![]() |
Süper Lig Stadları Yenileniyor
Türkiyedeki süper lig takımları stadlarını bir bir yenilemeye başlıyorlar.Kayserispor,V.Manisaspor,Bursaspor yeni stadlar için yapım aşamasına başladılar.Duyduğuma göre Sivassporumuzda yeni stad için plan içerisindeymiş.İnşallah doğrudur.Türkiyemizin modern stadlara ihtiyacı var.Neden bir Dünya Kupası veya Avrupa Şampiyonası ilerleyen senelerde Türkiyemizde olmasın????
|
--->: Süper Lig Stadları Yenileniyor
ARTIK FUTBOL KÜLTÜRÜ OLUŞTURMALIYIZ BUNUN İÇİN MODERN STADLARA İHTİYACIMIZ VAR SİVASIMIZINDA BÖYLE BİR STADI OLURSA ÇOK DAHA İYİ OLACAĞINA İNANIYORUM
|
sivasspor stadını bu sene yeniledi diye biliyorum ben klubün bu kadar parası yoktur devamlı stad yenilemeye ama yenilenirse modern bir şekilde iyi olur sivaslı olarak isteriz
|
şimdiki iyi benim dediğim kapasite olarak modern ve gelişmiş
|
Çok iyi hyaber
inşallah yakışıklı olurlarr :D |
Türkiyenin sadece stad a ihtiyacı değil bir cok spor kompleksine ihtiyacı var ama bence sivasın stad tan önce bi spor salonuna ihtiyacı var ve bu spor salonuna da Şehrimizin gercek gururu tüm dünyanın tanıdıgı HAMZA YERLİKAYA nın adı verilmelidir.
|
[B][COLOR="Sienna"]GERCEKTEN COK IYI OLUR :SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]
|
[QUOTE=nazimgulturk;207315]ARTIK FUTBOL KÜLTÜRÜ OLUŞTURMALIYIZ BUNUN İÇİN MODERN STADLARA İHTİYACIMIZ VAR SİVASIMIZINDA BÖYLE BİR STADI OLURSA ÇOK DAHA İYİ OLACAĞINA İNANIYORUM[/QUOTE]
Arkadaşım söylemlerinle logon çok tezat. çelişki içerisindesin. sporun siyaseti dini milleti olmazz. ama gördüğüm kadarıyla bozkurt resmini koymuşsun. Ben senin yerinde olsam oraya SEVGİ ile ilgili bir resim koyardım. SEVGİ ALLAH tan sonra en yüce değerdir. |
kayserispor un yeni stadı 30-35 bin kişi kapasiteli avrupa statülerine uygun(4 tarafıda kapalı düşünülüyor
|
insalah yenıler ve turkıye yenı statlara kavusur özelıkle gençlerbırlıği stadı çok kotu.......
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:01. |