![]() |
Ankara Sivasspor Taraftarlar Dernegi
[B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Ankarada acilabilecek traftarlar dernegi bence istanbuldan daha önemli .!!!!!! Istanbuldaki oynadigimiz maclara bakalim ,Fenerbahce,Galatasaray,Besiktas bu takimlardan puan almamiz cok zor hatta aslanin agzinda degil midesinden almaya benziyor ama bir de Ankaraya bakalim. Ankaragücü, BB.Ankaraspor ,Genclerbirligi onlarinda 3 takimlari var bu 3 takimlardan puan almmamiz istanbul maclarindan daha cok kolay . Ankara takimlarinin traftari zaten cok az Ankarada sivaslilar organize olabilirlerse daha iyi sonuclarla sivasa puanlarla dönecegimize inananiyorum 9. puanlik bir sehir !!!! .Istanbuldaki dernege karsi degilim ilk önce bunu belirtiyim kimse yanlis anlamasin. sivassporun bütün derneklerini ayrim yapmadan seviyorum .......Ankaradaki yigidolar acaba ne düsünüyorlar..?????[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
-->: Ankara Traftarlar Dernegi
BAŞKENTTE TARAFTARIMIZ COK FAZLA VE DENEYİMLİ ORGANİZE OLMAMIZ COK ZOR NEDENMİ BÜROKRAT KENTİ BURDA İNSANLAR BİRBİRİNE TEPEDEN BAKIYORLARDA ONDAN AMA MAÇLARIDA KAÇIRMIYORLAR ÇÜNKÜ KENDİMİZİ COK BEĞENMİŞİZ KİMSE KİMSEYE DESTEK OLMUYOR BİRLİK BERABERLİK YOK HERŞEY BURDA SÖZDE KALIYOR
|
--->: Ankara Traftarlar Dernegi
[QUOTE=yigido Atilla;189143][B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Ankarada acilabilecek traftarlar dernegi bence istanbuldan daha önemli .!!!!!! Istanbuldaki oynadigimiz maclara bakalim ,Fenerbahce,Galatasaray,Besiktas bu takimlardan puan almamiz cok zor hatta aslanin agzinda degil midesinden almaya benziyor ama bir de Ankaraya bakalim. Ankaragücü, BB.Ankaraspor ,Genclerbirligi onlarinda 3 takimlari var bu 3 takimlardan puan almmamiz istanbul maclarindan daha cok kolay . Ankara takimlarinin traftari zaten cok az Ankarada sivaslilar organize olabilirlerse daha iyi sonuclarla sivasa puanlarla dönecegimize inananiyorum 9. puanlik bir sehir !!!! .Istanbuldaki dernege karsi degilim ilk önce bunu belirtiyim kimse yanlis anlamasin. sivassporun bütün derneklerini ayrim yapmadan seviyorum .......Ankaradaki yigidolar acaba ne düsünüyorlar..?????[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
*******İMZA************* ÇOK IYI BIR NOKTAYA TEMAS ETMISSIN KARDES KESINLIKLE KATILIYORUM HER SEY ZAMANLA |
[QUOTE=yigido Atilla;189143][B][I][FONT="Trebuchet MS"][COLOR="DarkSlateBlue"]Ankarada acilabilecek traftarlar dernegi bence istanbuldan daha önemli .!!!!!! Istanbuldaki oynadigimiz maclara bakalim ,Fenerbahce,Galatasaray,Besiktas bu takimlardan puan almamiz cok zor hatta aslanin agzinda degil midesinden almaya benziyor ama bir de Ankaraya bakalim. Ankaragücü, BB.Ankaraspor ,Genclerbirligi onlarinda 3 takimlari var bu 3 takimlardan puan almmamiz istanbul maclarindan daha cok kolay . Ankara takimlarinin traftari zaten cok az Ankarada sivaslilar organize olabilirlerse daha iyi sonuclarla sivasa puanlarla dönecegimize inananiyorum 9. puanlik bir sehir !!!! .Istanbuldaki dernege karsi degilim ilk önce bunu belirtiyim kimse yanlis anlamasin. sivassporun bütün derneklerini ayrim yapmadan seviyorum .......Ankaradaki yigidolar acaba ne düsünüyorlar..?????[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]
istanbulda sivassporun beşiktaşı 2 sezondur yenmesi yeterli değilmi. sivassporun bazı lig maçlarınıda istanbulda yapmışlığı vardı.hazırlık maçlarımız vardı.cumhuriyet kupasının istanbulda oynanmışlığı vardı.yeterince galibiyet gördük. çalışmalarda başarılar dilerim herkeze. |
YENİKENTTE BULUŞMAK ÜZERE ORGANİZE OLALIM. SİNCANDA OTURAN O BÖLGEYİ İYİ BİLENLER ANKARA MACI İÇİN ORGANİZE OLALIM
|
İNŞALLAH ANKARABACINDA HEP BERABER OLURUZ BİZDE GELECEGİZ BULUŞMAK ÜZERE
|
Bende Katiliyorum ama sade ankara degil egede izmirdede olsun orda simdi takim yok ama heran olabilir ordada avantajimizi korumus oluruz bu arada istanbullu taraftarlara cok is düsüyor ordaki olacak GS macida önemli simdiden kendilerini Hazir etsinler
|
aynen katılıyorum.ankarada sivasspor derneği açlımalı ve daha iyi kendimizi tanıtma fırsatımı olur.hemşerilerimiz orada dahada kaynaşır ve güsel bir birliktelik olur.
|
istanbuldan ankaraya maça gittim telekom sivas o maçta çok şaşırmıştım 500 kişiydik ankarada bu kadar az sivaslı beklemiyordum birde 2 otobüs sivastan gelmişti bence gerekli ankarada bir taraftar dernegi orası istanbuldan daha kötü halde
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Navy"]Evet Bu ülkenin başkentinde bu ülkenin en çok taraftarı olan kulübün derneği olması şart...[/COLOR][/FONT][/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:00. |