![]() |
KARAR BUGÜN
[IMG]http://www.samanyoluhaber.com/images/resim/trabzon_olay_9.jpg[/IMG]
Avni Aker Stadı'nda oynanan ve bitime üç dakika kala çıkan olaylar nedeniyle disiplin kuruluna sevkedilen Trabzonspor ve Sivasspor'un durumu bugün yapılacak olan toplantıda belli olacak. Futbol Disiplin talimatının saha olayları başlıklı 30. maddesi gereğince seyirci ve kulüp mensuplarının olay çıkartmaları nedeniyle Trabzonspor ve Sivasspor takımlarının seyircisiz maç oynama cezası almaları bekleniyor. Disiplin Kurulunun, Galatasaray'ın cezasını da göz önüne alarak Trabzonspor'a taraftarının neden olduğu olaylardan dolayı en az beş maç seyircisiz oynama cezası vereceği öğrenildi. Sivasspor'un ise 1 maç saha kapatma ya da yüklü bir para cezası alması bekleniyor. Öte yandan Futbol Müsabaka Talimatının 'tamamlanamayan müsabakalar' başlıklı 29'a B maddesi gereğince de Trabzonsporla ilgili olarak Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu karar verecek. Yönetim Kurulunun Bordo Mavili kulübü hakemin tatil ettiği Sivasspor maçında hükmen 3-0 yenik kabul etmesi bekleniyor. |
-->: KARAR BUGÜN
karar belli aslında innşallah federasyon hata yapmaz tek dilegimiz bu
|
--->: KARAR BUGÜN
adil bir lig yasatmak istiyorlarsa sivasspora
galibiyet vermeleri lazim yoksa ligin tadi kacar |
eger turk futbolu biraz ilerlemisse hersey bugun belli olacak ins hata yapmaz federosyon
|
beyler bu sefer bir çelenk le olmaz bu seferde hakkımız yenerse sesimizi duyuralım 6 milyon sivaslı ayaklansın yoksa bunlar hakkımızı çok yerler
|
hakkımızı yedirtmemeliyiz puan icin deil bu gibi olaylarin daha olmamasi icin yedirtmemeliyiz..
|
Bak şu adamlara sivassporun oyuncularına hemen cezayı kestiler arayı biraz suğuttular şimdide kulübümüze saha kapatma cezası vermeyi düşünüyorlar bunlardan her şey belenir arkadaşlar bu olayda sessiz kalmayalım herkes sesini bir şekilde duyursun ben bu adam bozuntularından ib....dahil her şey beklerim inşallah kamu vicdanı ağır basarda aleyhimize bir karar cıkmaz sonu iyi olması dileklerimle her şey sivasspor için hep destek tam destek
|
bizim sahamızı kapatamazlar oyuncularımız ceza aldılar zaten.sivasa daha ceza kesilirse ben olsam ligden çekilmeyi öğrenirim.
trabzon hükmen yenik ve 5 maç ceza almalı.. ULUSOY TRABZONLU GİBİ DAVRANMA BİRAZ YÜREKLİ VE CESUR KARARLAR VER.... |
inşallah temennimiz 3-0 maçın bizim lehimize verilmesi
|
[B]Dünkü telegol programı bugüne kadar medyada savunulamayan ve yalnız kalan Sivasspor'un haklarını savundu açıkcası orada yayınlanan görüntüler konuşturulan kişiler yarın ki kararı etkileyecektir... Olayın soğuması için bu haftaya bırakan federasyon o programdan sonra hatasını anlamıştır zira hep Sivasspor savunuldu programda ve kanıtlar ortaya kondu... Ben yarın ki karardan umutluyum...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:18. |