![]() |
Gerede'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un dün akşam çalışması sonrası sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Bordo-Mavililer'le aynı yerde kamp yapan Sivasspor'un hocası Werner Lorant, Şenol Güneş ile kısa bir süre görüştü. Alman teknik adam, kamp bölgesi ve çalışma koşulları hakkında Güneş'ten bilgi aldı.
Kaynak: Milliyet |
[size=6][b]senol güneşle lorant arasında söyle bir diyalog geçmiştir.....
LORANT : selamın Aleyküm Şenol gardaş.. Şenol GÜeneş : A.selam sayın lorant W.L : La gardas nasılsın canını yediğim... Ş.G : İyim sayın lorant..siz nasılsınız W.L : Allahımıza hamdolsun idare ediyok..daha bi gün oldu ayrılalı memleketi özledim valla... Ş.G : Almanyayımı özlediniz ?? W:L : yok gardas la..Sivası özledim sivası...Havasını, suyunu, etliekmeği, kelleyi ahh....ahhh.. burnumda tütüyo valla Ş.G : :?: :?: :?: KAYNAK : UYDURMASYON HABER MERKEZİ...[/b][/size] :lol: :lol: :lol: |
lorantida sivasli yaptik ya abi korkun bizden artik
|
[b]YA MÜKEMMEL YA VALLA HELAL OLSUN NE DİYİM:)[/b]
|
sivassporlu olarak cok gururlandim. insallah cok seyler yaratacaklar ve bizim gögüsümüzü havalandiracaklar......
|
:lol: :lol:
|
[quote=gakgo58][size=6][b]senol güneşle lorant arasında söyle bir diyalog geçmiştir.....
LORANT : selamın Aleyküm Şenol gardaş.. Şenol GÜeneş : A.selam sayın lorant W.L : La gardas nasılsın canını yediğim... Ş.G : İyim sayın lorant..siz nasılsınız W.L : Allahımıza hamdolsun idare ediyok..daha bi gün oldu ayrılalı memleketi özledim valla... Ş.G : Almanyayımı özlediniz ?? W:L : yok gardas la..Sivası özledim sivası...Havasını, suyunu, etliekmeği, kelleyi ahh....ahhh.. burnumda tütüyo valla Ş.G : :?: :?: :?: KAYNAK : UYDURMASYON HABER MERKEZİ...[/b][/size] :lol: :lol: :lol:[/quote][size=7][color=red][b][i]............HAKKI ÇOK YAŞA EMİ SABAH SİTEYE GİRDİM BAKIYIM DİYE BİR DE SENİN BU YAZINI GÖRDÜM GÜLMEKTEN KIRILDIM ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN YANİ SABAH Kİ BÜTÜN YORGUNLUĞUM GİTTİ...DİLİNE ELİNE SAĞLIK..........[/i][/b][/color][/size] |
[quote=gakgo58][size=6][b]senol güneşle lorant arasında söyle bir diyalog geçmiştir.....
LORANT : selamın Aleyküm Şenol gardaş.. Şenol GÜeneş : A.selam sayın lorant W.L : La gardas nasılsın canını yediğim... Ş.G : İyim sayın lorant..siz nasılsınız W.L : Allahımıza hamdolsun idare ediyok..daha bi gün oldu ayrılalı memleketi özledim valla... Ş.G : Almanyayımı özlediniz ?? W:L : yok gardas la..Sivası özledim sivası...Havasını, suyunu, etliekmeği, kelleyi ahh....ahhh.. burnumda tütüyo valla Ş.G : :?: :?: :?: KAYNAK : UYDURMASYON HABER MERKEZİ...[/b][/size] :lol: :lol: :lol:[/quote] :lol: :lol: :lol: :lol: [size=6][color=blue][b]bizimkiler bos durmamıs yani hem turkceyi sivas sivas lehcesini kullanmıs haaaaa :lol: :lol: :lol: abi henuz madımak yememismi :lol: :lol: [/b][/color][/size] |
[size=7][color=red][b][i]............WERNER LORANT TESİSLERE İLK GELDİĞİNDE GAZETECİ SORDU TÜRKÇE BİLİYORMUSUNUZ DİYE VE LORANT TA DEDİ Kİ:YES HA S.....R ..........[/i][/b][/color][/size] :k14: :k14:
|
[quote=ultraSivas_58][size=7][color=red][b][i]............WERNER LORANT TESİSLERE İLK GELDİĞİNDE GAZETECİ SORDU TÜRKÇE BİLİYORMUSUNUZ DİYE VE LORANT TA DEDİ Kİ:YES HA S.....R ..........[/i][/b][/color][/size] :k14: :k14:[/quote]
[size=6][color=blue][b]onur siz artık daha düzeyli birseyler öğretirsiniz :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:49. |