SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SİVASSPOR ONURUMUZ.. (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11215)

SivasSpor.Com 15.05.2007 19:36

SİVASSPOR ONURUMUZ..

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ve Teknik Direktör Bülent Uygun ortak bir basın açıklaması yaparak, Sivasspor’un bütün Sivaslıların onuru olduğunu söyledi.

"Böyle bir şeye rastlamadım''
Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, birtakım kişilerin unvanlarını, mevki ve makamlarını kullanarak maçlarını oynadıkları 4 Eylül Stadyumu'ndaki şeref tribüne küçük çocuklarını getirdiğini belirterek, protokol tribününe çocukların getirilmemesini istedi.
Ünsal, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta olağanüstü genel kurullarını yaptıklarını, yönetim kurulundaki görev bölümünde herhangi bir değişiklik olmadığını kaydetti.

Takımın ligde bugüne kadar gösterdiği performanstan dolayı futbolcularına ve teknik heyete teşekkür eden Ünsal, ''Matematiksel olarak biz şu anda ligde kalmış durumdayız. En zor sezonumuz ligdeki ikinci yılımızdı. En zor yılımızı da böylece atlatmış olduk'' dedi.

Özellikle sahalarında oynadıkları son Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında çok üzücü ve enteresan bir olay yaşadıklarını ifade eden Ünsal, şöyle konuştu:

''Bu maçlarda taraftarlarımız stadyumu doldurarak son derece sevindirdiler. 4 Eylül Stadyumu'nun tribünlerinde mükemmel bir tezahürat anlayışı oluşmaya başladı. Ama şeref tribünü bunun tam aksi olarak bizleri ciddi şekilde üzdü, yaraladı. Birtakım kişiler, unvanlarını kullanarak, mevki ve makamlarını kullanarak oraya küçük çocuklarını getiriyorlar. Hiçbir Süper Lig takımının şeref tribününe çocuk giremez. Bu yasak. Ve kulüp olarak bunlardan ceza alıyoruz. Şeref tribünümüze o takımların formasını giydirerek çocuklarınızı getirmeyeceksiniz arkadaşlar. Ayıp denen bir şey var. Hiçbir ilde böyle bir şeye rastlamadım.''

Bu durumun kendilerini çok üzdüğünü ve yaraladığını ifade eden Ünsal, ''Bunun önlemi için Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü ile de konuştuk. Özellikle bu sezon tek maçımız kaldı, bitti ama önümüzdeki sezon mevki ve makamı ne olursa olsun hiç kimse oraya çocuğunu getiremeyecek. Forma giydirip asla getiremeyecek'' diye konuştu.

Hakemlerin her zaman baskı altında tutulduğunu ve günah keçisi ilan edildiğini, bunun yanlış olduğunu da ifade eden Ünsal, ''Hakemleri günah keçisi haline getirdik. Hakemler bunu hak etmiyor. Türk hakemleri bir yere gelmezse Türk futbolu da bir yere gelmez'' dedi.

Besyo_cu 15.05.2007 20:24

--->: SİVASSPOR ONURUMUZ..

Şeref türübünüdekilerek bak onların yeri aslında beleş tepe olması gerekir ;)

Ss--58--Ss 15.05.2007 20:27

[QUOTE=SivasSpor.Com;216212]Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ve Teknik Direktör Bülent Uygun ortak bir basın açıklaması yaparak, Sivasspor’un bütün Sivaslıların onuru olduğunu söyledi.

Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, birtakım kişilerin unvanlarını, mevki ve makamlarını kullanarak maçlarını oynadıkları 4 Eylül Stadyumu'ndaki şeref tribüne küçük çocuklarını getirdiğini belirterek, protokol tribününe çocukların getirilmemesini istedi.
Ünsal, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta olağanüstü genel kurullarını yaptıklarını, yönetim kurulundaki görev bölümünde herhangi bir değişiklik olmadığını kaydetti.

Takımın ligde bugüne kadar gösterdiği performanstan dolayı futbolcularına ve teknik heyete teşekkür eden Ünsal, ''Matematiksel olarak biz şu anda ligde kalmış durumdayız. En zor sezonumuz ligdeki ikinci yılımızdı. En zor yılımızı da böylece atlatmış olduk'' dedi.

Özellikle sahalarında oynadıkları son Beşiktaş ve Galatasaray maçlarında çok üzücü ve enteresan bir olay yaşadıklarını ifade eden Ünsal, şöyle konuştu:

''Bu maçlarda taraftarlarımız stadyumu doldurarak son derece sevindirdiler. 4 Eylül Stadyumu'nun tribünlerinde mükemmel bir tezahürat anlayışı oluşmaya başladı. Ama şeref tribünü bunun tam aksi olarak bizleri ciddi şekilde üzdü, yaraladı. Birtakım kişiler, unvanlarını kullanarak, mevki ve makamlarını kullanarak oraya küçük çocuklarını getiriyorlar. Hiçbir Süper Lig takımının şeref tribününe çocuk giremez. Bu yasak. Ve kulüp olarak bunlardan ceza alıyoruz. Şeref tribünümüze o takımların formasını giydirerek çocuklarınızı getirmeyeceksiniz arkadaşlar. Ayıp denen bir şey var. Hiçbir ilde böyle bir şeye rastlamadım.''

Bu durumun kendilerini çok üzdüğünü ve yaraladığını ifade eden Ünsal, ''Bunun önlemi için Gençlik Spor ve İl Müdürlüğü ile de konuştuk. Özellikle bu sezon tek maçımız kaldı, bitti ama önümüzdeki sezon mevki ve makamı ne olursa olsun hiç kimse oraya çocuğunu getiremeyecek. Forma giydirip asla getiremeyecek'' diye konuştu.

Hakemlerin her zaman baskı altında tutulduğunu ve günah keçisi ilan edildiğini, bunun yanlış olduğunu da ifade eden Ünsal, ''Hakemleri günah keçisi haline getirdik. Hakemler bunu hak etmiyor. Türk hakemleri bir yere gelmezse Türk futbolu da bir yere gelmez'' dedi.[/QUOTE]

SİVASSPOR BU SEZON LİGDE ISTEDIGI YERE GELEMEDI AMA GONLUMUZDE ISTEDIGI YERE COKTAN GELDI..;) ;) ;)

Ertugrul 15.05.2007 22:17

-->: SİVASSPOR ONURUMUZ..

[B]Fikret beyinde dediği gibi [U]Sivasspor[/U] bizim onurumuz,şehrimizin en büyük marka
değeridir.2. yılımızda Süper Lig'de kalıcı olcağımızın sinyallerini daha kuvvetli
verdik.Gelecek yıllarda takımımızı daha iyi yerlerde göreceğimizi umuyoruz.
Şeref trübününde yaşanan vakaya da diyecek söz bulamıyorum pes doğrusu...[/B]

serhatcan 16.05.2007 14:07

YAWW HALAA SİVASLI OLUPTAA BAŞKA TAKIMI TUTANLAR MI VAR. ALLAHIM YAA KAFAYI YİYECEĞİM. BUNLAR BİDE ÇOCUKLARINA O TAKIMLARIN FORMALARINI GİYDİRİP ŞEREF TÜRÜBÜNÜNE SOKUYOR. YUHHH ARTIK. YAZIK YAA YAZIK. BU KİŞİLER SİVASI ÇIKARI İÇİN SATACAK KİŞİLER DEMEKKİ.

altuntas58 16.05.2007 14:51

-->: SİVASSPOR ONURUMUZ..

Sivasspor bizim her şeyimiz sivasımızın sembolü, yaşam, kaynağımız onurumuz, Gururumuz, yiğidolarımız,sizi çok seviyoruz ayrıca sevgili Fikret ünsal kardeşim şeref türbünündeki olaya çok üzüldüğünü çocukları getirmeleri kulübümüzü ceza almak zorunda kaldığını ve bununlada kalmayıp birde çocuklarına fenerbahce fomaları giydirtmelerini yadırgadıklarını yazmış çok haklısın fikret bey her kim olursa olsun oraya gelenlerin hiç birisi sivasspordan daha büyük değil ve hiç kimse sivassporu riske sokup önemsememezlik yapamamaz gecen hafta şeref türbününde olan olayı kınıyorum bir daha tekrarlanması umuduyla yetkilileri göreve davet ediyorum

kurtay58 19.05.2007 16:19

Bahse konu kişiler kesinlikle Sivas'lı değillerdir. Tahminin Fikret Bey Sivas'ta görev yapan yabancı memurları kastediyor.

Ss--58--Ss 19.05.2007 17:50

[QUOTE=SivasSpor.Com;216212]Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ve Teknik Direktör Bülent Uygun ortak bir basın açıklaması yaparak, Sivasspor’un bütün Sivaslıların onuru olduğunu söyledi.

Hakemlerin her zaman baskı altında tutulduğunu ve günah keçisi ilan edildiğini, bunun yanlış olduğunu da ifade eden Ünsal, ''Hakemleri günah keçisi haline getirdik. Hakemler bunu hak etmiyor. Türk hakemleri bir yere gelmezse Türk futbolu da bir yere gelmez'' dedi.[/QUOT

fikret ünsal cok haklı..........

mermer yusuf 17.06.2007 13:57

ufak defek konular bunlar.çocuklarımıza sahip çıkalım ve sevelim onları.

yada yön gösterelim oraya gitsinler.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:29.