SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   GENÇLERBİRLİĞİ:0 SİVAS:1 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=9926)

SivasSpor.Com 27.01.2007 15:03

GENÇLERBİRLİĞİ:0 SİVAS:1

MAÇTAN DAKİKALAR
10. dakikada Sivasspor'un Hakkı ile kullandığı serbest vuruşta kaleci Gökhan gole izin vermedi.
29. dakikada Draman'ın sağ kanattan ceza sahasına ortasında iyi yükselen Okan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.
37. dakikada Balili'nin pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Mehmet Yıldız'ın vuruşunda top direğin hemen yanından auta çıktı.
44. dakikada Gençlerbirliği'nin Mehmet Çakır ile kullandığı serbest vuruşta top kaleci Petkoviç'te kaldı.
45. dakikada Serdar'ın sol kanattan ceza sahasına ortasında Gençlerbirliği savunmasının uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Balili, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1
49. dakikada Erhan'ın sağ kanattan ortasında Engin'in vuruşunda kaleci Petkovic gole izin vermedi.
61. dakikada Yasir'in sağ kanattan ceza sahasına ortasında topla buluşan Mehmet Yıldız'ın vuruşunda kaleci Gökhan yatarak topu kontrol etti.
64. dakikada Tuna'dan seken topla ceza sahası içinde buluşan Mehmet Yıldız'ın sert vuruşunda kaleci Gökhan gole izin vermedi.
71. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Engin'in sert vuruşunda kaleci Petkovic, son anda topu kornere çeldi.
74. dakikada Adem Dursun'un sol kanattan ceza sahasına ortasında müsait pozisyonda Mehmet Çakır, topu auta gönderdi.
83. dakikada Petkov'un pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Mehmet Yıldız'ın yerden sert vuruşunda kaleci Gökhan topu kornere gönderdi.
86. dakikada Okan'ın pasıyla sol çaprazdan ceza sahasına giren Engin'in sert vuruşunda top az farkla auta gitti.

STAT: Ankara 19 Mayıs
HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu, Erhan Sönmez, Ali Zağlı
GENÇLERBİRLİĞİ: Gökhan, Erhan, Tuna, Traore, Adem Dursun, Draman (Sandro dk. 46 ), Mehmet Nas, Tozo (Isaac dk. 65 ), Engin, Mehmet Çakır, Okan
YEDEKLER: Recep, Hakan Aslantaş, Ferhat, Kerem
TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal
SİVASSPOR: Petkovic, Cem Can, Murat, Hakkı, Hayrettin, Fransergio, Musa Kuş, Yasir (Hasan dk. 73 ), Serdar (Gürhan (dk. 78 ), Mehmet Yıldız, Balili (Petkov dk. 65 )
YEDEKLER: Akın, Wooter, İlhan, Gökhan
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Uygun
GOL: Balili (dk. 45)
SARI KARTLAR: Tozo, Erhan, Adem Dursun (Gençlerbirliği), Serdar, Hayrettin, Hasan, Hakkı (Sivasspor)

hcengiz 27.01.2007 15:05

--->: Gençlerbirliği 0-1 Sivasspor

EN BÜYÜK SİVASSPOR YİĞİDOLAR

Champion_58 27.01.2007 15:07

ÜST SIRALARA ÇIKACAZ
TAM SÜPER OLACAKK:)

35gürün58 27.01.2007 15:10

-->: Gençlerbirliği 0-1 Sivasspor

Yüreklerini ortaya koyan Başta Balili olmak üzere tüm oyuncularımızı kutluyorum.
İnşallah güzel bir seri yakalarız.

gardasin.58 27.01.2007 15:11

tebrikler iste sivasspr buuuuuuuuuuuuu

sinan58_34 27.01.2007 15:11

[B][I]bu galibiyet cok guzel oldu evimize mutlu donuyoruz [/I][/B]

serrrkan 27.01.2007 15:12

HERKES BİR KEZ DAHA SİVASSPORUN GÜCÜNÜ GÖRDÜ nice başarılara sivasım
balili balili balici balili.........

Engin58 27.01.2007 15:13

Sivassporumuzu en icten dileklerim ile tebrik ediyorum.Saygilarim ile...

EFE-FURKAN58 27.01.2007 15:15

Helaaaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Şampiyon
SİVAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

üKa 27.01.2007 15:16

RAHATLADIM YA.GERÇEKTEN BİR ARA BASKIYI ARTTIRDI GENÇLER.AMA AKILLI BİR OYUN DÜZENİYLE KURTULDUK.

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.3 PUAN SİVASIMIZA YAKIŞTI.

hakankara58 27.01.2007 15:16

Teşekkürler Sivas Spor!!!!!!
Umarım İkinci Yarı İlk Beş İçinde yer alırız..
Ayrıca Balili sen tam süpersin...

58zarali58 27.01.2007 15:16

tesekürler Sivassporum enbüyük Allah sorna Sivasspoooooor

ofozturk 27.01.2007 15:18

işte bu sivassporrrrrrrrrrrrrrr

ua_boys_of_hell 27.01.2007 15:18

[B][I][CENTER][FONT="Century Gothic"]BU galibiyet çok iyi oldu ya sivasspora açılışta ilaç gibi geldi tebrik ederim bülent hocayı ve yüreklerini sahaya koyup oynayan futbolcu arkadaşları başarılarının devamını dilerim...[/FONT][/CENTER][/I][/B]

superglam 27.01.2007 15:18

[B][I][COLOR="Navy"]Çok kritik maçı lehimize döndermeyi başardık. Gerçekten bu harika oldu.. Bülent Hocayıda ayrıca tebrik etmek istiyorum.. ama tek üzüldüğüm nokta çok sarı kart gördük yanlış hatırlamıyorsam hayrettin, yasir, murat, serdar, hasan takımın yarısı sarı kart gördü ya.. ayıptır ya..[/COLOR][/I][/B]

adres58 27.01.2007 15:22

[B]Vay vay vaayy ne iyi oldu.. Herkese hayırlı olsun... Daha yukarılara layıksak çıkacağız tabi...[/B]

vedat58 27.01.2007 15:23

helal olsun sana sivas spor helal olsun sana balili hak ettik kazandik

Akademik58 27.01.2007 15:25

GENÇLERBİRLİĞİ: 0 - SİVASSPOR: 1

Stat: 19 Mayıs

Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu xx, Ertan Sönmez xx, Ali Zağlı xx

Gençlerbirliği: Gökhan xx, Erhan x, Tuna x, Traore xx, Adem Dursun xx, Haminu xx (Dk. 46 Sandro x), Mehmet Nas xxx, Tozo xx (Dk. 65 Isaac x), Engin xx, Mehmet Çakır x, Okan Öztürk xx

Sivasspor: Petkoviç xxx, Cem xx, Murat xx, Hakkı xx, Hayrettin xx, Fransergio xx, Musa x, Yasir xx (Dk. 73 Hasan x), Serdar xx (Dk. 78 Gürhan x), Mehmet Yıldız xxx, Balili xxx (Dk. 65 Cyetkov x)

Gol: Dk. 45 Balili (Sivasspor)

Sarı kartlar: Dk. 30 Tozo, Dk. 64 Erhan, Dk. 79 Adem (Gençlerbirliği), Dk. 76 Serdar, Dk. 84 Hayrettin, Dk. 89 Hasan, Dk. 90 Hakkı (Sivasspor)

MAÇTAN DAKİKALAR
10. dakikada Sivasspor'un Hakkı ile kullandığı serbest vuruşta kaleci Gökhan gole izin vermedi.

29. dakikada Draman'ın sağ kanattan ceza sahasına ortasında iyi yükselen Okan'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.

31. dakikada Hakkı'nın orta sahadan kullandığı serbest atışta, Gençlerbirliği savunmasının bir an duruklaması sonucunda Mehmet Yıldız topla buluştu. Bu futbolcunun zayıf vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Gökhan'da kaldı.

37. dakikada Balili'nin pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Mehmet Yıldız'ın vuruşunda top direğin hemen yanından auta çıktı.

44. dakikada Gençlerbirliği'nin Mehmet Çakır ile kullandığı serbest vuruşta top kaleci Petkoviç'te kaldı.

45. dakikada Serdar'ın sol kanattan ceza sahasına ortasında Gençlerbirliği savunmasının uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Balili, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1

61. dakikada Yasir'in sol taraftan yaptığı ortada, ceza alanı içinde müsait durumda bulunan Mehmet Yıldız'ın uzak direğe gönderdiği topu kaleci Gökhan kontrol etti.

62. dakikada Hayrettin'in ceza alanının sol tarafından penaltı noktasının gerisine çıkardığı topa, Yasir müsait durumda kötü vurunca meşin yuvarlak auta çıktı.

68. dakikada Mehmet Nas'ın serbest vuruştan ceza alanına gönderdiği ortada, Isaac iyi yükselerek topu kaleye gönderdi. Kaleci Petkoviç tek hamlede meşin yuvarlağı kontrol etti.

71. dakikada Sivasspor ceza alanının hemen önünde topla buluşan Engin, çok güzel bir şutla topu kaleye gönderdi. İyi yer tutan kaleci Petkoviç, tehlikeyi uzaklaştırdı.

74. dakikada Adem Dursun'un sol taraftan ceza alanına gönderdiği ortada, bomboş pozisyondaki Mehmet Çakır topa gelişine vurdu. Meşin yuvarlak yandan auta gitti.

83. dakikada Gençlerbirliği ceza alanı önünde topla buluşan Mehmet Yıldız kaleyi görür görmez vurdu, kaleci Gökhan topu kornere çeldi.

89. dakikada Engin'in serbest atıştan ceza alanına gönderdiği topu Tuna kafayla aşırttı. Savunmaya çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı.

90. dakikada ceza alanında topla buluşan Mehmet Nas'tan önce Sivasspor savunması araya girerek topu kornere attı.

aykut-akay 27.01.2007 15:29

CANIM SANA FEDA SIVASIM ::::::

Bilmiyorum5 27.01.2007 15:35

helal balili yine kurtardin bizi

YYILDIRIM 27.01.2007 15:35

HAFTAYA MAÇA GELİN SDATI DOLDURALIM KAZANALIM MAÇI ALIRSAK HARİKA OLACAK

yigidoo 27.01.2007 15:49

SELAM
ligin ikici yarisini ilk macina galibiyetle baslamak süper oldu tebrikler sivasspor insallah devami gelir

DeLiCoCuK 27.01.2007 15:57

süper ya bu takım balili süpersin ya sen falla senden her takıma lazım ama sen bizden başka takıma getme sakın :) helal sana sivasım

SivasLady 27.01.2007 15:59

[B]Ligin ikinci yarisina
ilk macta galibiyetle girmek
hem takim icin hemde taraftar icin
cok güzel moral oldu
insallah takim böyle devam eder
takimi ve hocayi tebrik ediyorum[/B]

babayavuz 27.01.2007 15:59

iste bu sivasspor! tum sivassporlu futbolculari ve yigidolari yurekten tebrik ediyorum

Harput0658 27.01.2007 16:03

Ben şimdi maçtan geldim Sivasspor Gençlerbirliğinden çok daha iyi oynadı. Mehmet Yıldız baya iyiydi tekniğinide baya geliştirmiş. Ayrıca yeni alınan Ivan Cvetkov da iyi oyuncuya benziyor.

ş.usta 27.01.2007 16:07

[B]sivasspor'un ikinçi yarıya deplasmanda kazanarak başlaması çok iyi oldu.
inşallah böyle devameder sıra rizede.[/B]

melih1 27.01.2007 16:35

--->: GENÇLER BİRLİĞİ:0 SİVAS:1

6 galıbıyet bıze fazlasıyla yetecektı tekını aldık.darısı diğerlerine...gençlerbirliği gibi kuvvetlı bır takımı deplasmanda yenmek kolay değil

gülkız 27.01.2007 16:40

[B]Yerinde,zamanında ve UYGUN olan bu sonuç için teknik heyeti ve takımı tebrik eder,başarılarının devamını dilerim.[/B]

ErdalGüler 27.01.2007 16:40

lige iyi bir başlangıç her zaman için çok iyi moral olur...

1967 dernek serkan20 27.01.2007 16:44

balili yine klasını konuşturdu

FurkaN 27.01.2007 16:46

-->: GENÇLER BİRLİĞİ:0 SİVAS:1

[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]İlk maçta galibiyet çok güzel oldu 5 galibiyet daha lazımki bize rahatlayalım içerdeki Rize maçını da alırsak gerisi gelir...[/COLOR][/FONT][/B]

cordoba_tring 27.01.2007 16:46

çok güzel başladık inşallah sonu da böyl olur.sivasıma gönülden başarılar... angaralı yiğido;)

sivasli_kocak 27.01.2007 16:50

sivasa destek tam destek oldu .ilk haftaya 3 puanla başladık.SİVASSPORA HAYIRLI UGURLU OLSUN.......ŞAMPİYON SİVASSPOR

cakirmehm 27.01.2007 16:50

Deplasmanda süperiz ;)

Hedef 3.lük ;)

byCERAN58 27.01.2007 16:59

Öncelikle takımımızı ve futbolcularımızı yürekten kutluyorum. Sivaslı vede Sivasporlu olmanın apayrı bir mutluluğu vede ayrıcalığı var..
Maçı, işyerinde telefonumdan dinledim. tansu polatkan taraflı anlatımına kıl oldum... Gol olduğu zaman sevincimi tüm ofis gördü :)) Son 10 dakika bitmek bi
lmedi benim için..
Son 10 dakika da aklıma ilk yarında deplasmanda oynadığımız çaykur rize maçı geldi.. acabaa dedim ... ama bu kez adalet yerini buldu :))

Gençlerbirliğinden ilk yarının rövanşını aldık. sıra çaykur rizeye geldi.. sivas'taki gardaşlarım ne olursunuz stadı tıka basa doldurun... gönlümüz her zaman sizinle .

HER ZAMAN VE HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS

Saygılarımla

ayhan saltan 27.01.2007 17:01

taraftar olarak güzel sözler söylemek herkesin hakkı bende sizler gibi cok sevindim vede rahatladım ama bundan sonraki maclar cok zor 15 kişilik taraftarla bu yürümez stadların dolması gerekir hep destek tam destek nerde kaldı gercekci olmamız lazım futbolcu oyununu bilecek taraftar taraftarlıgını bilecek futbolcular gibi bizlerde yüregimizi ortaya koymamız lazım tek taraftarlı olmaz. teşekkür ederim sivas icin calışanlara

talha58 27.01.2007 17:11

[B][COLOR="Indigo"]inşallah birkaç hafta daha galip gelerek bir seri yaparız[/COLOR][/B]

sinan-58 27.01.2007 17:16

gençler bitti sıra geldi andersonun takımı rizeye darısı rizeye

Ertugrul 27.01.2007 18:02

[B][COLOR="Blue"]Takımımızı canı gönülden kutluyorum
Ligin ikinci devresine iyi başladık,iyi devam ederiz inşaallah.
Üst üste galibiyetlerle yükselişimize devam etmeliyiz...[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:58.