![]() |
STAND AÇIYORUZ!!
[COLOR="Black"][B]Yarın 11.00-13.00 arası, Cumhuriyet Üniversitesi Merkezi Kafeteryada Sivasspor Tanıtım Stantı açıyoruz.
Cumhuriyet Üniversitesi Öğrencilerinin (Özellikle Sivaslı) yoğun ilgisini bekliyoruz.[/B][/COLOR] |
--->: STAND AÇIYORUZ!!
başarılar diliyoruz, sivasspor lisanslı ürünleri ve kulüp ürünleri satışıda yaparsanız grup için iyi olacaktır , kaşkol , şapka , rozet vs
|
-->: STAND AÇIYORUZ!!
BAŞARILAR DİLERİZ.
KANIMIZIN KIRMIZISI ALNIMIZIN AKIYLA SİVASSPORLUYUZ |
başarılar diliyorum size şimdiden umarım cok güzel gecer ayrıca sıtant fotolarıda burdan yayınlarsanız seviniriz
|
güsel bi çalışma.üniversite öğrencilerininde (sivaslı olan-yada olmayan) stata gelip desteklemesi bizi sevindirir.
|
HAYIRLI OLSUN AYNUR HANIM İNŞALLAH BUNLAR CUMHURİYETİN TEMELİNİN ATILDIĞI İLDE SÜREKLİ OLUR VE YAKIŞAN OLUR SAYGILARIMLA
|
kolay gelsin abla inş. büyük yararı olur
|
bugün standa uğrayanlardan mesaj bekliyoruz..:)
hayırlı olslun sivasspor adına güzel çalışmalar bekliyoruz üniversteliler grubundan.. |
HAYIRLI İŞLER DİLERİM İNŞALLAH ANKARADA ŞB ACARSINIZ VEYA SİTEDEN POSTAYLA SATIŞ YAPARSANIZ SEVİNİRİM
|
[QUOTE=yigidolar06;204683]HAYIRLI İŞLER DİLERİM İNŞALLAH ANKARADA ŞB ACARSINIZ VEYA SİTEDEN POSTAYLA SATIŞ YAPARSANIZ SEVİNİRİM[/QUOTE]
Stantımız şimdilik sadece tanıtım amaçlı olacak. İnşallah önümüzdeki sezon, Kombine bilet satışı, Sivasspor ürünleri satışıylada Sivasspor Kulübü için faydalı işler yapacağız;) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:37. |