![]() |
KAMP START ALDI...
[IMG]http://img85.imageshack.us/img85/5374/sivasspor23gs4.jpg[/IMG]
Antalya Manavgat΄ta takım halinde toplanan kırmızı-beyazlı ekip, ikinci yarı hazırlık çalışmalarını 16 Ocak΄a kadar Manavgat΄taki Silence Beach Otel΄de sürdürecek Devre arası tatiline diğer futbolculara nazaran erken başlayan yabancı futbolcuların da kampa katılması bekleniyor. Antalya Manavgat΄ta takım halinde toplanan kırmızı-beyazlı ekip, ikinci yarı hazırlık çalışmalarını 16 Ocak΄a kadar Manavgat΄taki Silence Beach Otel΄de sürdürecek. Sivasspor, kamp sırasında Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi΄nin 11-12 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği 4΄lü futbol turnuvasına katılacak. Turnuvada, Sivasspor΄un yanı sıra Konyaspor, Gençlerbirliği ve Denizlispor takımları da yer alacak. Kampın ardından Fortis Türkiye Kupası (C) Grubu΄nda deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak Sivasspor, daha sonra Sivas΄a dönerek lig hazırlıklarını tesislerinde sürdürecek. |
-->: KAMP BAŞLADI ....
VİRA BİSMİLLAH RASTGELE....İNŞALLAH İLK 8 DE OLACAĞIZ LİGİN SONUNDA
|
--->: KAMP BAŞLADI ....
selamlar eger koca sivas spor birhazirlik kampini 4 mac yaparak gecirecekse ikinci yari nasil hazir olacak sormak istiyorum.bu takim basarili olmak istiyorsa lig takimlarini degil futbolda gelismis ulkeleri ornek almalidir.bir alman disiplini bir ispanyol kivrakligini bir brezilya futbol aklini birlestirmelidir.onemli olan transfer degil elindeki oyunculara bunu uygulata bilmektir.yanliz bunlar bir ayda dort mac yapmkla olmayacak saniyorum.umarim boyle degildir yaniliyorumdur insallah. saygilar
|
-->: KAMP BAŞLADI ....
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İkinci yarı hayırlı olsun inşaallah ligi istediğimiz yerde bitiririz...[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
--->: KAMP BAŞLADI ....
2. YARI HAYIRLI OLUR İNŞALLAH HEDEFLERİMİZE ULAŞLIM
|
--->: KAMP START ALDI...
[COLOR="Sienna"][B]TSYD KUPASINDA İDDİALI TAKIMLAR YER ALACAK,
BUNLARIN HEPSİDE BİZİM RAKİPLERİMİZDEN, İNŞALLAH GÜZEL BİR KAMP DÖNEMİ YAŞANIR, İKİNCİ YARIDA TAKIMIMIZI DAHA ÜST YERLERDE GÖRMEK İSTİYORUZ...[/B][/COLOR] |
-->: KAMP START ALDI...
TRT HABER VERİYOR AKŞAMLARI ANTALYADAN AMA SİVASSPORU GÖREMEDİK DAHA
|
SİVASSPOR TAKIMI İNŞALLAH İYİ ÇALIŞMA SÜRECİ GEÇİREREK 2.YARIDA HAK ETTİĞİ YERDE OLACAKTIR DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
|
[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Red"]hazırlık döneminde maç yapacağımız takımlar kaliteli takımlar.iyi bir dönem geçireceğimizi umuyorum.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]
|
ilk yarıda bizi yenen takımlarla oynayacağız. böylece gücümüzü görürüz.
|
[B][CENTER][COLOR="Blue"]2.YARIYI İSTEDİGİMİZ YERDE BİTİRİRİZ İNŞALLAH[/COLOR][/CENTER][/B]
|
[COLOR="Blue"]antalya manvgatta yapılan kamp kazasız belasız futbolcular sakatlanmadan güzel bir şekilde biter inşallah ligede güzel başlarlar[/COLOR]
|
-->: KAMP START ALDI...
[QUOTE=ademgoze;178949]TRT HABER VERİYOR AKŞAMLARI ANTALYADAN AMA SİVASSPORU GÖREMEDİK DAHA[/QUOTE]
trt ne zaman sivassporun maçlarını vermiş ki,hazırlık çalışmalarınıda göstersin? |
[B][COLOR="Blue"]SİVASSPOR KAMPTAN DÖNÜP YENME POZİSYONUNU ALACAK,,,
BİZLERDE ATKILARI FORMALARI KAPIP MAÇA UÇACAĞIZ,,, KIRMIZI BEYAZLARLA DOLACAK HER YER,,,[/COLOR][/B] |
[COLOR="Sienna"][B]Bu kampın çok iyi geçmesi en büyük temennimiz,
Futbolcu arkadaşlarımızda çok hırslı çalışıyorlarmış, İkinci yarıda fırtına gibi eseceğimixi düşünüyorum...[/B][/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:24. |