![]() |
MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
ligin üç haftası geride kalmasına rağmen kaptan tam anlamı ile performansını takıma veremedi umarım bundan sonraki haftalarda çok daha iyi olur.
|
-->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
[B]inşallah öyle olur performansı fazla iy değil...[/B]
|
[B]Muhammed in, duran toplarımızı kullanma becerisi çok iyi. Bir futbolcudan her zaman aynı istikrarı bekleyemeyiz.İnşallah Eski Muhammed e kavuşuruz.[/B]
|
ben artık ondan bir fayda sağlayabileceğimizi sanmıyorum...
|
--->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
bence o kişinin takımda yeri yok arkadssss.. izledğim maçlarda performansı çok kötü önceden duran toplarda basarılıydı simdi fener maçında gördük onlarıda iyi kullanamıyo. takımımıza iyi bir 10 numara lazım
|
--->: MOHAMMED ALİ KURTULUŞ
[COLOR="RoyalBlue"]Mohammed'in bu takımda her zaman iş yapacağına inandım.inşallah istediğimiz mohammed ali kurtuluş dönecektir.[/COLOR]
|
[B]Onun yeri forvet arkası ancak önlibero oynatılıyor... Bu şekilde ondan gol bölgelerinde fayda beklenemez...[/B]
|
[QUOTE=yigiter187;241228]ben artık ondan bir fayda sağlayabileceğimizi sanmıyorum...[/QUOTE]
bende sanmıyorum.. takımın en zayıf halkalarından kanımca m.ali.. |
arkadaşlar muhammedin yeri bugün gs da lincolnün yeridir.yani orta sahanın ortasıdır ve duran topları kullanmasıdır.sanki orta sahada yalnız kalıyor gibi geldi bana.bize bi orta saha alınmalı ..
|
BENCE KENDİ PERFORMANSININ ÜZERÜNDE VE ÖZVERİYLE OYNUYOR.ÇÜNKÜ ÖN LİBEROLUK KOLAY İŞ DEİL.BEN FAYDALI OALACAĞINA İNANIYORUM.HATILARSANIZ OYNAMA GARANTİSİYLE ALMADIK.ŞU ANDA BÜLENT HOCA ONU OYNATIYORSA HER FUTBOLCU GİBİ FORMAYI O ALMIŞTIR.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:07. |