![]() |
BU NE REZALET.....
ŞUAN YENİ OTURDUM PC NİN BAŞINA VE BUNLARI YAZMAK GELDİ İÇİMDEN AZ ÖNCE YANİ BJK NIN SAVAS A GELMESİNDEN HEMEN SONRA YÖNETİM VE FURBOLCULARIN 4 EYLÜL OTELİNE GİRDİKTEN HEMEN SONRA Bİ AVUÇ BJK TARAFTARI YANİ ÇARŞI GRUBU İKİ TARAFLI, YANİ ATATÜRK CAD. AŞŞASI VE YUKARISI OLARAK İKİYE AYRILMIŞ ORGANİZELİ BİR BİÇİMDE SİVASLI YİĞİDOLARI TAHRİKE YÖNELİK PANKART VE SLOGANLARLA TARAFTARIMIZIN ÜZERİNE YÜRÜDÜLER BURDAN ÇIKAN ARBEDE SONUCU BİR ÇOK KİŞİ TARTAKLANDI VE BENİM ÜZÜLDÜĞÜM NOKTA İSE EMNİYET MENSUPLARI BİZİ KALDIRIMDAN AŞŞAĞIYA BİLE İNDİRMESKEN NEDEN ÇARŞI GRUBUNUN İKİ TARAFLI VE ORGANİZELİ BİŞEKİLDE TAHRİKE YÖNELİK YÜRÜYÜŞÜNE İZİN VERDİ ANLAM VERMİŞ DEİĞİLİM.
AMAN DİYORUM YİĞİDOLAR SAKIN BİZ BİZ YİĞİDOYUZ ADIMIZA YAKIŞANI YAPALIM!!!!! HA BU ARDA SİVAS DADA ORGANİZE OLMUŞLAR YANİ BJKÇARŞI DİYOLAR YAZIK YAZIK ARKADAŞ BU KADAR EMEĞE YAZIK. |
-->: BU NE REZALET.....
abi bende yeni geldim polisler bıraksaydı çalıyorduk ama yinede dovduk onların hepsi sivaslı ama kanı bozuk sivaslı gelip sivas a kufur ediyorlar bu yapılanlar çok ayıp
|
KARDEŞ HER ŞEYİN BİR BEDELİ VARDIR BİRGÜN ÖDENİR BİZ SİVAS LI DOĞDUK SİVAS LI ÖLECEĞİZ BUNLAR İSTANBUL HAYRANLARI YARIN HESABINI 4EYLÜL ARENASINDA VERECEKLER.......
|
--->: BU NE REZALET.....
ÇILGINLAR 58 GRUBU OLARAK ORDAYDIK VE ÇARŞIYA İZİN VERMEDİK BİZİ GÖRÜNCE NASIL KAÇTILAR
|
bıze yakısanı yapalım onların yaptıklarından utanacak bırsey orneğin hepımız kardesız çarsı bızım kardesımız dıyebılırız yapmamız gerekende bu saten aman sakın şeytana uymayalım bız ornek bır taraftarız sivasspor takımına yakısmayan seyler yapmayalım aman ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
onlara en güzel cevabı yarın sahada verip onları şampiyonlukdan edelimde görsün dünyanın kac bucak oldugunu bide cıkıp bizim taraftarımız kavga ettirmem der alen makaryan mı makarna mı neyse her gittikleri yerde kavga cıkartıyolar vede dayak yiyolar yaptıkları cok ayıp
|
abi onların hepsi kanı bozuk sivaslı sivaslısın sivassporu tut yada bjk yi tutuyon neee orda sivaslı yiğidolara takılıyon isteseler siziz yaşatmazlar ama sivaslı yiğidolara böyle şeyler yakışmaz
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][QUOTE=GrP_GARDAŞLAR;213595]ŞUAN YENİ OTURDUM PC NİN BAŞINA VE BUNLARI YAZMAK GELDİ İÇİMDEN AZ ÖNCE YANİ BJK NIN SAVAS A GELMESİNDEN HEMEN SONRA YÖNETİM VE FURBOLCULARIN 4 EYLÜL OTELİNE GİRDİKTEN HEMEN SONRA Bİ AVUÇ BJK TARAFTARI YANİ ÇARŞI GRUBU İKİ TARAFLI, YANİ ATATÜRK CAD. AŞŞASI VE YUKARISI OLARAK İKİYE AYRILMIŞ ORGANİZELİ BİR BİÇİMDE SİVASLI YİĞİDOLARI TAHRİKE YÖNELİK PANKART VE SLOGANLARLA TARAFTARIMIZIN ÜZERİNE YÜRÜDÜLER BURDAN ÇIKAN ARBEDE SONUCU BİR ÇOK KİŞİ TARTAKLANDI VE BENİM ÜZÜLDÜĞÜM NOKTA İSE EMNİYET MENSUPLARI BİZİ KALDIRIMDAN AŞŞAĞIYA BİLE İNDİRMESKEN NEDEN ÇARŞI GRUBUNUN İKİ TARAFLI VE ORGANİZELİ BİŞEKİLDE TAHRİKE YÖNELİK YÜRÜYÜŞÜNE İZİN VERDİ ANLAM VERMİŞ DEİĞİLİM.
AMAN DİYORUM YİĞİDOLAR SAKIN BİZ BİZ YİĞİDOYUZ ADIMIZA YAKIŞANI YAPALIM!!!!! HA BU ARDA SİVAS DADA ORGANİZE OLMUŞLAR YANİ BJKÇARŞI DİYOLAR YAZIK YAZIK ARKADAŞ BU KADAR EMEĞE YAZIK.[/QUOTE] Hangi takımı tuttuklarının önemi yoktur... Önemli olan insanlıkları, karakterleri Sivaslı olup Sivas'ta Sivasspor taraftarlarının üzerine yürüyüp küfür ediyorlarsa onlarda milliyetçilik beklemenin gereği yoktur... Onlar ne kadar Sivaslı olduklarını ve insanlıklarını gösterdiler, bize düşen onlara yarın ders vermek...[/FONT][/B] |
yarın ßunlar icin cok güzel bi zmn BEKLE ßİZİ Ç@RŞI
|
Biz Çılgınlar olarak saat 1 de heykelde davullarla felan toplandık Sivas tezahüratlarıyla her yeri inlettik kimse bjk felan diye tezahürat yapmadı karşımıza bjklı bir grup çıktı onlarda nereye kaçacaklarını şaşırdılar zaten
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:07. |