![]() |
[size=5][color=darkblue][i][b]Sivasspor, bir süredir görüşme halinde olduğu oyunculardan Brezilyalı Andersson, İngiliz Hamilton ve Danimarkalı Urlic ile anlaşma sağladı. İşte ayrıntılar...
YABANCI oyuncuların transferine öncelik veren Sivasspor, bir süredir görüşme halinde olduğu oyunculardan Brezilyalı Andersson, İngiliz Hamilton ve Danimarkalı Urlic ile anlaşma sağladı. Bu oyuncuların imzaya beklendiği belirtildi. Sivasspor Menajeri Bülent Uygun, Petkoviç ve D’Haene transferleri için de Trabzonspor kulübünün kararını beklediklerini belirterek, “Bu iki oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Anlaşma sağlanamaması durumunda alternatifleri devreye sokacağız'' dedi. GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR Sivasspor yabancı oyuncu konusunda Polonya’dan Yidarda, Bosna Hersek’ten Tolya, Brezilya’dan Revato ve Fabio ile görüşmelerini sürdürüyor. Yerli transferler konusunda da adımlar atan yönetim, Bosna’dan genç milli futbolcu Barış, Kayserispor’dan Müslüm Can ve Mersin İdmanyurdu’dan Ulaş ile temas halinde. LORANT’IN YARDIMCILARI Sivasspor’da Alman çalıştırıcı Lorant’ın yardımcıları da belli oldu. Lorant’ın isteği doğrultusunda kondisyoner Engin Fırat, yardımcı antrenör Esat Karaberberoğlu ve kaleci antrenörü Aydın Artanlar’la anlaşma sağlandı. Sivasspor ilk etap çalışmalarını perşembe günü Sivas’ta başlatacak. [/b][/i][/color][/size] [b]KAYNAK:[/b] [url]http://www.internetspor.com/v3/futbol/haber.php?haberID=10496[/url] |
:arrow: :lol: hayırlısı olsun
|
[size=6][color=red]HAYIRLI UĞURLU OLSUN!!![/color][/size]
|
[i][size=6][color=red]HAYIRLI UĞURLU OLSUN[/color][/size][/i]
|
[size=6]HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA İMZAYIDA GÖRÜRÜZ[/size]
|
Yeni başarılara imza atmamız dileğiyle, Hayırlı olsun.
|
[b]İNŞALLAH SİVASI SÜPER LİGDE BASARIYA ULAŞTIRACAK KAPASİTEDE FUTBOLCULARDIR....
SİVASIMIZA HAYIRLI OLUR İNŞALLAH..[/b] |
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
YAVAŞ YAVAŞ 2005 - 2006 SEZONUNUN FLAŞ TAKIMI BELLİ OLDU, ÇOK KONUŞULACAĞIZ ÇOK HAYDİ UGURLAR OLA , HAZIRLAN TÜRKİYEM SÜPERLİGİN SÜRPRİZİ GELİYOR A BİRCAN |
HAYIRLI OLSUN
|
Ayni futbolcudan mi bahsediyoruz bilmiyorum ama internette arastirma yaptim, Ulrik Lindkvist diye bir oyuncu buldum, Danimarka 1. ligi FC Midtjylland oyuncusu. Takimi ligi 3. sirada bitirmis ve Ulrik takimin onde gelen isimlerinden: (Danimarka dilini bilmiyorum ama az cok cevirmeye calistim :) )
Ad: Ulrik Lindkvist Mevki: Defans dogum tarihi: 05-03-81 Boy: 179 cm. Kilo: 83 kg. Oynadigi Kulupler: Ikast FS Istatistikler FC Midtjylland: Yil, Oynadigi Mac, Gol 2000-2001 2 0 2001-2002 24 2 2002-2003 30 0 2003-2004 30 2 Ceviremedigim bir kac istatistigi: 33 Macta Afleveringer: 866 Afslutninger: 21 Indlæg: 95 Nøgleafleveringer: 24 Tacklinger, Blokeringer og Interceptions: 115 Ud af kommunen i feltet: 72 [img]http://www.fcmidtjylland.dk/log/images/truppen/2004-2005/ulrik_lindkvist.jpg[/img] NOT: Danimarka'da oturan arkadaslar ceviri icin yardim ederlerse ve baslik transferler kismina tasinirsa sevinirim... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:10. |