![]() |
SİVAS PİERRİ İLE ANLAŞTI
Sivassporumuz Kamerunlu Boya Pierre ile anlaşma sağladı. Partizan’da oynayan 23 yaşındaki golcü, hafta içinde Sivas’a gelerek, sözleşme imzalayacak.
[B]İLGİLİ HABER İÇİN TIKLA[/B] [url]http://www.sivasspor.com/index.php?option=com_content&task=view&id=3202&Itemid=52[/url] |
--->: SİVAS PİERRİ İLE ANLAŞTI
HAYIRLI UĞURLU OLSUN
............ |
-->: SİVAS PİERRİ İLE ANLAŞTI
hayırlı olsun.galatasaray gibi 4 forvetimiz oldu ama ben bu topçuların kaliteli oldunu düşünüyorum.
|
YA HABERE BAKARMISIN BU NE YA NE ZAMAN GELECEK BU ADAM ZATEN BURDA DEİLMİYDİ HADİ ONU GEÇTİK NE KADARA ANLAŞILMIŞ YILLIK NE VERECEĞİZ NE ALACAĞIZ BUNLARDAN HABER YOKMU YOKSA LAF OLSUN TORBA DOLSUN HESABIMI.
ARKADAŞLAR BİRAZ DAHA ARAŞTIRALIM HABER YAPARKEN DEİLMİ. |
--->: -->: SİVAS PİERRİ İLE ANLAŞTI
[QUOTE=ceza_tolga_rep;218085]hayırlı olsun.galatasaray gibi 4 forvetimiz oldu ama ben bu topçuların kaliteli oldunu düşünüyorum.[/QUOTE]
büyük ihtimalle czketkov gönderilecek |
bülent uygun sanırım uzun zamandır bu futolcuyu tekip ediyordu. Uygun "uygun" gördüğüne göreiyifutbolcudur. hayırlı olsun
|
[B]Hayırlı olsun inşallah takımada uyum sağlar...[/B]
|
hayırlı olu inşbunu mevkisini bilen warmı??
|
[QUOTE=sivas_kangallı;218139]hayırlı olu inşbunu mevkisini bilen warmı??[/QUOTE]
forvet pierre boya mehmet yildiz tipinde birisi |
--->: -->: SİVAS PİERRİ İLE ANLAŞTI
[QUOTE=kucukfırat;218101]büyük ihtimalle czketkov gönderilecek[/QUOTE]
adam a gücü ne 2 gol atti ya adam da biseyler var son vurus var adam da buda bize lazim iste giderse kötü olur vallaha ya pierre boya diyelim sakatlandi yada balili yada deli memed ozaman nolcak uefa yi hedefliyosan 4 santraforun olacak diyorlar ya bizim hedefimiz bu sene uefa kardesim zor ya ilk 10 a girsek büyük basari bu seneki gibi veee uefa ya girmek icin bizim daha en az 5 yil ligde tutunmamiz lazim haa oldu ya öbür sene girdik uefa ya yine de ilk veya 2 . ci turda eleniriz bu takima istikrar lazim :) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:27. |