SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   2008´DE AYRILABİLİRİM!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9741)

SivasSpor.Com 09.01.2007 19:20

2008´DE AYRILABİLİRİM!!

Başkan Otyakmaz, “Sivasspor çok fazla zamanımı alıyor. Ailem ve çocuklarıma zaman ayıramıyorum.Onlarla daha fazla birlikte olmak için 2008’de yapılacak genel kurulda bu durumu gözden geçirebilirim.”dedi.

Başkan Mecnun Otyakmaz Kanal 58 televizyonunda” Ali İZGİ’nin hazırlayp sunduğu “7 Gün hayat “isimli programda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Otyakmaz,üniversite öğrencilerinin yönelttiği sorulara ise açık yüreklilikle cevap verdi.

Otyakmaz, programda kendisine yöneltilen” 2008 yılında yapılacak olan Sivasspor genel kurulunda tamamı? Devam mı? sorusu üzerine .”Ciddi ciddi şu an bazen onu düşünmüyor değilim.Ailem ve özellikle çocuklarıma fazla zaman ayıramadığımı düşünüyorum.Bir başka açıdan da kendi elimde büyüttüğüm bir noktaya getirdiğim bir takım var.Sivassporu bırakmayı düşünsem bile emin eller olduğuna güveneceğim birileri olursa ancak öyle teslim ederim.Sivasspor buraya kolay gelmedi.Geçmişi 40 yılı aşmış köklü bir takımın öyküsü var.Aslında çok fazla yoruldum.Haftanın 3 günü bazen Sivas’a geliyorum.İstanbul’da kaldığım süre çok az.Ailemi de düşünüyorum.2008 yılında bunlarım muhasebesini yapıp,kararımı ona göre vereceğim dedi.

erhan5834 09.01.2007 19:27

--->: 2008´DE AYRILABİLİRİM!!

[B][I][CENTER]yapma başkanım ya üzme bizleri biz size çok alıştık bırakma bizi ....[/CENTER][/I][/B]

HALIL 09.01.2007 19:28

-->: 2008´DE AYRILABİLİRİM!!

olamazz.......................................

kral-ÇARŞI 09.01.2007 19:43

BÜYÜK BAŞKAN BİZ SENSİZ NE YAPARIZ LÜTFEN GİTME

1967_Dernek_Ayhan 09.01.2007 19:56

[B]BAŞKAN BÜYÜK EYVALLAH SÖZÜMÜZ YOK AMA

TEK TARAFLI DÜŞÜNMEK YANLIŞ OLUR....

TABİKİ AİLESİ VE YAKIN ÇEVRESİNEDE VAKİT AYIRMALI

SİVASSPOR DA BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETTİ AMA HER ZAMAN SİVASSPORUN BAŞINDA MECNUN OTYAKMAZ OLMAYACAK ....

BAŞKANLIĞI BIRAKMASI DEMEK SİVASSPORU BIRAKMASI ANLAMINA GELMEZ DAHA AZ SORUMLULUK İLE SİVASSPORA YİNE ÇOK FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM.....

FAKAT ŞU ANKİ YÖNETİMDEN HİÇ KİMSENİN BAŞKANLIĞI HAK ETTİĞİNE İNANMIYORUM.....[/B]

1967_CLUB_10UR 09.01.2007 20:13

[QUOTE=1967_Dernek_Ayhan;180428][B]BAŞKAN BÜYÜK EYVALLAH SÖZÜMÜZ YOK AMA

TEK TARAFLI DÜŞÜNMEK YANLIŞ OLUR....

TABİKİ AİLESİ VE YAKIN ÇEVRESİNEDE VAKİT AYIRMALI

SİVASSPOR DA BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETTİ AMA HER ZAMAN SİVASSPORUN BAŞINDA MECNUN OTYAKMAZ OLMAYACAK ....

BAŞKANLIĞI BIRAKMASI DEMEK SİVASSPORU BIRAKMASI ANLAMINA GELMEZ DAHA AZ SORUMLULUK İLE SİVASSPORA YİNE ÇOK FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM.....

FAKAT ŞU ANKİ YÖNETİMDEN HİÇ KİMSENİN BAŞKANLIĞI HAK ETTİĞİNE İNANMIYORUM.....[/B][/QUOTE]

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]menun başkan bir profosyonel başkanın yaptığı bütün icraatları gerçekleştirdi.ayhanın dediği gibi mecnun başkandan sonra bu koltuğun hakkını verecek birinin olduğuna bende inanmıyorum..2008 i bekliyip görecez inşallah bırakmaz..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

ademgoze 09.01.2007 20:18

bizde bir aile olduk başkan bırakma bizi

ceza_tolga_rep 09.01.2007 20:23

BAŞKANIM BİZ SENİ HER ZAMAN SİVASSPORDA GÖRMEK İSTERİZ.EĞER Kİ BİZİ BIRAKIP GİDECEKSENDE SENİN GİBİ ADAM GİBİ ADAM İSTERİZ.AMA SENİNİ GİBİSİNİ BULMAK ÇOK ZOR.

CÜSSKB-Aynur 09.01.2007 20:44

Sivasspor için bir Mecnun OTYAKMAZ çıkmış olması Sivas için büyük bir şanstır. Başkanımız, federasyonla, iletişimi çok iyi olan, girdiği her ortamda itibar gören, vizyon sahibi, kendini Sivas a ve Sivasspor a adamış mükemmel bir insan, Mecnun OTYAKMAZ lar kolay kolay yetişmiyor.

Sivasspor un gelmiş geçmiş en Büyük Başkanına sahibiz ve bununla herzaman gurur duyuyoruz.

Şakası bile kötü;)

1967_DERNEK_MUSTAFA 09.01.2007 20:52

[COLOR="Blue"]başkanımız böyle konuşsada kendisi kulubü bırakıp gitmez göndermeyizzzzzzzzzzz[/COLOR]

hakandemirezen 09.01.2007 21:16

[COLOR=red][B]38 Yıllık 1.Lig hasretimizi giderip Adını Kalplerimize altın harflerle yazdıran başkanımıza.[/B][/COLOR]

[B]M[/B] ERTSİN HARBİSİN ADAM GİBİ ADAMSIN
[B]E[/B] N GÜZELİ SİVASLISIN
[B]C[/B] ANSIN KANSIN HAYATSIN
[B]N[/B] İCE ZAMANLARIN EN BÜYÜK BAŞKANISIN
[B]U[/B] NUTULURSUN SANMA SEN BİZİM CANIMIZSIN

[B]O[/B] NLARCA DERT ÇİLE ÇEKTİN
[B]T[/B] AKIMI 1.LİGE YÜKSELTTİN
[B]Y[/B] ANLIŞ İŞLER ETMEDİN
[B]A[/B] DAM GİBİ YÖNETTİN
[B]K[/B] İRLİ İŞLERE GİRMEDİN
[B]M[/B] ERTLİĞİNDEN ÖDÜN VERMEDİN
[B]A[/B] LKIŞI HAK ETTİN
[B]Z[/B] AFERLERİ HAK ETTİN.

[B]SENİ SEVİYORUZ BIRAKMA BİZİ.[/B]

FurkaN 09.01.2007 21:32

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sanmıyorum başkan takımı bırakmaz bıraksa bile yerine gelebilecek kalitede birisi yoktur yani ne olursa olsun Mecnun Başkan yine Sivasspor'un başında olur...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

1967_CLUB_10UR 09.01.2007 21:38

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Red"]BU KONU ÇOK CAN SIKICI YAZILAN BÜTÜN YAZILARDA HERKES HEM FİKİR BAŞKANIN YERİ DOLMAZ..[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

demirisik 09.01.2007 21:45

BAŞKANIM BİZLERİ BIRAKIP GİTMEZ

melih1 10.01.2007 02:05

herkesın aılesı çoluğu çocugu var.sivassporda bir yere kadar.ayrılması haklı.eger ayrılırsa teşekkur eder yenı bır başkan ararız başka çare yok.

OPERASYON 10.01.2007 06:26

S.A ...Mecnun Bey :Siz giderseniz bukadar oz veri ile fedakarlik yapacak inanki insanlarin cikmasi zor, zor olan guzeldir. Zoru basarmak lazim sened zor olani basardin ...Allah Seni gececegin safalarda utandirmasin...Sunuda unutmamak lazim...Sen gidersen sivavspor fazala birincilikte kalamasi zor gibi geliyor...Insallah yanilan ben olurum...Bazi yoneticilere bakiyorum vitirinlik aciklamalr yapiyor...Durussun konusmasi sozunun ehli isin ehli sen ve senin gibi yasina gore olgun insanlar ve sivasi temsil edecek insanlara ihtiyac var ve sende tum sivassin gelecekteki ana bel gemigini olusturmadan gitmiyecegine ve devamli izlemek ve bilgisine bas vurulan biri olark kontrollu teslim edersen ozaman bir sey diyemem.Selam ve dua ile...S.A

S.A:Insallah Masanin Dort Kenarindan bakarsin oartayi gorursun....Ona gore kararini verirsin.

izmirliyigido 10.01.2007 08:13

[B]SEN[/B] [COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]'SIN, [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR] İSE [B]SEN[/B].... [B]SEN[/B] [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]'SIZ YAPAMAZSIN, [COLOR="red"]SİVAS VE SİVASSPOR'DA [/COLOR][B]SEN[/B]'SİZ....
EĞER BIRAKIRSAN BİZİ SENSİZ, KALIRIZ HEM YETİM, HEM ÖKSÜZ...

talha58 10.01.2007 12:14

[B][COLOR="Indigo"]2008'de büyük ihtimalle başkan ayrılmaz. Zaten yerine gelecek başkan adayı bile bulmak zor. Ama 2010 yılında başkan bırakabilir artık. [/COLOR][/B]

1967 dernek serkan20 10.01.2007 13:28

[B]sanmıyorum başkan sivassporu bırakmaz[/B]

sivaslıavukat 10.01.2007 14:04

-->: --->: 2008´DE AYRILABİLİRİM!!

[QUOTE=hakandemirezen;180455][COLOR=red][B]38 Yıllık 1.Lig hasretimizi giderip Adını Kalplerimize altın harflerle yazdıran başkanımıza.[/B][/COLOR]

[B]A[/B] LKIŞI HAK ETTİN

[B]SENİ SEVİYORUZ BIRAKMA BİZİ.[/B][/QUOTE]

Bunların üzerine daha ne denebilir ki ?
Ne desem boş..

AFK 10.01.2007 14:34

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"]Baskanimiz Sn. Mecnun Otyakmaz Gercekten Sivasa Ve Sivasspora Harika Bir Renk Getirdi Emekleri Icin Ne Kadar Mütesekkir Olsak Az.Ama Sonucta O Da Bir Aile Babasi Ve Düsünmesi , ilgilenmesi Gereken Insanlar Var Dileriz Hayirlisi Olur

Ama Ne Olursa Olsun Onu Arar Bu Takim...[/COLOR][/FONT][/B]

PRoFeSSioNaL 10.01.2007 14:42

[B][I][COLOR="DarkSlateBlue"]bırakmayızzzzzzzzzz yaaaaaaaaaaaaaa[/COLOR][/I][/B]

akkuzu 10.01.2007 14:43

BAŞKANIM SİVASIN VE SİVASLININ GURURUSUN,SİVASIN KALKINMASINDA YAPTIĞIN İŞLE EN BAŞTASIN,BU MEMLEKETİN MAKUZ KADERİNİ SEN VE EKİBİN DEĞİŞTİRECEK AZ KALDI,SEN BIRAKIRSAN SİVASIN ADI HERGÜN SAYFALARDA DEĞİL,KAYBOLUP GİDECEK LÜTFEN!!!!!!! BIRAKMA
HER MAÇA GELİP DESTEK OLACAĞIMA SÖZ VERİYORUM

YARALI_AŞIK 10.01.2007 15:13

[B]ÖNCELİKLE SAYIN BAŞKANIM MECNUN OTYAKMAZ'A SİVASSPORUMUZUN BAŞINDA BULUNDUĞU ZAMAN İÇERSİNDE VERDİĞİ HİZMETLERDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.ANCAK BU GİBİ İŞLERDE AİLEYİ MAZERET GÖSTERMEK YANLIŞTIR.SAYIN BAŞKANIMIZ BIRAKACAKSA BEN BIRAKIYORUM DER İŞ BİTER.BAŞKAN ADAYIMIZ HER ZAMAN BULUNMAKTADIR ZATEN.ANCAK SAYIN BAŞKANIMIZ MECNUN OTYAKMAZ'IN ŞAKA YAPTIĞINI DÜŞÜNEREK SİVASSPORUN 50.YILINI GÖRMEDEN BIRAKACAĞINI SANMIYORUM.BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUM.[/B]

SivasLady 10.01.2007 15:24

[B]haberi okuyusun üzüldüm
cünkü artik SivasSpor + Mecnun Baskan özdesmis durumda
SivasSpor degisin akla Mecnun Otyakmaz geliyor
ve bütün Sivas`lilarin gururu oldu
Baskanimiz her yönüyle mükemmel
ister yönetimi ister basinda konusmalari olsun
cok saygin ve irtibatli biri
bizim icin cok degerli bir insan

herkes yerini daha iyi olana birakir
ama bizim icin O`nun yerini alabilecek kimse yok

ne kadar ailesinide düsünsemde
insallah SivasSpor`dan ayrilmaz
[I]
Baskan`im bunca sevenin var
onlarin üzülmesini istemezsin insallah :)[/I][/B]

yigido_furkan 10.01.2007 15:27

bizi bırakma büyük baskan LÜTFEN!!!

YARALI_AŞIK 10.01.2007 15:27

BÜYÜK BAŞKAN ve TARAFTAR

[COLOR="Black"][B]SAYIN BAŞKANIMIZ MECNUN OTYAKMAZ.ÖNCELİKLE TARAFTARLAR OLARAK SENİ ÇOK SEVDİĞİMİZİ BİLMENİ İSTERİZ.ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA BIRAKABİLİRİM DİYE BİR AÇIKLAMAN OLMUŞ.KESİNLİKLE KABULLENMİYORUZ BU AÇIKLAMANI.AİLEME ZAMAN AYIRAMIYORUM DEMİŞSİN.AİLE ORTAMI HERŞEYDEN ÖNCE GELİR.BUNA KİMSENİN İTİRAZI OLAMAZ.ANCAK SAYIN BAŞKANIM BİZDE SENİN AİLEN DEĞİLMİYİZ.LÜTFEN BİZİ BIRAKMA.SENİ SİVASSPORUN [COLOR="Red"]50.YILINA [/COLOR]KADAR BAŞTA GÖRMEK İSTİYORUZ.SEN BUNU HAK EDİYORSUN BAŞKANIM.BU TARAFTAR SENİ SEVİYOR.İNANIYORUZ SENDE BU TARAFTARI SEVİYORSUN.EN BÜYÜK BAŞKAN BİZİM BAŞKAN.[/B][/COLOR]

[B]HERKEZ BAŞKANINA SAHİP ÇIKSIN.BAŞKANIMIZIN SİVASSPORU BIRAKMASINI İSTEMİYORUZ.[/B]

AFK 10.01.2007 15:34

Bu Camia Seninle Gurur Duyuyor

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"]Allah'ina Gurban Hemsom Ne Güzel Demissin Bunu Hepimiz Isteriz Sanirsam
Baskanimizda Umariz Bu Topigi Okurde Kararina Birazda Duygusal Yaklasir.[/COLOR][/FONT][/B]

HALİT 10.01.2007 16:17

SENİ SEVİYORUZ BIRAKMA BİZİ BAŞKANIM...

SONMEZ 10.01.2007 16:30

[B][COLOR="Red"]Mecnun Başkanım;[/COLOR]
Söz sizin, hak sizin, karar sizin,...
Elbette şahsınıza ve bulunduğunuz konumunuza
her türlü saygımız vardır.

Ancak;
Zerre taneciği kadarcık da olsa, taraftarlar olarak bir insiyatifimiz
olursa, o zerre taneciklerini harekete geçirerek diyorum ki;
bu kararınıza, bırakma hakkınıza el koyup; o hakkı elinizden
alabilmek için, ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırız.

Sizin aileniz bizim de ailemizdir, sizin çocuklarınız bizim de canlarımızdır,
sizin değer yargılarınız bizim de baştacımızdır...
[COLOR="Red"]Çünkü siz bizim ailemizdensiniz; biz de sizin ailenizdeniz.[/COLOR]

Vizyonunuz ve misyonunuzla, [COLOR="Red"]Sivasımıza ve Sivassporumuza [/COLOR]
vermiş olduğunuz katkılarınızla, gayretli ve özverili çalışmalarınızla
gönüllerimizde taht kurdunuz.

Ancak;
[COLOR="Red"]Yaşlı yöneticilerin ''Ben artık bırakıyorum'' [/COLOR]demesi gibi
bizleri bırakarak camiamızı öksüz bırakmaya hakkınız yok...!
Genç ve dinamik enerjinizle daha çoook uzun süreler
nice hedeflere ve başarılara koşmanızı hiç bir suretle
camiamızdan esirgemenize göz yumamayız...!

Eğer bizleri bırakırsanız;
Garip yürekler [COLOR="Red"]kor [/COLOR]olsun yansın,
Bakan gözler [COLOR="Red"]kör[/COLOR] olsun kapansın...!!!
.
.
.[/B]

RüStü ElmaS 10.01.2007 17:06

Değerli Başkanımızın bu açıklamasını üzülerek okudum.

38 yıllık hasretimizin sona ermesinde büyük katkıları olan ve katkılarının artarak devam edeceğine inandığımız Mecnun Başkanımızın, daha uzun süreler
bizleri bırakmamasını içtenlikle arzu ediyoruz.

İnşallah, daha nice uzun süre başkanımız olarak kalmasını ve Sivassporun başarılarında katkılarının devam etmesini temenni ediyoruz.

Ultra sivasli 10.01.2007 17:11

HABERI AGLAYARAK OKUYORUM MECNUN GARDAS SIVASLILARI ÖKSÜZ BIRAKMA SENSIZ BIR SIVASSPOR DÜSÜNMÜYORUM BU TAKIMI NE ZORLUKLA BURAYA GETIRDIN NE OLUR BIRAKMA MECNUN GARDAS

arabesk_58 10.01.2007 17:15

sayın başkanım lütfen bizi ve sivasssporumuzu bırakmayınız.biz bu günlere geldiysek sizin sayanizde. ama bu takımı bırakıp gitmeyin.zaten ben sizin bırakıp gideceğinize inanmıyorum.. siz bu takımdan vazgeçemezsiniz.bizde sizden vazgeçemeyiz ......

[COLOR="Red"]ÖLÜMÜNE MECNUN BAŞKAN ÖLÜMÜNE SİVASSSPOR[/COLOR]

sinan-58 10.01.2007 17:59

başkanım bir tane bırak diye yazı yok gerekirse bizde fb taraftarı gibi açlı grevi yaparız mecnun başkan sen bizi bırakaman

juventus1994 10.01.2007 21:44

BÜYÜK BAŞKAN BİZİ BIRAKMAAA 38 YIL SONRA 1.LİGE SEN CIKARDIN
DAHA KARPUZ KESECEDİKK

Dağcı 11.01.2007 08:47

2008´DE AYRILABİLİRİM!!

Bu haber çok kötü ya. Sabah sabah moralim bozuldu. İnşaallah başkan uzun süre bizi bırakmaz.

Ondan sonra gelecek olan kişinin onun üzerinde bir performans göstermesi gerekiyor ki - çok zor - çıtayı daha da yükseltebilsin.

Aksine Sivasspor camiasında bu kapasite insan sayısı'da yok denecek kadar az...

Biz başkanımızı seviyoruz.

izmirliyigido 12.01.2007 07:39

Sayın Başkan; Bırakmak lafını biz hiç duymadık. Çünkü biz sizinle [B]50.[/B] yılı kutlamayı düşünüyoruz.

harun afacan 12.01.2007 12:08

SİVASIN VE SİVASSPORUN SENİN GİBİ İNSANLARA İHTİYACI VAR BUNU UNUTMA BAŞKANIM

PRoFeSSioNaL 12.01.2007 13:08

[B][I][U][COLOR="Blue"]BAŞKANIMIZI BİRYERE BIRAKMAYIZ BIRAKANDA BİZDEN DEĞİLDİR ANCAK BİZE DESTEK ÇIKAN BİZDENDİR BAŞKAN BURAYA BAŞKAN BURAYA BIRAKMAYIZ BUNU UNUTMAAAA[/COLOR][/U][/I][/B]

hakandemirezen 12.01.2007 20:09

[QUOTE=hakandemirezen;180455][COLOR=red][B]38 Yıllık 1.Lig hasretimizi giderip Adını Kalplerimize altın harflerle yazdıran başkanımıza.[/B][/COLOR]

[B]A[/B] LKIŞI HAK ETTİN

[B]SENİ SEVİYORUZ BIRAKMA BİZİ.[/B][/QUOTE]

BAŞKANIM SİZİNLE AVRUPAYA GİDECEZ DAHA SEN İSTESENDE BİZ BIRAKMAYIZ SENİ..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:56.