![]() |
YİĞİDO PUSUDA...
Ligin ikinci yarısına Gençlerbirliği ve Çaykur Rizespor galibiyetleriyle başlayan ve 2 maçtan 6 puan çıkaran tek takım olan Sivasspor, Sakaryaspor'u da yenerek 3 maçta 3 galibiyet elde etmeyi hedefliyor.
Sakaryaspor ile oynayacakları maç için önceki gün Karasu’da kamp giren Sivassporumuz, maç için geri sayıma geçti. Sakaryaspor'u yenerek çıkışını sürdürmek isteyen Sivasspor'da, Sakaryaspor maçı öncesinde Cem Can'ın sakatlığı sürüyor. Cem Can'ın forma giyip giymeyeceğinin maç günü netlik kazanacağını belirten kulüp yetkilileri, milli takımlarının kadrolarında yer alan Servet Çetin, Pini Felix Balili ve Michael Petkoviç'in ise bugün takıma katılacağını kaydettiler. İlk yarının son haftalarında göreve gelen teknik direktör Bülent Uygun’la çıkışa geçen Kırmızı-Beyazlılar, ikinci devrenin üçüncü maçında da üç puana şartlandı. Ligde şu anki konumlarının çok iyi olduğunu kaydeden Bülent Uygun, “Üst sıralarında takımlarla aramızda 6 puanlık bir fark var. Öncelikli hedefimiz ligi rahat bir yerde bitirebilmek. Ondan sonra da gidebileceğimiz yere kadar gitmek. Sakaryaspor karşısında da galibiyet serimizi sürdüreceğimize inanıyorum” diye konuştu. |
--->: YİĞİDO PUSUDA...
[B][FONT="Comic Sans MS"]Hocamiza guvenimiz tam...once sakarya sonra ust siralar![/FONT][/B]
|
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"][B]Bunlar Gercekten Zor Degil Inandiktan Sonra Yapilmayacak Sey Yok Önce Sakaryayi Kendi Evinde Yenip Sonraki 2 Zor Macida Alirsak Sivasspor'u Tutana Helal Olsun...[/B][/FONT][/COLOR]
|
sakaryaspor zor bi rakip ama bülent uygun abimize ve futbolculara güveniyorum inşallah sakaryaspor engelinide aşıp ust sıralardan bi yere geliriz inşallah
(amin) zaralı d.göllü ali |
-->: YİĞİDO PUSUDA...
Sakatlar inşallah maç gününe yetişir...Bu maçtan 3 puanla ayrılırsak süper olcak..
|
bakalim bu macimiz nasil nasil gececek aldigimiz iki galibiyet sansmi oldu yoksa bilek gucu ilemiydi.bu macta bunu anlayacagiz.insallah yeneriz
|
Balili nin İsrail milli takımına gittiğini ilk defa burda duyuyorum.Petkoviçin gittiğini duymuştum ama Balili den haberim yoktu.
İnşallah deplasman kralı Sivassporumuz Sakaryasporu yenip seriye devam eder. |
sakaryasporun sivasa bu kadrosuyla rakip olacağını düşünmüyorum.Önce sakarya maçı daha sonra da üst sıralar hedefimiz olmalı
|
Gençlerbirliği ve Rize'den sonra Sakarya'yı da Allah'ın izniyle devireceğiz insallah.Yeter ki kendimize güvenelim.
|
GARDAS PAZARGUNKI MACI GALIP GELEREK ANA DOLUDA BIR ILKE IMZA ATMAMIZA HIC BIR ENGEL YOK INSALLAH BUNUDA SIVASSPORUMUZ YAPACAK BUNA CANI GONULDEN INANIYORUM BENIMGIBIDE TUM SIVASLILARDA INANIYOR YETERKI BIZ TAKIMIMIZA SAHIP CIKALIM TUM SIVASLILARA VEDE SIVAS SPORA GONUL VEREN HERKESE SAYGI VE SELAMLARIMI SUNARIM
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:26. |