SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR´DA HEDEF BELLİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=10865)

SivasSpor.Com 11.04.2007 09:52

SİVASSPOR´DA HEDEF BELLİ

Haftayı Vestel Manisa yenilgisiyle kapayan Sivasspor’da hedef belli...UEFA’ya gitmek İsteyen Sivassporlular, gelecek hafta oynayacakları Gaziantep maçının hazırlıklarına start verdi.

Bülent Uygun, takımının kalan haftalarda alacağı sonuçlarla hedeflerine ulaşacaklarını iddia ederek, “Çok iyi bir jenerasyon yakaladık. Petkoviç’in sakat, Akın’ın cezalı olduğu haftada Harun kaleye geçti ve çok iyi bir maç çıkardı. Diğer bölgelerde de herkes göreve hazır. Sistemimizi oturttuk. Gelecek sene de yapacağımız bir kaç yerinde transferle her zaman zirveye oynayan bir takım olacağız” ifadesini kullandı.

osman1990 11.04.2007 09:56

-->: SİVASSPOR´DA HEDEF BELLİ

KİM TUTAR SİVASSPORU

AVRUPA YOLU HAYIRLI OLSUN..

[U]SPOR KARDESLİK VE BARIŞTIR.[/U]

SivasLady 11.04.2007 12:00

--->: SİVASSPOR´DA HEDEF BELLİ

[B]önümüzde zor görülen maclar var
insallah basariyla gecip hedefimize ulasacagiz[/B]

sedat yildiz 11.04.2007 14:12

önumuzdeki karsilasmalardan mutlaka
galip gelmemiz gerekiyor bu macda
zor bir karsilasma olacak

Merkez_batu 11.04.2007 14:13

bu hafta evimizde oynayacağımız antep maçıçını alırsak kalan maçlar içinde en zor geçecek maç bence trabzon deplasmanı olacak ondan sonraki oynayacağımız beşiktaş ve galatasaray maçı kendi evimizde bu maçları allahın izniyle alırız gözüyle bakıyorum bunlardan sonra denizli deplasmanı var ordandanda bir puan ankaragücü ve erjiyesdende 6 puan hesaplıyorum bu benim kendi fikrim ve yorumum yani hesaplamaama göre ligi en az dördüncü bitiriyoz türkiye kupasının finalini ilk üç takımdan biri oynarsa uafa sivassporun hayeldeiil yapılan hesabın sonu bunu gözteriyor ben inanıyorum ve allahın izniyle bu olur inşallah onun için hep desdek tam desdek.saygılarımla merkez batu.

SLHKZ 11.04.2007 14:26

[COLOR="DarkRed"][B]EVET SONUNDA AVRUPA HEDEFİ KONULDU. TÜM TARAFTARLARDA BUNU BEKLİYORDU ZATEN. İNŞALLAH SİVASSR BU SENE UEFA YOLCUSU.
ONUN İÇİN TARAFTARIN DESTEĞİNE İHTİYAÇ VAR[/B][/COLOR]

*58bonn 11.04.2007 14:36

artik bütün maclarimiz zor öyle bir fikstür yapmislarki
bize tam tuzak bizler bunlarin üstesinden gelece insallah

nazimgulturk 11.04.2007 15:15

EN İYİSİ OLUR İNŞALLAH HAYIRLISI OLSUN
ŞANS BİZDEN YANA OLSUN

altuntas58 11.04.2007 15:36

hedefimizi yüksek tutmalıyız bize de bu yakışır inşallah UEFAya
katılırız budA çok zor bir şey değil cünkü çok iyi bir kadroya
sahibiz liğde yenemeyeceğimiz hiç bir takım göremiyorum
her şey sivasspor için hep destek tam destek haydi sivassporum
kim tutar seni

byCERAN58 11.04.2007 15:43

Sonunda, "hedefimiz öncelikle ligde kalmak daha sonra fikstürde en iyi yerde bitirmek " demeyen biri çıktı..
Bülent Hocam hedefi belirledi.. Takımımızada bu yakışır... Bu hedefin, takımında en yetkili 1.kişiden gelmesi çok önemli. İnşallah evimizde oynayacağımız bu haftadaki antep maçını yener vede hedefe 1 adım daha yaklaşırız .. Bu haftada evimizde oynayacağımız maç çok önemli vede mutlak galip gelmemiz şart...

İnşallah , sivasspormuzu avrupa arenasında görürüz .

Saygılarımla

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:17.