![]() |
Sizce Yabancı futbolcu sınırlaması kaldırılmalı mı?
Bilindiği gibi ülkemizde yabancı sınırlaması yıllardan beri konuşulan ve problem olarak görülen bir konudur ve bir türlü çözüme kavuşmamıştır...
Sizce Yabancı futbolcu sınırlaması kaldırılmalı mı? [B]1. Evet 2. Hayır 3. Farketmez[/B] Cevabınızı ve sebebini burada belirtebilirsiniz. Bence yabancı sınırlamasının kaldırılması futbol kalitesi açısından çok faydalı olur diye düşünüyorum... Taraftarımız bu konuda ne düşünüyor bunu buradan tüm herkese duyuralım, görüşlerinizi bekliyorum. Saygılar. |
--->: Sizce Yabancı futbolcu sınırlaması kaldırılmalı mı?
bence yabancı sınırladırılması kaldırılsın ama getirilicek yabancılara bazı kriterler konulsun. mesela milli olma şartı gibi
bir de kaleci türk olması şartı getirilsin. |
eevet kaldırılsınnnn kaldırılsın ne bu ya 7 tane de bişemi ben olsam en az 10 tane yaparım
|
bence yabancı sınırlaması kaldırılmalı böylece türk oyuncuların önü açılır yabancı memlekette çok oluyor bu ssefer bizim türk oyuncularımız yedekte kalıyor türk futbolu güzel başarılar yakalıyacaksa bu türk futbolcularla olsun
|
-->: Sizce Yabancı futbolcu sınırlaması kaldırılmalı mı?
KALDIRILMALI EĞER BÖYLE GİDERSE TÜRK FUTBOLCULAR 2.3. LİGDE FORMA ŞANSI BULACAKLAR
|
Bugün you tube' dan Tuncay' ın idmandaki gollerini izledim..Gururlandım vallaa..Bi kaç oyuncumuz daha gitsinde yurtdışına, sonra onlar gelsin istediği kadar :) :)
Bence sınırlama olmalı.. Türk futbolcularına da şans tanınması ve fırsat eşitliği açısından diye düşünüyorum.. |
ben kararsızım hangisinin daha doğru olduğuna sağlıklı cevap veremiyorum
|
6+1..............................................................
|
[B][COLOR="Indigo"]en fazla 6 + 2 olmalı. Daha fazlası milli takımın ve alt ayapıların önünü keser. Ayrıca 6'dan fazla yabancı oyuncu alanlara yaptırım uygulanmalı. 6+2 tam dolduranların en az iki yabancı oyuncusu 24 yaş altında olmalı ve ülkesinin milli takımında oynamış olmalı. Ayrıca yabancı tercihini kaleciden yana kullananlar federasyona ahava parası vermeli. [/COLOR][/B]
|
-->: Sizce Yabancı futbolcu sınırlaması kaldırılmalı mı?
şu + neyya ya 6 olsun ya 7 aslında en iyisi kaldırılması
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:11. |