![]() |
Sivas sempatili bir Lazo
[b][i]
Öncelikle herkese Selamlar Konu basligini böyle ulu orta actigim icin kusura bakmayin. Sivasspor´un Süper Lige cikisini tebrik ederim. Bir cok oyunun ve haksizliklari dolu olan bu Lige renk vereceginizden eminim. Yapmis oldugunuz transfer islemleri en azindan bunu gösteriyor. Sivas´a olan sempatimde , ilk etapta Damadimizin Sivasli, Delikanli ve cok Efendi birisi olmasi. Daha öncesine gidecek olursak da , Kirvem´in (Allah Rahmet eylesin ) Sivasli ve bildigim en iyi aile dostlarimizin olmalari. Bunun yani sira su ana kadar tanistigim Sivasli arkadaslarimda bunlarin icinde. Fakat Trabzonspor - Sivasspor maclarinda tutacagim takim zannedersem belli , söylememe gerek yok sanirim. Kusura bakmazsiniz umarim. Ama Sivasspor kazanirsada mutlaka "TEBRIK" ederim. Zamanim oldukca Sitenizi ziyaret edecegim, eger bir itiraziniz olmasa sayet. Saygilarimla Trabzonlu61[/i][/b] |
Aramiza Sivasspor.com ailesine hos geldin gardas.
gardas, tebriklerin icin cok tesekkür ederim. Süperlige renk getirecegimize inaniyoruz. Ne mutluku size bir Sivasli damadiniz varmis :) Beni en cok bekledigim maclar, Trabzonspora karsi olan maclardir. Benim samimi arkadasim Trabzonludur, oda Trabzonspordan sonra Sivasspor takimini tutuyor. Yapacagimiz maclarin centilmen maclar olacagina inaniyorum. Hak eden kazansin gardas. Sitemizi ziyaret edip, forumlara böyle yorumlarini yazarsan bize ayri bir mutluluk verirsin. Bizim rakip taraftarlara kesinlikle itirazimiz yoktur, tam tersine rakip taraftarlarin gelip, fikirlerini centilmence yazmasindan tarafiz. Cünkü bu yakinlasmalar, taraftarlar arasindaki yakinligi getirir vede bu haliyle maclara yansiyacaktir. Böylece maalesef Türkiye Liginde yasanan tatsiz olaylari azaltacagina inaniyoruz. Bu yüzden bizim sitemiz her zaman rakip taraftarlara aciktir. Herzaman seni aramiza bekleriz. |
[quote=Trabzonlu61][b][i]
Öncelikle herkese Selamlar Konu basligini böyle ulu orta actigim icin kusura bakmayin. Sivasspor´un Süper Lige cikisini tebrik ederim. Bir cok oyunun ve haksizliklari dolu olan bu Lige renk vereceginizden eminim. Yapmis oldugunuz transfer islemleri en azindan bunu gösteriyor. Sivas´a olan sempatimde , ilk etapta Damadimizin Sivasli, Delikanli ve cok Efendi birisi olmasi. Daha öncesine gidecek olursak da , Kirvem´in (Allah Rahmet eylesin ) Sivasli ve bildigim en iyi aile dostlarimizin olmalari. Bunun yani sira su ana kadar tanistigim Sivasli arkadaslarimda bunlarin icinde. Fakat Trabzonspor - Sivasspor maclarinda tutacagim takim zannedersem belli , söylememe gerek yok sanirim. Kusura bakmazsiniz umarim. Ama Sivasspor kazanirsada mutlaka "TEBRIK" ederim. Zamanim oldukca Sitenizi ziyaret edecegim, eger bir itiraziniz olmasa sayet. Saygilarimla Trabzonlu61[/i][/b][/quote] selam kardesim bende fanatik bir trabzonsporluyumdur bunu nedenide trabzon insanini cok sicakkanli olmasi ve tanidigim butun trabzonlu arkadaslarin iyi olmasindan kaynaklaniyor ayrica babamda fanatik bir trabzonsporludur.ayrica bende sivasspor trabzonspor macindda kimi destekleyecem belli :D ama diger maclarda fanatik trabzonssporluyumdur vakfikebirli muhammed kardesime bol bol selamlar |
SEVGİLİ TRABZONLU KARDEŞİM BU GÜZEL DUYGULARIN İÇİN TŞK EDERİM BENDE TRABZONU VE TRABZONLULARI SEVERİM ALLAH SİVASSPOR'UNDA TRABZONSPOR'UNDA SÜPER LİGDE YOLLARINI AÇIK ETSİN BENİM TEK TEMENNİM TEMİZ BİR FUTBOL VE İNSANLIĞA YAKIŞAN BİR TEZAHÜRAT..İNŞALLAH HER İKİ TAKIMDA YÜZLERİNİN AKIYLA 2005-2006 SEZONUNU TAMAMLAR..SENİN ARACILIĞINLADA TÜM TRABZONLU KARDEŞLERİME SEVGİLER SELAMLAR GÖNDERİYORUM..TEKRAR TEŞEKKÜRLER YÜREĞİNE SAĞLIK
|
Aramiza hosgeldin Trabzonlu gardas.
Maclarin centilmen gececegine inaniyorum. |
[size=6][color=red][b]BU GÜZEL MESAJLARINIZDAN DOLAYI SİZİ YÜREKTEN BTEBRİK EDİYORUM ...BU LİGE RENK KATACAĞIMIZA İNANIYORUZ......[/b][/color][/size]
|
Genel olarak sağolsun Trabzon'lu dostlar bize hep güzel temennilerini iletiyorlar.İnşaallah sitemizde münferit mesajlarla başlayan bu dostluk her alanda ilanihaye devam eder.
|
[quote=Trabzonlu61][b][i]
Öncelikle herkese Selamlar Konu basligini böyle ulu orta actigim icin kusura bakmayin. Sivasspor´un Süper Lige cikisini tebrik ederim. Bir cok oyunun ve haksizliklari dolu olan bu Lige renk vereceginizden eminim. Yapmis oldugunuz transfer islemleri en azindan bunu gösteriyor. Sivas´a olan sempatimde , ilk etapta Damadimizin Sivasli, Delikanli ve cok Efendi birisi olmasi. Daha öncesine gidecek olursak da , Kirvem´in (Allah Rahmet eylesin ) Sivasli ve bildigim en iyi aile dostlarimizin olmalari. Bunun yani sira su ana kadar tanistigim Sivasli arkadaslarimda bunlarin icinde. Fakat Trabzonspor - Sivasspor maclarinda tutacagim takim zannedersem belli , söylememe gerek yok sanirim. Kusura bakmazsiniz umarim. Ama Sivasspor kazanirsada mutlaka "TEBRIK" ederim. Zamanim oldukca Sitenizi ziyaret edecegim, eger bir itiraziniz olmasa sayet. Saygilarimla Trabzonlu61[/i][/b][/quote] [size=6][b][i]Trabzonlu arkadaşlarım ;Bu güzel ve anlam dolu yazılarınız bizi çok mutlu ediyor..İnşallah sezonda sizde başarılı olursunuz...Sivas insanıda Trabzonu çok sever bundan emin olun... Sivasspor&Trabzonspora başarılar...[/i][/b][/size] |
[i][b]BAŞLIK SİLİNMEDİ[/b][/i]
[i][b]AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLARSANIZ İLGİLİ FORUMA GİDERSİNİZ...[/b][/i] [url]http://www.sivasspor.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2612#36229[/url] |
BU GÜZEL MESAJIN İÇİN TEŞEKÜR EDERİM TRABZONLU GARDAŞIM BİZİM KAPIMIZ HERKESE AÇIK YETERKİ DOSTLUK MUHABBET OLSUN
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:40. |