGİ MAÇI ALDI GÖTÜRDÜ.. HAKAN ŞÜKÜR'ÜN BREZİLYALI VERSİYONU ADAM... ADAM KAFA TOPUNA ÇIKIYOR 10 TANEDEN 1 TANESİNE VURABİLİRSE KALEYİ BULUYOR, O DA ŞANSINA GOL OLURSA...İYİ OLDU, ONDAN DAHA KALİTELİ FUTBOLCULAR VAR BİZDE. MEHMET YILDIZ YETER.. |
ARTIK BİZİM YÖNETİMİMİZDE İŞ BİLİYOR.ANDERSON'U UCUZA MAL EDİP 1,5 MİLYON DOLAR GİBİ BİR PARAYA SATTI.UZUN ZAMANDIR GENÇLERBİRLİĞİ KULÜBÜNÜN YAPTIĞINI YAPTI.
|
iyi para veriyorlarsa verelim diyorum andersondan cok kalitelki bi santrafor almamiz laztim
|
gittigi iyi olmus.bu sene takıma pek faydası olmamıstı.insallah yerine iyi bir transfer yapılır.
|
[COLOR="Sienna"][B]andersson'un gitmesine üzülüyorum ama musa gelirse müthiş bir transfer olur, musa gerçektende çok kailteli bir futbolcu, kendisi samsunsporda ikende oldukça başarılı idi, bence çok isabetli bir transfer olur, anderssona da bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dilerim...[/B][/COLOR]
|
1,5 milyon dolar denilmiş ama duyduğuma göre 600bin vermiş Sakarya . Son bilgiler nedir acaba
|
bnce gitmesi iyi olmadı cok gençti en cok sevdigim oyunculardan biriydi futbol yasamında basarılar
|
hayırlısı olsun ANDİ çok teşekkür ederiz emeğine sağlık başarılar
|
[B]anderson sivasta beklenen patlamayı birtürlü yapamadı.
gideceği kulübe hayırlıolsun. sivas'ta yapamadıklarını gitiğ kulüpte yaparsa,kabahat sivasspordamı,andersondamı olur bilinmez.[/B] |
[B][COLOR="Blue"]evet beklenen son geldi
ANDERSON geldi sivassporumuzu en iyi şekilde temsil edecek bence hayırlı uğurlu olsun[/COLOR][/B] |
[QUOTE=izmirliyigido;175420]YANLIŞ BİLİYORSUN...1,5 MİLYON EURO'YA KİMİ SATIYORSUN SEN. ELİMİZDE KIYMET VARDIDA BİLEMEDİK Mİ? ADAM SADECE 600 BİN EURO'YA GİDİYOR..
GİTMESİDE İYİ OLDU. ARKADAŞLAR ALLAH AŞKINA BİR SÖYLEYİN YAW, HANGİ MAÇI KURTARDI, HANGİ MAÇI ALDI GÖTÜRDÜ.. HAKAN ŞÜKÜR'ÜN BREZİLYALI VERSİYONU ADAM... ADAM KAFA TOPUNA ÇIKIYOR 10 TANEDEN 1 TANESİNE VURABİLİRSE KALEYİ BULUYOR, O DA ŞANSINA GOL OLURSA...İYİ OLDU, ONDAN DAHA KALİTELİ FUTBOLCULAR VAR BİZDE. MEHMET YILDIZ YETER..[/QUOTE] 600 bin EURO veriyor Sakaryaspor.. Öyle 1,5 milyon EURO, veya 1,5 milyon DOLAR değil... |
[QUOTE=izmirliyigido;175554]600 bin EURO veriyor Sakaryaspor.. Öyle 1,5 milyon EURO, veya 1,5 milyon DOLAR değil...[/QUOTE]
ben de 600 bin diye duydum. Ama yanında Musa Aydın da geliyorsa gerçekten kaliteli futbolcu. |
Sivas ın için akıllarda uzun yıllar kalacak bir futbolcu en azından benim açından.Verdiği emekler için teşekkürler.Hırsını hiç bir zaman kaybetmesin.Yolun açık olsun Andi...
|
andersonu sevıyodum ya kocum benım hersey ıcın teşekkürler sen gercek sivassporlusun
|
hayırlı uğurlu olsun verdiği hizmetleriçin teşekkürler inşallah başarılı olur
|
su anda hic bir sey kesin degilllllll aldanmayinnn
|
EE ne olacak simdi Musadami satilacak??? Musayi satmayalim.
|
-->: --->: -->: ANDERSON TAMAM GİBİ
[QUOTE=izmirliyigido;175420]YANLIŞ BİLİYORSUN...1,5 MİLYON EURO'YA KİMİ SATIYORSUN SEN. ELİMİZDE KIYMET VARDIDA BİLEMEDİK Mİ? ADAM SADECE 600 BİN EURO'YA GİDİYOR..
GİTMESİDE İYİ OLDU. ARKADAŞLAR ALLAH AŞKINA BİR SÖYLEYİN YAW, HANGİ MAÇI KURTARDI, HANGİ MAÇI ALDI GÖTÜRDÜ.. HAKAN ŞÜKÜR'ÜN BREZİLYALI VERSİYONU ADAM... ADAM KAFA TOPUNA ÇIKIYOR 10 TANEDEN 1 TANESİNE VURABİLİRSE KALEYİ BULUYOR, O DA ŞANSINA GOL OLURSA...İYİ OLDU, ONDAN DAHA KALİTELİ FUTBOLCULAR VAR BİZDE. MEHMET YILDIZ YETER..[/QUOTE] KARDEŞ LE YAZIYODU,1.5 MİLYON YURO DİYE AMA BENDE İNANMIYORUM.NESE 600YURODA İYİ PARA.HAYIRLI OLSUN. |
ONA 1.5 EURO VERICEK PARASI OLSA SAKARYANIN BOYLE COPLERLE LIGIN DIBINDE OYNARMI???????????????????**
|
transferler hayırlı uğurlu olsun
|
[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]özellikle bizim gruba karşı çok sıcak davranıyordu kendisini çok arayacağız.ilk heyecanı bizde yaşadı tribünleri seven bir futbolcuydu..tekrar yolu açık olsun.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
gelen gıdenı aratırmıs bole bı soz war ıns tutmaz...nıe sattılarkı anderson u yaa..
|
[QUOTE=koutds_06;175403][B][COLOR="Red"]EĞER ANDERSONU SATIP TA MEHMET VE BALİLİ DEN DAHA İİİ TOPÇU ALINMAYACAKSA, ANDERSON HİÇ Mİ HİÇ SATILMASIN O ZAMAN... ÇÜNKÜ YEDEK BEKLEYECEK FUTBOLCUNUN EN İYİSİ EN KALİTELİSİ ANDERSON... EĞER MEHMET VE BAİLİ DEN DAHA İYİ FUTBOLCU ALINIP, MEHMET VE BALİLİ İKİLİSİNDEN BİRİSİ KENARA ÇEKİLECEKSE VE TRANSFER EDİLEN FUTBOLCU DA CİDDEN TAKIMA FAYDALI OLURSA 1 TAŞLA 2 KUŞ VURMUŞ OLURUZ... ANDERSONDAN PARA KAZANIR VE TRANSFER EDİLEN FUTBOLCUDANDA VERİM ALMIŞ OLURUZ.... AMA ANDERSONU SADECE PARA İÇİN SATIYORLARSA VE SATTIKLARI PARAYADA ONUN GİBİ TOPÇU ALAMAZLARSA BU YÖNETİMİN VE BÜLEN UYGUNUN SALAKLIĞI OLUR...[/COLOR][/B]
[I][U][B][COLOR="Black"]ANKARADAN YİĞİDO __CeCe__[/COLOR][/B][/U][/I][/QUOTE] kardesssss yönetim ve bulent uygun hakkında bıraz daha sevıyelı konusursan butun sivaslıları uzmemıs olursun onlar uygun gordukten sonra bıze laf dusmez lıder yargılanamaz bızde |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Hayırlı olsun bu zamana kadar ki hizmetlerinden dolayı teşekkürler...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[B]bütün bir sezonda 10 gol atamıyorsa bu işi bıraksın yolu açık olsun [/B]
|
iyi para valla orada cangele ile iyi ikili olur
10 gol atar ikinci yarı |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Gitmesine çok üzülüyorum...Esasında 2.yarı bizim için faydalı olabilirdi...Pivot forvet özelliğine sahip ve içerde oynadığımız maçlarda çok etkili olabilirdi...Kendisine fazla şans verilmediğini düşünüyorum...Bence Sakaryasporda patlama yapar...İnşallah başarılı olur...Kendisi ile çok sıcak ilişkilerimiz oldu...Oynadığı maçlarda hep canını dişine taktı...
[COLOR="Red"]SENİ SEVİYORUZ ANDİ...SENİ UNUTMAYACAĞIZ....[/COLOR][/COLOR][/FONT][/I][/B] |
bence anderson yerine ze kalenga çok hızlı futbolcu çok teknik ve bitirici
bence hemen sivasspor alsın onu ayrıca sakaryadaki musa aydin da çok iyi bir futbolcu samsunspordayken çok iyi maçlar çıkardı sivasspor faydalı olur |
sivasspor bence serveti satmasın
eğer satarsa vestelden 2milyan euro+nizamettin ve caneri alsın servet gibi adam sivasspora zor gelir |
Bir isteğim var benim. Anderson giderken mutlaka sözleşmesine bir sonraki transferinden Sivasspor'a pay maddesi koyalım. Yüzde 10 bile olsa bir patlama yapması halinde işimize yarar.
|
[COLOR="Red"]İKİ TARAF İÇİNDE HAYIRLI OLUR İNŞALLAH[/COLOR]
|
andersson sanki sivasli gibiydi adamni geldigi ilk durak sivasdi.... iyi bi arkadasdi sivasda...
ama sivasspor herseyden önce gelir... |
Takas olarak da Musa istenilecek deniliyordu ama herhalde yattı o iş. Bu arada Sakarya'nın başına Giray Bulak geldi ve belki politikaları değişmiş olabilir. Sene başında ilgilenen Gençlerbirliği'nden de ses yok. Okan şimdilik onlarda iyi gidiyor. Erciyes de belki teklif yapabilir.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:06. |