![]() |
Fransa'daki yigidolar ! ! !
Hiç açilmamis Fransa hakkinda bir topic, ilk bana nasip oldu galiba.. yokmu kimse ? :confused:
|
--->: Fransa'daki yigidolar ! ! !
Sivastaki yiğidolardan pek hayır yok gibi ne destek ne başka bişey çekidek spor cular cok umarım Fransadan destek cıkar :D
|
[QUOTE=Efkar;183656]Hiç açilmamis Fransa hakkinda bir topic, ilk bana nasip oldu galiba.. yokmu kimse ? :confused:[/QUOTE]
topic acilmisti gerci öyle hatirliyorum yani |
[QUOTE=besyo_cu;183658]Sivastaki yiğidolardan pek hayır yok gibi ne destek ne başka bişey çekidek spor cular cok umarım Fransadan destek cıkar :D[/QUOTE]
:) sadece ben varsam hakkatten de zor olur destek filan ;) |
[QUOTE=SivasLady;183663]topic acilmisti gerci öyle hatirliyorum yani[/QUOTE]
açilmisTI.. gereken ilgiyi görmedi ve kapandimi ? olsun bi daha açariz ;) |
fransa metz YIGIDO KAGAN BABA
Selam yigidolar selam size unutmadik unutulmayiz
|
[B][COLOR="Blue"]Bedenler Ayri Olsada Yürekler Bir
Varsa Yoksa Sivasspor...[/COLOR][/B] |
Fransadan cikmaz mi?
Heryerden cikar evel allah. Ben fransada yasiyorum Burda onbinlerce yigido var! |
selam yigidolar,elbetteki fransadada sivaslilar var.ben sivasliyim ve lille de oturuyorum.turkiyede 58 fransada 59
|
kardeş sivaslıyız nerde olursak olalım yeterki birbirimize sahip çıkalım
|
[B][I]Saone et Loire(71) MACON'dan tum yigidolara selamlar...[/I][/B]
|
FRANSA STRASBOURGTAN SIVASSPORUMUZA DESTEKLER topraktan geldik topraga gidecegiz sivasli dogduk sivasli olecegiz.. eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
|
-->: Fransa'daki yigidolar ! ! !
ya heryerdeyiz ben fransada kaliyorum turkiyede 58 fransada 77
|
-->: --->: Fransa'daki yigidolar ! ! !
[QUOTE=lokman58;228054]FRANSA STRASBOURGTAN SIVASSPORUMUZA DESTEKLER topraktan geldik topraga gidecegiz sivasli dogduk sivasli olecegiz.. eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR[/QUOTE]
bu arada kopya yasak :D ........ |
fransa biraz sivasa frank,euro,dolar göndersinde güsel transferler yapalım.öle yalandan forum açmayla olmaz bu işler?????
(şaka tabiki..)) |
[B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]İstanbulun nüfusu yüzdeye vurulduğunda İstanbulludan çok Sivaslı oluğunu biliyorum da,hatta Türkiye genelinde de sanırım böyle bir durum söz konusu,fakat benim merak ettiğim yurtdışında ne kadar Sivaslı var?Nedenmi merak ediyorum(?) acaba sivastan çeşitli sebeplerle yıllar önce göç etmiş olan hemşerimizle hepberaber yurda şöyle bir iki haftalığına dönsek sivasa sığabilirmiyiz diye:D[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
-->: --->: Fransa'daki yigidolar ! ! !
[QUOTE=FATIMA;228476][B][I][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]İstanbulun nüfusu yüzdeye vurulduğunda İstanbulludan çok Sivaslı oluğunu biliyorum da,hatta Türkiye genelinde de sanırım böyle bir durum söz konusu,fakat benim merak ettiğim yurtdışında ne kadar Sivaslı var?Nedenmi merak ediyorum(?) acaba sivastan çeşitli sebeplerle yıllar önce göç etmiş olan hemşerimizle hepberaber yurda şöyle bir iki haftalığına dönsek sivasa sığabilirmiyiz diye:D[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
:D :D :D :D :D valla dogru soyluyon |
Fransa dan Sevgili Yigidolara Selamlar KralVurkan Sivasli Olunmaz Dogulur;)
|
fransadaki YİĞİDOLARA SELAMLAR......
|
MERHABALAR
FRANSADA NASIL YIGIDO OLMASIN BUYUK KISMI 68 BOLGESINDE VE 63 BOLGESINDE OTEKILER BUTUN FRANSAYA DAGILMISLAR ALMANYA GIBI TOPLANMA DERNEKLERI MALESEF YOKTUR / BIR YANDAN DA IYI SEY DIR MERAKLA PAZAR GUNUNUN SONUCUNU BEKLIYORUZ GALIBIYET UZERINE DEGIL . ZATEN ALACAGIZ DA ... KIMIN ATACAGI NA BAKIYORUZ :D:D:):):):D:D:D |
fransadaki yiğidolar aramıza hoş geldiniz...
|
Fransadaki yiğdolar hepinize selamlar sitemizi her gün ziyaret etmenizi bekliyorum kendinizi özletmeyin
|
valla bizler burdayiz fransadaki yigidolar :)
|
selam arkadaslar bende burdayim paristen cilgin58
|
Fransa Strasbourg'tan herkese selamlar
Merhaba hemserilerim bende fransa strasbourg'ta bedenen bulunuyorum cunku kesinlikle geri kalan herseyimizi SIVAS'imiza birakipta geldik ama ALLAH'a sonsuz sukurler olsunki biz SIVAS'lilara MECNUN ODYAKMAZ gibi bir baskan BULENT UYGUN gibi teknik direktor nasip etti ve bu sayede su gurbet ellerde bizim sevinc ve gurur kaynagimiz olarak bizleri cok mutlu ettiler. Ama bu buyuk basari tabiiki iki kisiyle olmadi once ALLAH'in izni sonra basta oyuncularimiz olmak uzere emegi gecen ve vatanini seven insanlarimiz sayesinde oldu hepsine bir SIVAS'li olarak tesekkuru bir gonul borcu olarak odemek istiyorum keske imkanimiz olsada bu borcumuzu yuzlerine haykirarak soylesek ama kim billir oda olur.Neyse fazla uzatmadan son olarak acizane fikrim bir SIVAS'li baska takim tutamaz veya tutmamalidir. Canim SIVASSPOR'um ne olursa olsun baskalari gibi degil 8-0 18-0 da yenilsen kumede dussen arkandayiz cunku bizim senden baska hicbirseyimiz yok ve biz seninle cok mutluyuz.
|
dün fb nin basket macını izledim orda sivasspor atkılı bir hemşehrimiz vardı dün tv epeyce çekti bizide gurulandırdı helal olsun diyorum o arkadasa.
|
--->: -->: Fransa'daki yigidolar ! ! !
[QUOTE=EROL42;257958]MERHABALAR
FRANSADA NASIL YIGIDO OLMASIN BUYUK KISMI 68 BOLGESINDE VE 63 BOLGESINDE OTEKILER BUTUN FRANSAYA DAGILMISLAR ALMANYA GIBI TOPLANMA DERNEKLERI MALESEF YOKTUR / BIR YANDAN DA IYI SEY DIR[/QUOTE] slm hemsolar bende aranizdayim bende fransanin 63bolgesindenim yani clermont ferrand danim burda 200bine yakin turk var ve yuzde 90i SIVASLIYIZ, erol arkadasin dedigi gibi birlik yok herkes kendi kiyisinda |
--->: -->: Fransa'daki yigidolar ! ! !
[QUOTE=cemelli58fr;284796]slm hemsolar bende aranizdayim bende fransanin 63bolgesindenim yani clermont ferrand danim burda 200bine yakin turk var ve yuzde 90i SIVASLIYIZ, erol arkadasin dedigi gibi birlik yok herkes kendi kiyisinda[/QUOTE]
gecen febenin basket macında sivasspor atkısını yoksa senmi açtın :D |
hayir puar biz oraya giremedik malesef sen demi clermont dansin
|
[QUOTE=cemelli58fr;284850]hayir puar biz oraya giremedik malesef sen demi clermont dansin[/QUOTE]
yok ben değilimde fb nin clarmontla macı vardı basket macı onu izledim orda sivasspor atkılı birini gördüm hemde bayaı gösterdi. |
fransadan yiğido varmı aranızda...
|
arkadaşlar siz ordan biz burdaN SİVASSPORa destek olalım her nerde olursak olalım biz SİVASSPOR luyuz.iyi günler
|
aslinda epeyden gormustum fransadaki sivaslilar adli konuyu ama hic yazmamistim buraya, biraz once dusundum yazmam lazim niyemi ,,bu sena sampiyonlar liginde yada uefada bir fransiz takimiyla eslesirsek burdaki arkadaslarla bir sekilde anlasir bir yerde bulusur paris caddelerinde gurup halinde stada kadar yururuz ellerimizde sivasspor bayragi kirmizi beyaz nidalariyla parisin o eski binalarini senlendirirdik:))))) diye dusundum yada stad de france da kocaman bir sivasspor bayragi acan bendim diye burda hava atardim:))))inaniyorumki!!! alem gorecek dunya gorecek BUYUK BASKAN MECNUN ODYAKMAZ in dedigi gibi CHELSEA birgun 4 EYLULu gorecek!!!!
|
med turc kardes insallah dedigin olur ama paride olacagini ummam macin cunku paris sgermain takimi dustukce dustu ama lyon, marseille bordeaux gibi takimlarin sehrinde milleti ayaga kaldiririz isallah
|
aman gardas lyon olmasin:)) valla lyon bizi depeler
|
bir yigido olarak bende varim
[FONT="Arial Black"]selam olsun fransadan tum sivasli yigidolara sivasspor bende varim hersey sivas icin sivasli olmak bi ayricaliktir basarilar fransadan naci[/FONT]
|
selam yigidolar nasilsiniz sivasin boyle basarili
olmasini vtemenni ederim |
[B]Arkadaşlar Hepinize Teşekkürlerimi Sunuyorum Ayrıca Sizleri Seviyorum mCx.. :)[/B]
|
benim sülalem fransada beş kuruş katkıları yok onlar adına utanıyorum
|
[QUOTE=MeD_Turc;293741]aman gardas lyon olmasin:)) valla lyon bizi depeler[/QUOTE]
lyon kimki kardes baksana hemen sampiyonlar liginden dustu millette ronaldo var takim copluk bizde para yok guc ve birlik var ve yola devam insallah |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:40. |