![]() |
Ve Tuncay Şanlı M.Boro'da
Ve Tuncay Şanlı M.Boro'da
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Tuncay Şanlı İngiltere'nin Middlesbrough takımıyla 4 yıllık sözleşme vardı. Yıldız futbolcunun menajeri Erdinç Şehit bu transfer karşılığında yıldız futbolcunun yıllık 2.2 milyon pound ücret alacağını söyledi. Tuncay ŞANLI'ya Avrupada başarılar... Umarım Türkiye'yi başarı ile temsil eder. Yolun acık olsun... |
-->: Ve Tuncay Şanlı M.Boro'da
haber doğruysa tuncay için uzuldum daha iyi kuluplere gidebilirdi
|
--->: Ve Tuncay Şanlı M.Boro'da
Haber doğru ve kesın Tuncay imzayı attı... bir cok yabancı kaynak ta duyurdu özellikle ingiliz gazetelerinın internet siteleri...
|
tuncay yanlış yaptı.millan,liverpoll olması gerekirdi.fenerbahçe midlesburgdan daha iyi takım bence.
|
[QUOTE=ceza_tolga_rep;222989]tuncay yanlış yaptı.millan,liverpoll olması gerekirdi.fenerbahçe midlesburgdan daha iyi takım bence.[/QUOTE]
FAZLA TAKİP ETMİYORUM AMA HERHALDE BU KULÜP UEFADA FİNAL OYNAMIŞTI..YANİ FEBEDEN DAHA BÜYÜK BİR KULÜP OLSA GEREK.. |
[B][COLOR="Indigo"]TUNCAY UEFA VEYA ŞAMPİYONLAR LİGİNDE OYNAYAMAYACAK. Gittiği takım İngiltere'nin orta sıralardaki takımlarından. Geçen yıl kadrosunda Hasselbaink gibi önemli bir isim vardı. Ama Tuncay'ın zamanla daha iyi takımlara geçeceğini tahmin ediyorum [/COLOR][/B]
|
Bence Tuncay ŞANLI hata yaptı.Gittiği kulüpde başarılı olamaz,onunda ötesinde,şuan ki şöhretindende çok şeyler kaybeder.
Öncelikle fenerbahçede uzun yılların verdiği tecrübenin yanında,arkasında kulüp başkanında olmazı bir bakıma saha içerisinde tam yetkilerle donatılmış veya dokunulmazlığı olan bir konumda idi. Öte yandan avrupa giden diger futbolcularımızda,ya orda daha önce ülkemizde oynayan futbolcular veya görev yapan teknik adamların koruması altında güvende idiler. Tuncay ŞANLI'nın durumuna gelecek olursak,adanın kurtlar sofrasında yalnızları oynayacak,arkasında bindirmeleri yapacak ümit veya başka bir futbolcu olmayacak,tepesinde aziz yıldırım'ın himayeside olmayacak;dahada önemlisi tuncay'da ada futbolunun ağırlığını kaldıracak futbol alt yapı kültürüde mevcut değil. Umarım herşey Tuncay'ın istediği gibi gelişir ve Türk futbolunu adanın kurtlar sofrasında gurur ile temsil eder. |
Umarim orada cok iyi bir performans gösterip seneye daha büyük bi takima gider. Oraya gidecegine kalsa daha iyiydi ama hakkinda hayirlisi. Middlesbrough orta sira takim, bari Tottenham'a falan gitseydi.
|
Arkadaslar iyice abarttiniz, milan, madrid, intermis. Adama öyle teklif geldimiki gidecek. Bence çok dogru bir karar. Chelseaye gidip yedek kalip orada kendini rezil edip, küçük takimlara gönderelicegine, aslanlar gibi bu sene Boro'da kendini gösterme sansi var. Hem bir sene uyum sorununu ancak asar, dili ögrenir. Bakin gelecek sene nasil Ferguson, Mourinho hemen Tuncayin kapisina dayaniyor. Keske Tottenham olsaydi, daha iyi yakisiyor. Ben Tuncay çok güveniyorum. Allah onun yolunu açik etsin.
|
barcelona lyon r.madrid oraya niye gidiyorsun futbuldan anlamiyormus maalesef
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:27. |