SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Can'in TALIHSIZ aciklamasi... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=1129)

skywriter 07.07.2005 11:56

[b]Genç Kanarya'lar kalıcı olmak istiyor![/b]

Geçen sezon başka takımlarda kiralık oynayan genç futbolcular, Samandıra Tesisleri'ndeki antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

15. Akdeniz Oyunları'nda 2. olan Olimpik Milli Futbol Takımı'nda da forma giyen Can, hem yönetimin hem de takımdaki ağabeylerinin kendilerine yardımcı olduğunu ifade ederek, ''İyi çalışıp öncelikle kalıcı olmak, daha sonra 18'e girmek, en sonunda da formayı giymek istiyoruz. Fenerbahçe forması giymek herkese nasip olmaz. Bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

Geçen sezon antrenmanda Nobre'yi sakatladıktan sonra Sivasspor'a kiralık verildiğinin hatırlatılması üzerine Can, [size=5][b]''Talihsiz bir olaydı. Ama bu nedenle kimseye kırgın değilim. Sivasspor'da şampiyonluk yaşadım. Tekrar yuvaya dönmek çok güzel, amacım futbolu Fenerbahçe'de bırakmak''[/b] dedi. [/size]

-OLCAN: ''FENERBAHÇE BÜYÜK BİR CAMİA''-
Geçen sezon Antalyaspor'da kiralık oynayan sarı-lacivertlilerin genç futbolcusu Olcan ise, Fenerbahçe'nin büyük bir camia olduğunu ve burada kalıcı olmak istediklerini vurguladı.

Antrenmanlarda iyi çalışmaları halinde, kendilerine şans verileceğine inandığını belirten Olcan, ''Ne kadar büyük bir camiada olduğumuzun farkındayız. Çok iyi çalışarak, kadroya girmek için mücadele vereceğiz'' şeklinde konuştu.

-KERİM: ''KALICI OLMAK İSTİYORUZ''-
Mersin İdmanyurdu'nda geçen sezon kiralık oynayan Kerim de iyi çalışarak kalıcı olmak istediklerini ifade etti.

Mersin'de iyi bir sezon geçirdiğini belirten Kerim, ''Sabredip, iyi çalışacağız. Fenerbahçe'de kalıcı olmak için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

Kaynak: Ajansspor

CAGLAYAN 07.07.2005 12:19

[quote=skywriter]kiralık verildiğinin hatırlatılması üzerine Can, [size=5][b]''Talihsiz bir olaydı. Ama bu nedenle kimseye kırgın değilim. Sivasspor'da şampiyonluk yaşadım. Tekrar yuvaya dönmek çok güzel, amacım futbolu Fenerbahçe'de bırakmak''[/b] dedi. [/size][/quote]

[i][size=6]Canin bu Talihsiz Aciklamasina ne Üzülüyor nede Kiziyorum Cahilligine birakiyorum!!
SAMPIYONLUK Herkese nail olmaz SIVASSPOR Cana bu Tadi yasattigi icin Klübümle Gurur Duyuyorum.[/i][/size]

Bilmiyorum 07.07.2005 12:26

Keşke bu tılda bizde kiralık oynasa sonra fb ye geridönecegi kesindi zaten bizler istemeyeni biz hiç istemeyiz burası SİVASSPOR BURADA BİR can GİDER BASKA BİR CAN GELİR

1967_DERNEK_10UR 07.07.2005 12:40

[size=6][color=red][b][i]............CAN ARAT'IN BU AÇIKLAMALARINA DİYECEK BİR KELİME BULAMIYORUM.HAKKI ÖDENMEZ BİZDE ÇOK BAŞARILI MAÇLAR ÇIKARDI ŞAMPİYONLUKTA EN BÜYÜK PAY ONUNDUR...FENERBAHÇE ALT YAPISINDAN GELMİŞ GELECEK VADEDEN BİR FUTBOLCUYU ELDE TUTMAK ÇOK ZOR...HİÇ BİR FUTBOLCU TEKNİK DİREKTÖR SİVASSPOR'DAN BÜYÜK OLAMAZ...SEL GİDER KUM KALIR..........[/i][/b][/color][/size]

serhankaburcuk 07.07.2005 13:05

[quote=skywriter]kiralık verildiğinin hatırlatılması üzerine Can, [size=5][b]''Talihsiz bir olaydı. Ama bu nedenle kimseye kırgın değilim. Sivasspor'da şampiyonluk yaşadım. Tekrar yuvaya dönmek çok güzel, amacım futbolu Fenerbahçe'de bırakmak''[/b] dedi. [/size][/quote]

[size=6][b][i]Can'ın bu sözlerini ben gençliğine ve toy olmasına veriyorum...Elbette birgün gideceksin hiçkimse kalıcı değil...Onurunda dediği gibi;

[color=red]SEL GİDER KUM KALIR......SEN GİDİCİSİN AMA BİZ HERZAMAN BURDAYIZ....[/color][/i][/b][/size]

GuNaY 07.07.2005 14:06

[size=6][color=blue][b]can bu sekilde acıklamayı neden yaptı bilmiyorum... ama oda biraz dusunse bunun yanlıs oldugunun farkına varacaktır...[/b][/color][/size]

ibrahim58-nl 07.07.2005 14:22

Kardesler, siz neyi CAN'a yakistiramiyorsunuz anlamadin.... Adam sivasspor hakkinda HICBIRSEY soylemedi... Sizler nasil okuyorsunuz haberi anlamadim...

Nobre ye sert girdigi icin, DAUM tarafinda gonderildi... Ve bu hatirlatildi, Oda buna talihsiz bir olaydi dedi.... SIVASSPOR a gittigi icin soylemedi bu lafi...

Lutfen haberleri duzgun okuyalim...

S.a

Ozancan 07.07.2005 14:42

kiralık verildiğinin hatırlatılması üzerine Can, ''Talihsiz bir olaydı. Ama bu nedenle kimseye kırgın değilim. Sivasspor'da şampiyonluk yaşadım. Tekrar yuvaya dönmek çok güzel, amacım futbolu Fenerbahçe'de bırakmak'' dedi.

[b]Bu açıklamada Can Arat'a yaptıgınız suclama nedir arkadaşlar?Adam kendi talihsizliginden bahsediyor.Sivasspor'a soyledigi bir laf yokki..Soyleyemezde..Kiralık bir futbolcuydu,sezon bitince kendi klubune donmus...[/b]

1967_DERNEK_10UR 07.07.2005 14:42

[quote=antibizans]şimdi can ın açıklamasının neresi talihsiz ben bunu anlayamadım.... adam zaten istanbul takımının malı ve burda kirada oynamış...ve normal olarak kulubüne geri dönmüş buraya kadar problem varmı yok.... ee adam çıkmış bu arada sivas spor da şampiyonluk yaşadım demiş ne güzel..... ben burdaki talihsiz açıklamayı anlayamadım........ :?:[/quote]+1967 İMZA+KAEŞ+MÜHÜR... METİN ABIYE KATILIYORUM...HER ŞEYDE BİR ART NİYET ARIYORUZ...

ofozturk 07.07.2005 14:45

[quote=ibrahim58-nl]Kardesler, siz neyi CAN'a yakistiramiyorsunuz anlamadin.... Adam sivasspor hakkinda HICBIRSEY soylemedi... Sizler nasil okuyorsunuz haberi anlamadim...

Nobre ye sert girdigi icin, DAUM tarafinda gonderildi... Ve bu hatirlatildi, Oda buna talihsiz bir olaydi dedi.... SIVASSPOR a gittigi icin soylemedi bu lafi...

Lutfen haberleri duzgun okuyalim...

S.a[/quote]

evet canın anlatmak istediği nobre sakatlıgı.
sivasspora geldiği için talihsizlik demiyor.
biraz daha dikkatli okuyunuz. okuyamıyorsanız yorum yazmayınız.o kadar basit

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:23.