SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Lorant'tan Trabzonspor'a ziyaret (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1082)

skywriter 28.06.2005 05:53

Gerede'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'un dün akşam çalışması sonrası sürpriz bir ziyaretçisi vardı. Bordo-Mavililer'le aynı yerde kamp yapan Sivasspor'un hocası Werner Lorant, Şenol Güneş ile kısa bir süre görüştü. Alman teknik adam, kamp bölgesi ve çalışma koşulları hakkında Güneş'ten bilgi aldı.

Kaynak: Milliyet

HakkıTİMUÇİN 28.06.2005 07:52

[size=6][b]senol güneşle lorant arasında söyle bir diyalog geçmiştir.....

LORANT : selamın Aleyküm Şenol gardaş..

Şenol GÜeneş : A.selam sayın lorant

W.L : La gardas nasılsın canını yediğim...

Ş.G : İyim sayın lorant..siz nasılsınız

W.L : Allahımıza hamdolsun idare ediyok..daha bi gün oldu ayrılalı memleketi özledim valla...

Ş.G : Almanyayımı özlediniz ??

W:L : yok gardas la..Sivası özledim sivası...Havasını, suyunu, etliekmeği, kelleyi ahh....ahhh.. burnumda tütüyo valla

Ş.G : :?: :?: :?:

KAYNAK : UYDURMASYON HABER MERKEZİ...[/b][/size]

:lol: :lol: :lol:

sivasli_tufan 28.06.2005 09:00

lorantida sivasli yaptik ya abi korkun bizden artik

alper58 28.06.2005 10:48

[b]YA MÜKEMMEL YA VALLA HELAL OLSUN NE DİYİM:)[/b]

HaSrEtKaLdIm58e 28.06.2005 10:55

sivassporlu olarak cok gururlandim. insallah cok seyler yaratacaklar ve bizim gögüsümüzü havalandiracaklar......

DJMuRaT 28.06.2005 11:05

:lol: :lol:

1967_DERNEK_10UR 28.06.2005 11:40

[quote=gakgo58][size=6][b]senol güneşle lorant arasında söyle bir diyalog geçmiştir.....

W.L : Allahımıza hamdolsun idare ediyok..daha bi gün oldu ayrılalı memleketi özledim valla...

W:L : yok gardas la..Sivası özledim sivası...Havasını, suyunu, etliekmeği, kelleyi ahh....ahhh.. burnumda tütüyo valla

:lol: :lol: :lol:[/quote][size=7][color=red][b][i]............HAKKI ÇOK YAŞA EMİ SABAH SİTEYE GİRDİM BAKIYIM DİYE BİR DE SENİN BU YAZINI GÖRDÜM GÜLMEKTEN KIRILDIM ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN YANİ SABAH Kİ BÜTÜN YORGUNLUĞUM GİTTİ...DİLİNE ELİNE SAĞLIK..........[/i][/b][/color][/size]

GuNaY 28.06.2005 11:42

[quote=gakgo58][size=6][b]senol güneşle lorant arasında söyle bir diyalog geçmiştir.....

:lol: :lol: :lol:[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol:
[size=6][color=blue][b]bizimkiler bos durmamıs yani hem turkceyi sivas sivas lehcesini kullanmıs haaaaa :lol: :lol: :lol: abi henuz madımak yememismi :lol: :lol: [/b][/color][/size]

1967_DERNEK_10UR 28.06.2005 11:49

[size=7][color=red][b][i]............WERNER LORANT TESİSLERE İLK GELDİĞİNDE GAZETECİ SORDU TÜRKÇE BİLİYORMUSUNUZ DİYE VE LORANT TA DEDİ Kİ:YES HA S.....R ..........[/i][/b][/color][/size] :k14: :k14:

GuNaY 28.06.2005 11:54

[quote=ultraSivas_58][size=7][color=red][b][i]............WERNER LORANT TESİSLERE İLK GELDİĞİNDE GAZETECİ SORDU TÜRKÇE BİLİYORMUSUNUZ DİYE VE LORANT TA DEDİ Kİ:YES HA S.....R ..........[/i][/b][/color][/size] :k14: :k14:[/quote]

[size=6][color=blue][b]onur siz artık daha düzeyli birseyler öğretirsiniz :lol: :lol: :lol: [/b][/color][/size]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:49.