SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Kilitli Konular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=19)
-   -   Ziya Doğan İstedi, Hayrettin Trabzonspor'a Geldi... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12211)

Besyo_cu 03.08.2007 13:01

Hedef Hayrettin
 
Galati şokundan sonra acilen toplanıp transfer kararı alan ve bunu bir basın toplantısı ile duyuran Trabzonspor'da asbaşkan Haşim Sayitoğlu'nun şu sıralar oyuncu arayışı içerisinde olmadıklarını açıklaması kafaları karıştırdı. Trabzonspor'un 40. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine katılan Haşim Sayitoğlu, şu anda transfer arayışlarının başlamadığını belirterek, "Öncelikle tüm Trabzonsporluları, Trabzonspor şemsiyesi altında birlik ve beraberliğe çağırıyoruz. Belki önümüzdeki günlerde hocamızın talepleri doğrultusunda transfer olabilir. Transfer bir günde olabilecek bir şey değil. Kulübün belli bir mali tablosu, mali yapısı var. Onları oturtalım ondan sonra bunları konuşuruz" dedi.

Pazartesi günü yönetim adına bir basın toplantısı düzenleyen basın sözcüsü Zeyyat Kafkas ise, "Takıma 2 veya 3 takviye yapmayı planlıyoruz. Hatta bunlardan biriyle anlaşmış durumdayız. Önümüzdeki günlerde bu ismi açıklamayı düşünüyoruz" ifadesini kullanmıştı.

Yeni hedef Hayrettin

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan haber şöyle devam ediyor: "Yöneticilerin farklı yönde açıklamalarda bulunmalarına rağmen transfer çalışmalarını yürüten bordo mavililer, G.Saray'dan almak için girişimlerde bulunduğu Orhan Ak'a camiadan tepki gelince, bu futbolcunun transferini şimdilik askıya aldı. Orhan Ak ile tüm bağları koparmayan bordo mavililer, daha önce de transferi gündeme gelen Sivassporlu sol kanat oyuncusu Hayrettin'i yakın takibe aldı.

Teknik direktör Ziya Doğan'ın istemesi üzerine bu futbolcuyla temaslarda bulunan yönetim, pazartesi gününe kadar bu transferi sonlandırmak istiyor. Hayrettin geçtiğimiz sezonlarda da Trabzonspor'un gündemine gelmiş, ancak Sivasspor'un bu futbolcunun gitmesine onay vermediği için transferi gerçekleşmemişti."

oguzhan_1616 03.08.2007 13:28

--->: Hedef Hayrettin
 
hayrettin sivasspor dan gitmesin bence haber doğrumu onu bilmiyorum ama

sandal5877 03.08.2007 13:30

--->: Hedef Hayrettin
 
YALAN HABER BELLİ, TRABZON YABANCI GOLCÜ ARIYO
BİLDİGİM KADARIYLA.

altuntas58 03.08.2007 13:52

-->: Hedef Hayrettin
 
Kaliteli futbolcunun her zaman alıcısı cıkar hayrettinde kaliteli ve kariyerli bir futbolcu ne diyelim hakkımızdan hayırlısı önce kulübümüzün menfaatleri sonra hayrettinin transferi ön plana gelir ben şahsen bu haberin doğruluğundan emin değilim

samet yıldız 03.08.2007 14:05

--->: Hedef Hayrettin
 
haber doğruysada hayrettin o ts ye gitmez 3 büyüklere gider yani hakeetiği seviye ora

gmmetin 03.08.2007 14:17

--->: Hedef Hayrettin
 
bencede hayrettin gitmeli neden gitmeli çünkü artık kendini sivassporun üstünde görüyor..para kazanalım kim olursaa olsun satılsın

yigido_furkan 03.08.2007 14:22

-->: Hedef Hayrettin
 
bnce daha kımse satılmamı surda ligin baslaması kısa sure kalmıs daha satmamalıyız ama seneye satılabilir bnce artık Hayrettin daha büyük kuluplere gitmesi Avrupa olabilir teklif gelirse

ceza_tolga_rep 03.08.2007 14:22

-->: Hedef Hayrettin
 
2 sezon öncesindede trabzon hayrettini almamış yerine murat ocak'ı almıştı.ben hayrettni almadıklarına pişman olacaklarını çünkü hayrettnin türkiyedeki en iyi sol beklerden biri olduğunu savunmuştum.hayrettin bana göre avrupada oynayacak kapasitede ve avrupayı düşünmeli diye düşünüyorum.ayrıca fiyatı 1milyon dolar deil de 2.5 milyon dolar olmalı.

Dark Force 03.08.2007 14:24

-->: Hedef Hayrettin
 
[B]Bu satten sonra defansa hangi oyuncuyu transfer edicez o bölgede zaten bir futbolcu açık var [/B]

yiğidomustafa 03.08.2007 15:29

--->: Hedef Hayrettin
 
Takımda Sivaslı oyuncu lazım Hayrettinin gitmemesi gerek...


WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:58.

Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.


Copyright © 2005