![]() |
SERVET GÖZ DOLDURDU..
2008 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu`nda A Milli Futbol Takımı`nın deplasmanda Yunanistan`ı 4-1 mağlup ettiği karşılaşmada Servet Çetin oynağı futbol ve gösterdiği performansla göz doldurdu.
A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ise Milli futbolcunun çok başarılı bir futbolcu olduğunu ve Süper Lig’de olduğu Milli Takım’da büyük başarılara imza atacağını söyledi. [B]YILDIZ’A SIRA GELMEDİ[/B] Mehmet Yıldız ‘a sıra gelmedi. A Milli takım teknik Direktörü Fatih Terim Mehmet Yıldız’a Yunanistan maçında şans vermedi. Mehmet Yıldız, Yunanistan maçını yedek kulübesinde izledi. Terim’in yarın oynanacak maçta şans vermesi bekleniyor. |
--->: SERVET GÖZ DOLDURDU..
süperdi vallahi gururumuz....................
|
[B]milli futbolcularin hepsi cok güzel performans sergilediler
Servet`le gurur duyuyoruz, görevini cok iyi yerine getirdi Mehmet Yildiz`in insallah Norvec karsilasmasinda oynama sansi olur[/B] |
[B][COLOR="DarkSlateBlue"]Millilerimizin hepsi harikulade vede servetimizde defansin bel kemigi üzerine düsen görevi üstün basari ile yerine getiriyor,Tabiiki bizde servet ve mehmet yildiz ile gurur onur duyuyoruz.Saygilarimla...[/COLOR][/B]
|
-->: SERVET GÖZ DOLDURDU..
Her ikisi ile de gurur duyuyorum , ayrıca tüm maç sahada boş boş dolaşan H.şükür yerine Mehmet'in harikalar yaratacağına inanıyordum ama cesaret edilemedi.Darısı diğer maçlara inşallah
|
[B]Takım olarak çok iyiydik,
arada sivrilen oyuncularımız oldu, Servet görevini başarıyla yaptı, darısı Mehmet'in başına... Alper Başkanımın dediğine katılıyorum, Hakan hiçbir varlık gösteremedi anlaşılan o ki Norveç maçında da aynı durum olacak, ilk 11'de olmasada görev alması gerekir mehmetin[/B] |
servet gerçekten harikaydı mehmet yıldızın oynamasınıda çok istedim ama olmadı inşallah norveç karşı oynar
|
servet çok güsel oynadı ama mehmet yıldız yoktu inş norveç maçında oynar ve gol atar...
|
nede olsa SİVAS ın ekmegini yediler helel olsun kardeslerımıze
|
[B][COLOR="Blue"][COLOR="Red"]Servet ÇETİN' [/COLOR]i izlerken gerçekten gururlanıyoruz.
Tüm oyuncularımız ellerinden geldiğince görevlerini en iyi şekilde yapmaya çalıştılar. Bizlere bu zaferi yaşattıkları için hepsine teşkkür ediyoruz. Ancak; [COLOR="Red"]Yunanistan[/COLOR], bu maçta kötü günündeydi, hele kalecileri, hiç gününde değildi. Bu maçımızda kolay bir galibiyet aldık. Ama defansımız yine gedikler verdi, hele bir pozisyonu resmen, tam, hep eleştirilen klasik seyirciler gibi seyrettiler. (Tek çekirdekleri eksikti...!) Allah' tan top direkte çıtladı. [COLOR="Red"]Norveç[/COLOR] maçında [COLOR="Red"]Servet ÇETİN' [/COLOR]e daha çok iş düşecek ve çok dikkatli olmalıyız. Çünkü [COLOR="Red"]Norveç[/COLOR] maçı daha [COLOR="Red"]ÇETİN[/COLOR] geçecek...![/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:56. |