SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HEDEFİMİZ UEFA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11435)

SivasSpor.Com 06.06.2007 21:34

HEDEFİMİZ UEFA

Sivassporlu taraftarlar, Sivasspor takımının Turkcell Süper Lig’de fırtına gibi estiğini ve bu takımın yeni sezonda UEFA’ya gidebileceklerine inandıklarını söylediler.

Taraftarlar, teknik Direktör Bülent Uygun’un isabetli transferler yapmasını istediler.

Lig’de oynadığı maçlarda takımlarını yalnız bırakmayan Taraftarlar şimdi Sivasspor takımının adının bütün Dünya’da duyulmasını istediklerini söylediler. Sivasspor yönetiminin yeni sezon için yıldız bir futbolcu alması gerektiğini belirten Yiğidolar, Sivasspor’un yeni sezon coşturacak iyi bir yıldıza ihtiyaç olduğunu vurguladılar. Gelecek sezon takımlarını hiç bir zaman yalnız bırakmayacaklarını söyleyen taraftarlar Sivasspor takımının geçtiğimiz sezon gibi ilk yarıda fırtına gibi eseceğini ve hedefledikleri UEFA’ya gideceklerine inandıklarını söylediler.

MarmarA 06.06.2007 21:46

--->: HEDEFİMİZ UEFA

UEFA YA GİDELİM ARTIK.BİZLER İNANIYORUZ.

ceza_tolga_rep 06.06.2007 22:39

-->: HEDEFİMİZ UEFA

artık hedef uefa olmalıdır.uefa yolu ise doğru transfer ve akılcı bi yoldan geçmektedir.herkesin elini cebine götürüp kulübe destek vermelidir.ben şahsen kombine aldım,dıadorranın orginal formasını aldım öğrenci olduum halde.lütfen büyüklerimizde destek olsunlar ve uefaya gidelim.

yigidomustafa58 06.06.2007 22:42

inşallah Allahın izniyle o günleride görürüz biz neler gördük neler geçirdik...

DrMustafaKaya 06.06.2007 22:47

selam arkadaslar paylasimlar icin tesekürler Bizde avusturyadan sivaslilar olarak herzaman Sivassporumuza Yardima haziriz:

ZYYZ 06.06.2007 23:07

İnsallah yeni sezonda birkaç takviye ile UEFA'ya gideriz.

Sivaslibey 06.06.2007 23:35

Bizdeki takim Uefa'ya gidecek kalitede, bu takim iki üç transfer'le gidebiliriz, tabii ileriyide simdiden hesaplamak lazim. Bence bir 10 numara sart, tabii Erman kilic nasil biri bilmiyorum!!!

Insallah Uefa'ya gideriz

yerliturkuaz 07.06.2007 21:19

TAKIMIMIZIN ELBETTE BÜYÜK İŞLER BAŞARMASINI İSTİYORUZ ANCAK YAPILACAK TRANSFERLERİNDE BÜYÜK İŞLER BAŞARABİLECEK KAPASİTEDE FUTBOLCULAR OLMASI GEREKİR BUNA GÖRE TRANSFERLERİN YAPIŞMASINI BEKLİYORUZ

sivas_kangallı 07.06.2007 21:34

yni sezonda güsel transfer yaparsak gideriz ...

besiktas58 07.06.2007 21:34

[QUOTE=Sivaslibey;221713]Bizdeki takim Uefa'ya gidecek kalitede, bu takim iki üç transfer'le gidebiliriz, tabii ileriyide simdiden hesaplamak lazim. Bence bir 10 numara sart, tabii Erman kilic nasil biri bilmiyorum!!!

Insallah Uefa'ya gideriz[/QUOTE]

erman kilic gelmiyomus kardes

bonservis nedeniyle:mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:33.