SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Sivasımızın Amator Klupleri (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-   -   SİVASımızın Amatör kulüpleri... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11150)

nusretozcan 27.09.2005 08:31

SİVASımızın Amatör kulüpleri...

formlarda bu konuyu görünce dikkatimi çekti ve heyecanlandım tabiki amatör klüp yöneticisi olarak benimde biraz diyeceklerim var. öyle cevher gibi gençler varki futbol oynayan hem onları türk futboluna kazandırmak hemde kötü alışkanlık ve arkadaşlıklardan kurtarmak günümüzün en kutsal işlerinden biri diye düşünüyorum tabiki klüplerimizin maddi anlamda zorlukları var onları da büyüklerimizin ilgilenmesini bekliyoruz. Yol-Spor Sivas

kubilay akay 03.10.2005 18:09

AMATÖRE BI YORUM

sayin yol spor yöneticisi cok güzel düsünceleriniz var ama siz mir müessese takimisiniz ya hic bir mali geliri olmiyan kulupoler ne yapsin insallah onlarada yardimlarinizi esirgemessiniz eski bir sporcu olarak bunlari yaziyorum ben volkan sporda oynadim zafer sporda oynadim kaynagi olan kulup lerden hic bir yardim görmadik hatta ayakkabilarimiz olmaz di baska arkadaslsarin kileri giyerdik bunlari sizde beni kadar iyi biiyorsunuz tesekkürler gönderen KUBILAY AKAY ALAMYA

bugrakova 03.10.2005 18:43

bezircispor

ben de bezircispor başkanı ve a.s.k.f başkan yardımcısının oğluyum amaötr kulüplerde gençlik kulüplerine sahip çıkılmıyo diğer müessese kulüpleri ise kestiği aidatlar sayesinde geçiniyo bunun için iyi futbolcularda burda çok iyi futbolcular var tabi ama sivassın alt yapısı yokkkkk...

1967_DERNEK_10UR 07.10.2005 09:14

[B]demirspor ve yolspor bu iki klübümüz diğer branşlarda da aktif..maddi güçleri iyi...[/B]

x_burnley 08.10.2005 14:28

selam

valla diğer klüplerimiz sivasyol sporunn durumunu onur kardeşimiz çok güzel bir şekilde söyledi diyebileceğim birşey yok ama onları çok yakın bir zamanda güzl günler beklediğini söyliyebilirim

kakikli 08.10.2005 14:45

YAZIK...

[QUOTE=nusretozcan]formlarda bu konuyu görünce dikkatimi çekti ve heyecanlandım tabiki amatör klüp yöneticisi olarak benimde biraz diyeceklerim var. öyle cevher gibi gençler varki futbol oynayan hem onları türk futboluna kazandırmak hemde kötü alışkanlık ve arkadaşlıklardan kurtarmak günümüzün en kutsal işlerinden biri diye düşünüyorum tabiki klüplerimizin maddi anlamda zorlukları var onları da büyüklerimizin ilgilenmesini bekliyoruz. Yol-Spor Sivas[/QUOTE]
BENİMDE DİYECEKLERİM VAR BU YAZIYA İSTİNADEN...
AMATÖRDEN FUTBOLCU ÇIKMAMASININ TEK SEBEBİ HAK EDENLERİN DEĞİL TORPİL İ OLANLARIN VİTRİNE ÇIKARILMASINI..
NE DEMEK İSTEDİĞİMİ BİZZAT İŞİN İÇİNDE OLANLAR DAHA İYİ BİLİRLER...
BU KAFAYLA DEVAM EDİLDİĞİ SÜRECE AMATÖR AMATÖR OLARAK KALACAKTIR...

1967_DERNEK_10UR 18.10.2005 00:15

[b]lise yıllarında ben meslek lisesinde okuyordum..nam-ı diyar siptirij koleji:D o zamanlar lise maçlart çok çekişmeli geçiyordu..sivasspor'u o zaman murat özgen çalıştırıyordu şimdi divriğispor'da ..gelirdi maçları izlerdi amatör maçlarıda takip ederdi yani ligili bir hocaydı..şim kim takip ediyor sivasspor 'dan??merak ettim..[/b]

mehmetyavuzgokce 24.11.2005 13:29

siptirij şampiyon olmuşdu heralde zamanında sivasta.sabancı lisesini yenmişti finalde.doğru mu hatırlıyorum acaba.

ElbeyLi58 31.12.2005 10:11

Süper Lig’de heyecan altta!

Sivas amatör küme süper liginde Demirspor ve Belediyespor
takımlarının şampiyonluklarını garantilemesi bütün gözlerin alt sıralara çevirilmesine neden oldu. Ligde son iki sırayı alan Emniyet ve 4 Eylül Harbişspor’un küme düşmeyi garantilemisinin ardından,şimdi düşecek
3. takımın kim olacağı merak ediliyor. Şarkışla Belediyespor’la
oynayacak olan Yolspor 14 puanla 8. sırada yer alırken,en yakın
rakibi Yüceyurtspor’da 18 puanla 7. sırada bulunuyor.

Ligde son 3 haftaya girilirken,Yolspor bugün saat 11.30’da Şarkrışla Belediyespor’la kritik bir maç oynayacak. Düşme tehlikesi yaşayan
bir başka takım Yüceyurtspor yine bugün aynı saatte 2 nolu sahada
Özel İdarespor’la oynayacak. Şampiyonluğu garantileyen Belediyespor,
bir alt lige düşmeyi garantileyen Emniyetspor’la bu gün saat 09.30’da,
yine aynı durumda olan Demirspor ve 4 Eylül arasındaki maçta
09.30’da başlayacak. Ligde hiç bir iddiası bulunmayan Sağlıkspor
ve DSİspor takımları yine 09.30’da karşı karşıya gelecekler.

Etem-Murat 31.12.2005 10:43

VAY BE 4 EYLÜL SPOR KULUBU NE HALLERDESİN BİR ZAMANLAR KARTALDIN
HERKESİN TOP OYNAMAK İSTEDİGİ BİR KULUPTÜ ŞİMDİ NE HALLERDE KÜME DÜŞMÜŞ YAZIK COK ÜZÜLDÜM

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:32.