SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   SIRA DIŞ TRANSFERLERDE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=11680)

SivasSpor.Com 26.06.2007 21:18

SIRA DIŞ TRANSFERLERDE

Sivasspor transferde sessiz ve derinden gidiyor. Kırmızıbeyazlı takım, Yozgatlı'dan Ahmet Kolcu, Diyarbakır'dan Muhammed Ali Kurtuluş , Sakaryaspor´dan Musa Aydın , Fransa´dan Fatih Atik ve Küçükçekmece'den Burhan ile anlaşmaya vardı.

Yöneticiler iç transferi bitirdiklerini dış transferde ise üç oyuncu alıp sezona gireceklerini belirttiler. Servet dışında takımdan giden oyuncunun olmaması ise yönetimi ve taraftarları sevindirdi.

SEZON AÇILIYOR
Kırmızı-beyazlı takımın hocası Bülent Uygun, Fatih atik ,Musa Aydın , Ahmet Kolcu, Muhammed Ali Kurtuluş ve Burhan'ın Sivasspor'un önemli açıklarını kapatacaklarını söyledi. Uygun, "Hepsi takip ettiğimiz oyunculardı. Böylece iç transferde işimiz kalmadı. Dış transferi de bitirip çalışmalarımıza hız vereceğiz" dedi. Sivasspor, 28 Haziran'da kendi tesislerinde sezonu açacak. Güçlü ekiplerle hazırlık maçı yapılacak

HALIL 26.06.2007 21:28

-->: SIRA DIŞ TRANSFERLERDE

insallah iyi bir stoper ve oyun kurucusu aliriz

altuntas58 26.06.2007 21:36

Alınan yeni futbolcular SİVASSPORA hayırlı ve uğurlu olsun özellikle eski kaptanımızın geri dönmesine çok sevindim şuna yürekten inanıyorumki sivassporum bu sene eski kaptanımızın gelmesiyle gol yollarında sıkıntı cekmeyecektir duran toplara vuruş tekniği ve son vuruşlarda iş bitiriciliği kaptanımızın üstün özelliklerinden bir kacı iyiki geldin büyük kaptan

Yiğiter 26.06.2007 21:38

aaaah ahhh..oyun kurucu dedikçe aklıma hep nordin wooter geliyor..çok üzülüyorum :(

cenk5821 26.06.2007 21:50

--->: SIRA DIŞ TRANSFERLERDE

nordin gitmeseydii ya cok uzulmustumm

Dark Force 26.06.2007 23:11

[B]Muhammedi aldıkya gerisi yalan...[/B]

g-unıt058 26.06.2007 23:48

muhammed ali nin geldiği iyi oldu 1-2 kaliteli futbolcu alırsak yeter takımın ıskeletı zaten hazır ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVAS

Besyo_cu 27.06.2007 01:14

Arkadaşlar siz sanıyormusunuz kı Muhammet Ali K. 11 de oynuycak ? Kım gelırse gelsın yaşı falan önelı değil icraatı olsun yeter...

Sivaslibey 27.06.2007 01:47

[QUOTE=SivasSpor.Com;225677]Sivasspor transferde sessiz ve derinden gidiyor. Kırmızıbeyazlı takım, Yozgatlı'dan Ahmet Kolcu, Diyarbakır'dan Muhammed Ali Kurtuluş , Sakaryaspor´dan Musa Aydın , Fransa´dan Fatih Atik ve Küçükçekmece'den Burhan ile anlaşmaya vardı.

Yöneticiler iç transferi bitirdiklerini dış transferde ise üç oyuncu alıp sezona gireceklerini belirttiler. Servet dışında takımdan giden oyuncunun olmaması ise yönetimi ve taraftarları sevindirdi.

SEZON AÇILIYOR
Kırmızı-beyazlı takımın hocası Bülent Uygun, Fatih atik ,Musa Aydın , Ahmet Kolcu, Muhammed Ali Kurtuluş ve Burhan'ın Sivasspor'un önemli açıklarını kapatacaklarını söyledi. Uygun, "Hepsi takip ettiğimiz oyunculardı. Böylece iç transferde işimiz kalmadı. Dış transferi de bitirip çalışmalarımıza hız vereceğiz" dedi. Sivasspor, 28 Haziran'da kendi tesislerinde sezonu açacak. Güçlü ekiplerle hazırlık maçı yapılacak[/QUOTE]

Arkadaslar bu Ahmet Kolcu ve Burhan'i taniyaniniz varmi acaba, ne tür oyuncu, genç, yasli, defans, orta, forvet, kaleci, iyi kötü, ben hiç tanimiyorum açikcasi ve merak ediyorum valla???

Sivaslibey 27.06.2007 02:12

Burhan Gidiyor !

Burhan'a tam puan

Sivasspor, yeni sezondaki ilk transfer harekatını Küçükçekmece'nin başarılı golcüsü Burhan Akgül ile yapmak istiyor. 25 yaşındaki oyuncu, oynadığı 23 maçta 11 gol, 16 asist yaptı. Burhan'ı izleyen Sivasspor Transfer Komitesi üyesi Murat Şahin, "Çok hızlı ve teknik bir oyuncu" dedi

Bu haberi Küçükçekmece¨liler sitesinde buldum:
[url]http://www.kucukcekmeceliler.com/index.php[/url]

Fakat Ahmet Kolcu hakkinda fazla bildi bulamadim

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:51.