![]() |
Üsküdar Anadolu Sivasspor Sahipsiz Mi
[B]Birçok klub var Günümüze kadar ayakta kalan...[/B]
Peki Ya Üsküdar? Nerede? Gözükmüyor Gözden Ötede Biyerlerde Ter döküyor artık öyle gunler oldu ki Futbolcu kardeslerimizle yiyeceklerimizi paramızı yemegimizi cayımızı paylastık Bunlardan birisi De Bülent abimiz .. Biz Gönülden Destek verdik Ben Şahsım Adına Futbolculara Suç Bulmuyorum Çünkü kapasiteleri bu kadar hepsi gencecik güzide cocuklar belki bir çogu istanbul a ilk kez gelmis ne ümitlerle gelmişti bu semte , sadece onlar değil biz de ne umutlar besliyoruz her lig sezon başlarında , ama olmuyor düşee bi tekme de diğerleri vuruyor misali kimse sahip cıkmıyor bu ınsanlara kimse sahip cıkmıyor bu 100 yıllık asıra sivasspor klubu alınca umutlarım değişti yukseldı hanı şampiyon olacaktık :( şimdi bugunku malubıyetten sonra lıgın sonuna demir attık peki ben Asla sivas'a Sivas halkına demiyorum bunları ama sivasspor lu yonetııci abi kardeşlerime sesleniyorum ? Klubun basına Futbolu seven Futbola Heyecan katan Futbolu sevdiren kişileri Yollayın ne olur ? Senin 28-29 kişilik futbolcu kadron daha Ali Turan Kimdir? Ne dir ? Nasıl Biridir tanımıyor bile ! Başkanlık bu mudur ? Senin futbolcularının özel hayatı yok mu ? senin futbolcularının (anadolu dan gelenlerın) evınde ailesi yok mu ? belkı bırcok futbolcunun ailesi evde ondan para beklıyor ama senın futbolcuların masum masum gün gün aç aç klub bınasında gecırıyorlar gunlerını Bazen izin günlerinde Dışarı cıkmıyorlar Çıkamıyorlar Çünkü onlara bakan bir başkanı yok ? acaba bundan mecnun Başkanın haberi var mi ? Yok tur tabikide cunku o futblu seven bır kısılık destek veren bır kısılık o belkide bilmiyor bu olanları .. Neden ligin başındaki As 2.lig futbolcuları ıle dolu olan takım kadrosu bozuldu ? Nereye gttı bu topcular ? ne oldu ? ilk 11 e baktıgımızda Top yapan takıma ateş verecek yaş byuk Futbolcu yok gibi selim abi,gükan ve secın abı dşında dıger cocukların hepsı 87 lı 86 lı gencecık cocuklar bıcogu yeteneklı ama bu takımın yukunu kaldıracak kadar deiller neden boyle yaptı sıvasspor ! bu gencecık cocuklları degıl de 4 5 tane as futbolcu gonderse ne olurdu sonucta artık takım sıvas ın sıvasspor un .. o zaman bız boyle sonuncu degıl 1.lik icin ter dökerdik .. İnanın bu takım galibyet serisi yakalasa kafaya oynasaa değil 1000 10.000 lere oynar üsküdar daki kitle hıcbıyerde yok ama olmuor bınlerce ınsan kusmus gelmıyor olmuyor her seferınde husran .. bazen ınsanları maca getırmek ıcın yalanlar soylemek zorunda bıle kalıyoruz bak ruyamda gordum bu sefer yencez hadı gel falan gıbısınden ama her seferınde husran olunca yuzumuz de kalmıyor bazılarına artık dillere düştük ! Uzun lafın kısası Bu takım sahipsiz mi ? sizlerde bılıyorsunuz kı amator lıg den cıkmak 3.lig den cıkmaktan daha zor daha masraflı son 6 macımız kaldı sizlerin destegi ile baskıları ılee ligde kalma umidimiz kaldı artk tek ümit sizsiniz bu yazımın ilgili kişilere gideginden buraya yazmam gerektıgını hıssettım cunku 100 yıllık klubumuz ne hallere dustu .. 100 yıl kutlamalarımıza 15 ay kaldı ve haydi sivasspor um haydi sivas halkı ligde kalalim ve seneye gercekten sampiyon edelim bu takımı sizin destekleriniz ile .... Yikalim bu İstanbul'u .. ÜSküdar'dn sevgiler saygılar olsun Sivas a .. Yorum ve Destek lerinizi bekliyoruz son 6 mac ve asla mac vermeden bu macları kazanmamız gerekıyor .. |
-->: Üsküdar Anadolu Sivasspor Sahipsiz Mi
SEVGİLİ KARDEŞİMİZE KATILMAMAK İÇTEN BİLE DEĞİL AYNEN KATILIYORUM BU DURUMA NASIL GELİNDİ YAZDIKLARIDA BELLİ YÖNETİM NEDEN SAHİP CIKMIYORMU ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPORUMUZ UNUTULDUMU
|
--->: Üsküdar Anadolu Sivasspor Sahipsiz Mi
Kardeş az da olsa kendimi senın yerıne koydum az da olsa anlayabıldım neler demek istediğini gercekten turkıyede nice kulup bugunlere gelemedi üsküdar anadoluspor da bugunlere gelmesine ragmen kümede kalma mücadelesi veriyor...umarım daha ii yerlere şanlı tarihinizin hak ettiği yerlere gelirsiniz...
|
[LEFT][B][FONT="Arial Black"][COLOR="Green"]... CANIMIZ YANIYOR ... [/COLOR][/FONT][/B][/LEFT]
[CENTER]ÜSKÜDAR 1908[/CENTER] |
ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPOR en kısa zamanda düzelir yakışan yerlerde ligi bitirir.
|
NE DEMEK İSTEDİĞİNİ ANLIYORUM VE SENİN GİBİ SESLEİNİYORUM ÜSKÜDAR ANADOLU UNUTULDUMU!!!!!!!!!!!!!!!1
|
[B][I]Biz bu takımı niçin aldık ya anlayamadım hala.? ligden düşürmek için mi.? bu bize yakışmaz bir sürü futbolcuyla sözleşme feshettik ve bir sürü fotbolcumuzu kiralık gönderdik. niçin bu Anadolu Üsküdar Sivasspor olmasın.. Gerçekten son haline çok üzlüyorum.. [/I][/B]
|
sivasspor bizim için ne ise üsküdar anadolu da odur köklü bir kulübü alıpta futbolcu yetiştireceğiz diye deneyimsiz çocukları bu kulüpte toplayıp kulübü buhale sokmanın sivasspora yakışır hiçbir yanı yoktur madem üsküdar da bizim takımımız öyle ise takımı lig de tutmak için elimizden geleni yapmalıyız mesela istanbul da yaşayan sivas lılar üsküdarın maçlarına gidip destek olabir
|
ÜSKÜDAR ANADOLU SİVASSPORUMUZA DESTEK OLALIM KALAN MAÇLAR ÇOK ÖNEMLİ BU TAKIM LİGDE KALMALI
|
-->: --->: Üsküdar Anadolu Sivasspor Sahipsiz Mi
[QUOTE=Anatolia1908;202103][LEFT][B][FONT="Arial Black"][COLOR="Green"]... CANIMIZ YANIYOR ... [/COLOR][/FONT][/B][/LEFT]
[CENTER]ÜSKÜDAR 1908[/CENTER][/QUOTE] acınız acımızdır ,nşallah işler yoluna girer |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:34. |