![]() |
400 Kişi Vardı(Fb-Sivasspor)
SİVASSPORUMUZ FENERBAHÇE MAÇINDA [B]400 KİŞİLİK [/B]KOLTUĞU OLAN UFAK BÖLÜMDEYDİ.FENERBAHÇE MAÇLARINA GİDENLER HATIRLAR.DEMİRLERLE AYRILMIŞ UFAK YAN BÖLÜM VARDIYA,ORASI DOLDU İŞTE.[B]400 KİŞİ [/B]ÇOK AZDI İSTANBULA GÖRE.UYAN İSTANBUL DİYORUM.SİVASSPORLUYA YAKIŞMAZ [B]400 KİŞİLİK [/B]YER.NEDEN DOLMADI [B]1000 KOLTUKLU [/B]ALAN.NEDEN BOŞ KALDI.
BEN BU KONUYU ÇOK ÖNEMLİ GÖRÜYORUM ARTIK.İSTANBUL [B]SIFIRA[/B] GİDİYOR.KİMSELER OLMAYACAK GİBİ SANKİ DİĞER YILLARDA. Hayırlı Forumlar |
-->: 400 Kişi Vardı(Fb-Sivasspor)
o resimdekilerden hangisi sensin laa..
|
--->: -->: 400 Kişi Vardı(Fb-Sivasspor)
[QUOTE=ceza_tolga_rep;240772]o resimdekilerden hangisi sensin laa..[/QUOTE]
O RESİM İMZAMDI.ŞİMDİ KALDIRDIM GARDAŞ.KONUMUZ SONRA AÇILACAK FENERBAHÇE İLE İLGİLİ OLARAK(grubumuz adına) BU KONUDA TARAFTAR SAYISINI ANLATMAK İSTEDİM. |
--->: 400 Kişi Vardı(Fb-Sivasspor)
Bundan sonra İstanbulda oynayacağımız karşılaşmalarda inş. bize ayrılan tribünleri doldururuz.Akıncılar grubu ile İsr eminim ayaklanacaktır çalışmalrınızda yolunuz açık olsun...
|
400 civarı insan vardı
takımı destekleyen kişi sayısı 40 diğer insanlara yazıklar olsun diyorum maç izliyicekseniz evinize dijitürk alın yada gidin kahvede filan izleyin eğer stada gelicekseniz takımı destekleyeceksiniz oraya çekirdek çıtlatıp öküz öküz bakma yeri değil hep destek tam destek 90 dakika bağıranlar gelsin takımı desteklemiyipte orda maçı izlemeye gelenler hiç o kadar masraf yapmanıza gerek yok kahvede daha ucuz boş yere stada kadar yorulmanızada gerek yok kahve evinize staddan daha yakın istanbuldakiler konuşmasını bilir lafta ederiz demesini vs filan ama icrata gelince kimse bir ses soluk çıkmaz önemli olan bizim için icraat istanbuldaki sivaslılar böyle uyumaya devam etsin bakalım nereye kadar |
herkese selamlar.. nedeseniz haklısınız arkadaşlar..bende istanbuldayım. 2 yıldır sivasımızın istanbuldaki tüm maçlarına gittim. ama umduğum gibi olmadı, koca istanbulda okadar çok sivaslı olmasına rağmen maçları hep bir avuç arkadaşla izledik. bu sezon benimde isteğim kalmadığı için stada gitmek yerine evde izledim ve gördümkü tablo geçen yıldakinden dahada kötüye gitmiş..(benim maça gitmeme sebebim aslında biraz sitemdi)..
Ama diğer maçlara mutlaka giderim. artık 3 kişiylede izlesek 5 kişiylede izlesek gideceğim. sağlık olsun demekten başka çare yok.. Allah aşkına nerde bukadar sivaslı.. ya hiç bir yetkili görmüyomu veya farketmiyomu okadar sivaslıdan sadece 300-500 kişi maça geliyo.bunun için hiçmi çaba sarfetmiyolar,en az bir kaç gün önceden organizelere başlamaları gerekmiyomu... neyse lafı fazla uzattık herşeyi yetkililere yıkmakta iş değil insanın kendi içinden gelmeli demekki çoğu kişinin sivaslılığı lafta.. |
[QUOTE=darkhe;240790]herkese selamlar.. nedeseniz haklısınız arkadaşlar..bende istanbuldayım. 2 yıldır sivasımızın istanbuldaki tüm maçlarına gittim. ama umduğum gibi olmadı, koca istanbulda okadar çok sivaslı olmasına rağmen maçları hep bir avuç arkadaşla izledik. bu sezon benimde isteğim kalmadığı için stada gitmek yerine evde izledim ve gördümkü tablo geçen yıldakinden dahada kötüye gitmiş..(benim maça gitmeme sebebim aslında biraz sitemdi)..
Ama diğer maçlara mutlaka giderim. artık 3 kişiylede izlesek 5 kişiylede izlesek gideceğim. sağlık olsun demekten başka çare yok.. Allah aşkına nerde bukadar sivaslı.. ya hiç bir yetkili görmüyomu veya farketmiyomu okadar sivaslıdan sadece 300-500 kişi maça geliyo.bunun için hiçmi çaba sarfetmiyolar,en az bir kaç gün önceden organizelere başlamaları gerekmiyomu... neyse lafı fazla uzattık herşeyi yetkililere yıkmakta iş değil insanın kendi içinden gelmeli demekki çoğu kişinin sivaslılığı lafta..[/QUOTE] yöneticilerimiz biraz kukla gibi hiç ilgilendikleri yok koltuk sevdası sadece hizmet etmek filan yok taraftarı sivaslıları stada çağırmak desen hiç yok |
arkadaslar siz gittinizde yoneticiler yokmu dedi lutfen boyle seyleri bahane etmeyin macin oldugunu biliyordunuz gitseydiniz illa birileri gelin bu gun macmi var demeleri lazim
|
[QUOTE=avare;240795]arkadaslar siz gittinizde yoneticiler yokmu dedi lutfen boyle seyleri bahane etmeyin macin oldugunu biliyordunuz gitseydiniz illa birileri gelin bu gun macmi var demeleri lazim[/QUOTE]
kardeşim gitmediğimi nerden biliyosun takımı zaten tek destekleyen bizdik tmm mı? bir kez eğer maç istanbul ankara gibi şehirlerde oluyorsa yöneticilerin şehirde yaşayan sivaslılara duyurular yapması lazım böylelikle insanlar maça gelir bize diyenler öncelikle kendine baksın pazartesi herşey belli olucak kardeş kimin gidip kimin gitmediği |
--->: 400 Kişi Vardı(Fb-Sivasspor)
işte ne yazık ki daha sivassporluluk ruhu uyanmamış insanlar var demektir
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:03. |