SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BENİ İKİNCİ YARI GÖRÜN! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9826)

SivasSpor.Com 17.01.2007 20:22

BENİ İKİNCİ YARI GÖRÜN!

[CENTER][IMG]http://www.gencturkhaber.com/images/187632.jpg[/IMG] [/CENTER]

Sivasspor ile 2 yıllığına anlaşan Balili, Sivas’ta mutlu olduğu Sivasspor’un başarısı için elinden geleni yapacağını ve Turkcell Süper Liginin ikinci yarısında daha farklı bir Balili olacağını söyledi.

Kayserıspordan Sivasspor’a gelen ve büyük bir başarı elde eden Balili, Turkcell Süper liginin ikinci yarısına bomba gibi geleceğini söyledi

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Manavgat ilçesinde sürdüren Balili’nin oldukça neşeli ve performansının iyi olduğu gözlendi. Kamp çalışmaları sırasında takım arkadaşlarıyla şakalaşan ve takımın motivasyonunu yükselten Balili Turkcell Süper Ligine iyi bir başlangıç yapacaklarını söyledi.

Bilmiyorum5 17.01.2007 21:18

--->: BENİ İKİNCİ YARI GÖRÜN!

bu adam muhtesem bır oyuncu senı sevıyoruz balılı

1967_DERNEK_MUSTAFA 17.01.2007 21:32

[COLOR="Blue"]hadi bakalım hayırlısı güzel futbolunla ve güzel gollerinle ortalığı ayağa kaldır[/COLOR]

ceza_tolga_rep 17.01.2007 21:37

-->: BENİ İKİNCİ YARI GÖRÜN!

zaten sen 1 numarasın?inşallah daha uzun yıllar bu performansını sürdürürsün?

CATLI 17.01.2007 22:31

selam sayin hemserilerim ben almanya kölnden Gaffar Aydin bazilariniz beni yakindan tanir bazilarinizlada umarim cok yakinda tanisma firsati buluruz burdan sitemiz araciligiyla Istanbul sivasspor taraftar dernegini baskani sayin Mustafa Baskanima tesekkür ederim gecen hafta istanbulda idim ve sayin baskanim gardasim Mustafayla tanisma firsati buldum ve bize gösterdigi yakin ilgiden dolayi kendisine sitemiz araciligiyla tekrar tesekkürlerimi ve sükranlarimi illetmek istedim Mustafa Baskanim cok Tesekkür ederim
Görüsmek umuduyla Allaha emanet ol

Saygilar
Gaffar Aydin

YavuzTheYigido 17.01.2007 22:39

Farkli olma sakin Balili. Su ana kadar oldugun gibi ol yeter!!!

kral-ÇARŞI 17.01.2007 22:56

söylemene gerek yok be balili seni her zaman görüyoruz
seni seviyoruz

sedat yildiz 17.01.2007 23:15

sana sonsuz guveniyoruz bu takimla birliktesin

CoşkunÖren 18.01.2007 01:23

sen bir harikasın BALİLİ seni tüm Sivas seviyor....Değerini biliyor...Çizgini bozma...Lige selam Gollere devam...Haydi ayağına kuvvet...KOÇUM

1967_Dernek_Murat 18.01.2007 10:14

balili her zaman her yerde yanındayız helal olsun inanıyoruz ve güveniyoruz sana

sivassss 18.01.2007 12:05

[COLOR="Sienna"][B]Balili'nin ikinci yarıda daha iyi bir istatistik yapabileceğini tahmin ediyorum,
Sözleşme de yeniledi, aklı artık daha rahat olacak,
O'nun o muhteşem golleri umarım ikinci yarıda da devam eder...[/B][/COLOR]

PRoFeSSioNaL 18.01.2007 13:25

[B][I][COLOR="Navy"]Balili seni görmemize hiç gerek yok...Biz seni herzaman yerde beğeniyoruz...Sen zaten bizim ve futbolda gözümüzü boyaladın resmen balili balili diyor gözlerimiz...[/COLOR][/I][/B]

1967_CLUB_10UR 18.01.2007 20:29

[B][I][CENTER][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Black"]balili'nin sözleşmesini yenilemesi bizim için çok önemliydi balili bizden memnun biz baliliden memnunuz..inşallah 2.yarı kale direklerinnin tozunu alacak bir balili görecez sahada.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

OĞUZ 19.01.2007 14:25

BALİLİ NEDİYOSA DOĞRUDUR. ANTALYADADA GÖRDÜK GENE GOLÜNÜDE ATTI. İNŞALLAH GOL KRALI YARIŞINADA GİRER

sinan-58 19.01.2007 15:02

balili ne dediyse doğrudur ona soz yok

kakikli 19.01.2007 15:11

UMARIM SÖZÜNÜ TUTAR HEP BERABER MUTLU OLURUZ...
BALİLİNİN YÜREĞİNİ SAHAYA KOYMASI ÇOK GÜZEL, BİRDE GOLCÜLÜĞÜNÜ GELİŞTİRSE DAHA DA MÜKEMMEL OLACAK...

serhankaburcuk 20.01.2007 18:41

[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Sevgili Balili 2.yarı senin sakatlanmaman için hatta grip bile olmaman için çok dua edeceğim...Eğer Senin yanına Anderson gittikten sonra bir alternatif adam alınmaz ise sen bizim için dahada kıymetli olursun...İnşallah 2.yarı Sivası ve tüm Türkiyeyi yine ayağa kaldırırsın...[/COLOR][/FONT][/I][/B]

burak_bionces 20.01.2007 22:42

gercekten cok hızlıı bırısıı bazenn ınanamıyorumm oo kosularınaaa bıtmeyen bıı enerjıısıı var sankııı ama bazende bambaşkası oluyoo tam ballili lazım olucak derken kırmızıyı yemiş ve bizide bitrimiş olarak bırakıyoo burdan ona daha sakınlı mazlar cıkarmsınıı dıleklerımde sınırlerıne hakım olll bu takımıhıc bırzamn yanlız bırakmaa ,, pini balliliiii

sinan58_34 20.01.2007 23:07

[B][I]balili nin 2. sezonda buyuk isler basaracagına ınanıyorum cok hızlı atak bir fotbolcu bu avantajını bizim icin kullanacagına ınanıyorum [/I][/B]

Flavio 21.01.2007 08:24

Şuan Sivasımızın en formda oyuncularından birisi.Umarım gollerine devam eder.Ona güvenim sonsuz.Avatarımdaki gibi gözükmesi dileğiyle hep.Gol sevinçleriyle..

1967_CLUB_10UR 21.01.2007 10:31

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]balili 2. yarıda çok kendinden söz ettirecek..zaten herkesin gözü onda aman nazar değmesin.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B]

FurkaN 21.01.2007 10:33

-->: --->: BENİ İKİNCİ YARI GÖRÜN!

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"][QUOTE=1967_CLUB_10UR;182907][B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"][COLOR="Black"]balili 2. yarıda çok kendinden söz ettirecek..zaten herkesin gözü onda aman nazar değmesin.[/COLOR][/FONT][/CENTER][/I][/B][/QUOTE]

Elimizde bi o kaldı zaten ona da nazar değerse halimiz yaman...[/COLOR][/FONT][/B]

ÜNİ_67_BAŞKAN 21.01.2007 10:52

EVET BALİLİ 2 YARI DAHADA İYİ OLACAK VE TÜM GÖZLERİ ÜZERİNE CEKECEKKK SANA İNANIYORUZ BALİLİ COŞTUR BU TARAFTARIIII

HaYaLL58 21.01.2007 16:06

[COLOR="Blue"]TEK KELİMEYLE SÜPER BİR OYUNCU ZATEN BALİLİ İNŞALLAH DEDİĞİ GİBİ İYİ OLUR[/COLOR]

emre_058 21.01.2007 16:58

hadi bakalım hayırlısı güzel futbolunla ve güzel gollerinle ortalığı ayağa kaldır ver çoşkuyu ver

sinan-58 21.01.2007 18:54

balili artık sivastan başka yere gideceğini sanmıyorum vede turk oldu daha hiç bir yere gitmez balili sivası çok seviyor onun için 2. yarı gooleri sıralıyacak

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:30.