![]() |
M.HACIOĞLU YİĞİDO GİBİ
[IMG]http://fanatik.ekolay.net/fanatik/images1/muratt2800.jpg[/IMG]
Gelecek sezon güçlü bir kadro kurmak için transfer arayışlarını sürdüren Sivasspor, Ankaraspor ile yollarını ayıran Murat Hacıoğlu’nu renklerine bağlamak üzere Takımın ihtiyaç duyduğu mevkilere futbolcu arayan teknik direktör Bülent Uygun, Fenerbahçe’nin Selçuk, Can ve Kemal için olumsuz yanıt vermesinin ardından yeni arayışlara girdi. Murat’ın gelecek sezon Sivas forması giymesine kesin gözüyle bakılırken, 34 yaşındaki Rapaiç’in isminin Kırmızı-Beyazlılar’la anılmasına da Uygun’dan esprili bir cevap geldi. 39 yaşındaki genç hoca, “Kendimden büyük bir futbolcuyu takıma almam” dedi. Fanatık |
--->: M.HACIOĞLU YİĞİDO GİBİ
[B][COLOR="Indigo"]Murat ile birlikte aynı takımdan eski Galatasaraylı Volkan Arslan da alınabilir. Ankara bırakacakmış galiba. Ayrıca Kemal için daha da bastırmalıyız. [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=leblebi82;220858][B][COLOR="Indigo"]Murat ile birlikte aynı takımdan eski Galatasaraylı Volkan Arslan da alınabilir. Ankara bırakacakmış galiba. Ayrıca Kemal için daha da bastırmalıyız. [/COLOR][/B][/QUOTE]
Volkan Arslan malum.... Sivasspor ruhuna uymaz. |
bence gelmesın MURAT 2 yıl ankarada ondan once konyada ettı 3 yıl ne yaptı allah aşkına ben ce cok gereksız bı transfer olur butun samımıyetımle soyluyorum cem karaca ve ılhan ummakın muratdan cok cok daha + yönleri var yinede bulent hoca bılır
|
-->: M.HACIOĞLU YİĞİDO GİBİ
DIVRIGI58 SENINLE AYNI FIKIRDEYIM
AYKUT HOCA YANLIS YAPMAZ IYI BASARILI BIRI OLSAYDI -ZATEN O GÖNDERMEZDI VE YA KAPIYA KOYMAZDI BENCE DAHA IYI OYUNCULAR ALA BILIRIZ BEYPINARLI YIGIDO58 |
hayırlı uğurlu olsun diyelim büyüklerimiz daha iyi biliyorlar
|
bencede gelmesin 1lige ciktigimiz senede ismi gündemdeydi ozaman gelseydi olurdu konyaya giti sonra ankara demeki verimli biri deyil 2lige gitsin top oynasin.
|
[B][FONT="Comic Sans MS"]Kontra atak futbolu için yani Sivasspor'un bu oyun yapısı için uygun bir futbolcu bence faydalı olur... Ancak Volkan Aslan konusu tam tersi disiplinsiz davranışları onun sonunu hazırladı Sivas'ta iş yapamaz...[/FONT][/B]
|
cok
yerinde bir transfer ankarada aynı mevkide 3 futbolcu var konyadan ayrılma nedeni kiralıktı aykut hoca gittigi takıma götürdü sola açiga ilac olur 10 numara özelligide var işin özü olursa iyi bir transfer olur |
Fenerbahceye gelmeden önce yanlış hatırlamıyorsam Diyarbakırdaydı ve orda harikalar yaratıyordu top tekniğiyle ve süratliliğiye herkesin beğenisini kazanan çok iyi bir fubolcu idi ama fenrbahcede pek fazla forma şanşı bulamadı ne hikmetse fenere giden genclerin % 90 nı futbolu unutuyor konyada kendini ispatlıyamadı Ankarasporda yine form tutamayınca şimdi başka takıma göz kırpıyor bana göre sivasspora faydalı olur diye düşünüyorum alınmasından yanayım
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:36. |