![]() |
PFDK CEZA YAĞDIRDI.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fenerbahçe Kulübü'ne 2 bin 500 YTL para cezası verirken, Sakaryaspor Kulübü'nü de 1 maç seyircisiz oynama cezasına çarptırdı.
Kurul ayrıca Sakaryasporlu futbolcu Cangele'ye 3 maç, Evren Turhan'a ise 2 maç resmi müsabakalardan men cezası verdi. PFDK, Çaykur Rizespor, Sivasspor ve Antalyaspor kulüplerini de biner YTL para cezasına çarptırdı. Kurulun aldığı diğer cezalar şöyle: "1 maç seyircisiz oynama cezası: Turgutluspor, Göztepe A.Ş. 3 maç: Gazanfer Aydın (Sakaryaspor A.Ş. PAF futbolcusu) 1 maç: Adem Büyük (Akçaabat Sebatspor futbolcusu) Bin 500 YTL: İnegölspor, Afyonkarahisarspor Bin YTL: Nazilli Belediyespor, Orduspor, Erzurumspor, Kartalspor, Zonguldakspor 500 YTL: Artvin Hopaspor, Zeytinburnuspor |
--->: PFDK CEZA YAĞDIRDI.
yaa bırakında adamlar son maçlarını seyircisiyle oynasın sakarya ya başarılar
inşallah ligde kalırsınız |
-->: PFDK CEZA YAĞDIRDI.
sakaryaya üzüldümm zaten düştüler ligden...
|
bu ceza sakaryaya fazla etki etmeyecek zaten adamlar artık süper lige veda maçlarına çıkıyolar...
|
ya walla sakarya çok ıyı bı takım bu lıgde oynamayı haketmeyen takımlar düşeceği yere çok ıyı bır klub olan sakaryaspor dusuyor çok uzuldum walla...
|
SAKARYA'NIN SENEYE 2.LİG'DE MÜCADELE ETMESİNE ÜZÜLÜYORUM AMA ELDEN BİRŞEY GELMEZ 2.LİG'DE BAŞARILAR.
|
Sakarya macinda acaba neler oldu, haberi olan var mi ? Sakaryaya gercektende cok yazik oldu, sempati duydugum bir takim, birakin son maclarini taraftarlari karsisinda oynasinlar ya.Sakaryanin ligde kalmasi cok zor gibi, Sakaryaya ikinci ligde basarilar
|
ya ne yazık olucak adamlar bi beşiktaşla berabere kaldı gerisini hep yenildi süperligi ayak uyduramıyolar ..
|
Sakarya kıvrım kıvrım akarya akamadı garipler :( öle böle bir ligdi geldi gecior ama sakarya bu ligin takımı degil asansor olcana idda etmiştim ne ya tatangalar taraftarmıki takımlarına sahip cıksınlar pehhhhhhhhhh
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:44. |