SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   "WOOTER´İ İSTEMİYORUM" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10287)

SivasSpor.Com 27.02.2007 20:03

"WOOTER´İ İSTEMİYORUM"

Sivasspor yönetimine haber vermeden ülkesine kacak Wooter’u Teknik Direktör Bülent Uygun artık istemediği söyledi.
Uygun “Wooter’u istemiyorum. Gemiyi terk etmiş birini tekrar o gemiye geri alma taraftarı olan biri değilim. Onu affetmek gibi bir düşüncem yok. Biz kalan aslanlarla gerekeni yaparız. “dedi

AYDIN1985 27.02.2007 20:38

Affedilmesi lazim

bence wooter affedilmesi lazim. takima cok büyük katki saglaya bilen bir futbolcu. zaten gol atma problemimiz var, bence geri gelmek istiyorsa affedilmesi lazim.

ceza_tolga_rep 27.02.2007 20:57

-->: "WOOTER´İ İSTEMİYORUM"

valla biz bu bülent hocanın sert tutumları sonunda kendsini vuracvak gibi gözüküyor?şurda adam 3 maçda oynamadı,tamam hata yaptı ama dönmek istiyorsada affedilmeli,duygusal düşünülmemeli?çünkü wooter ya da onun gibi adam bize lazım?bence affedilmeli???

cihan çiftçi 27.02.2007 21:20

--->: Affedilmesi lazim

[QUOTE=AYDIN1985;195441]bence wooter affedilmesi lazim. takima cok büyük katki saglaya bilen bir futbolcu. zaten gol atma problemimiz var, bence geri gelmek istiyorsa affedilmesi lazim.[/QUOTE]
haklısın kardeş wooterin gelmesi lazım çok iyi bir futbolcu hemde gol problemimizi çözer

Fatih Bayrak 27.02.2007 21:57

--->: "WOOTER´İ İSTEMİYORUM"

[B]Bence Bülent hoca hakli wooter sadece Fifa dan yiyecegi ceza icin dönmek istiyor .
Bu saatten sonra bize verimli bir oyun cikaracaginada inanmiyorum.
Kendini affettirip bu seferde oynamayip takimin kendisini atmasi icin calismayacagini nerden bilelim.
Bence affetilmememi.[/B]

g-unıt58 27.02.2007 22:00

aslında wooter ın takıma gerı gelmesı yanlıs olur ama takımın durumunu goz onunde bulundurarak takıma gelmesı lazım hıc degılse sezon sonuna kadar bu takımda oynaması lazım ıyı ve kalıte bır futbolcu bence gelse cok yararlı olur

Engin58 27.02.2007 23:05

[B][COLOR="Navy"]Woterin gelmemesi cok iyi olur faydasi olmaz bülent hocaya hak veriyorum.Saygilarimla...[/COLOR][/B]

yigido_adem 27.02.2007 23:17

-->: "WOOTER´İ İSTEMİYORUM"

bence wooteri hemen geri cagirsinlar cok kaliteli bir futbolcu bana gore faydasi olur hemde avrupa hedefimizede katkida bulunur hemen geri cagirsinalr bulent hocayi seviyor ve saygilarimi sunuyorum lutfen wooteri geri cagirin

kadir0911 27.02.2007 23:29

bende wooter'e gerek yok... yaptigi is af edilmez..

simsek58 28.02.2007 05:29

ben zaten wooterin kadroya alinmamasina sasiriyorum böyle oyunculari cok arariz .yakinda adam ünlenirse sasirmayin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:08.