![]() |
KOMBİNELER SATIŞTA.!
Sivasspor'un yeni sezon kombine biletleri satışa sunuldu. Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesindeki Sivasspor bilet satış gişesinde 200 YTL'den satışa sunulan biletlere, taraftarlar ilgi gösteriyor.
4 Eylül Stadyumu maraton tribünündeki toplam 2 bin 200 biletin kombine olarak satışa sunulduğunu belirten kulüp yetkilileri, şu ana kadar yaklaşık 500 biletin satıldığını ifade ettiler. Ligler başlamadan biletlerin tamamının satılmasını beklediklerini kaydeden yetkililer, kırmızı-beyazlı ekibe gönül veren herkesi kombine biletlerden satın almaya çağırdılar.<!-- / message --> |
-->: KOMBİNELER SATIŞTA.!
sadece maratonmu yoksa heryermi 200 ytl her turlu biletler çok ucuz maç başına 11 ytl hemde bu sene ustu kapalı olacak
|
bence cok uygun hem artık ustude kapandı maratonun kar yagmur sıkıntısıda yok bence bütün kombinlere satılmalı
|
--->: KOMBİNELER SATIŞTA.!
ewt çok uygun kombinelere hücum......
|
[B]İlk aşamada 500 biletin satılması umut verci bir gelişme,
umarım tüm kombineler satılır ve takıma iyi bir maddi destek sağlanmış olur.[/B] |
Kombine fiyatları gerçekten çok çok ucuz. Yönetim takım için bu kadar emek verip çırpınırken eğer bir miktar katkı da benden olsun, transferde ellerinde sıcak para bulunsun diyorsanız ve Sivas'ta yaşıyorsanız, boynunuzun borcu kombine bilet almaktır sevgili yiğidolar!...
Haydi bakalım şimdi icraat zamanı... |
pahalı değil mi ya....
......................... |
vatana millete hayırlı olsun ne diyelim gardaşlar
|
[QUOTE=BOUN;227352]Kombine fiyatları gerçekten çok çok ucuz. Yönetim takım için bu kadar emek verip çırpınırken eğer bir miktar katkı da benden olsun, transferde ellerinde sıcak para bulunsun diyorsanız ve Sivas'ta yaşıyorsanız, boynunuzun borcu kombine bilet almaktır sevgili yiğidolar!...
Haydi bakalım şimdi icraat zamanı...[/QUOTE] Eveeeeet, Sivas'takiler kombineleri alıyor muyuz?.... Haydi bakalım şimdi icraat zamanı... |
ben aldım maraton b L33 numaralı koltuğu kaptım hemen geçen maraton c den almıştım ordan pek memnun kalmamıştım inş. bu sefer yerim daha ii olacak
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:58. |