SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HEYECAN DEVAM EDİYOR (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12604)

SivasSpor.Com 31.08.2007 01:47

HEYECAN DEVAM EDİYOR

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/ss.jpg[/IMG]

[B]2007-2008 sezonu Skor Tahmin Yarışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmamıza, Site Kurucumuz Sayın Rüştü ELMAS sponsor olmuş ve ödüllerimizde değişikliğe gidilmiştir...
[/B]
Bildiğiniz gibi yarışmamızda 2006-2007 sezonundan itibaren dereceye giren üyelerimize ödüller vermeye başladık. 2006-2007 sezonunu ikiye bölerek 17’şer haftalık iki bölüm halinde düzenlediğimiz yarışmamızda dereceye giren yigido_furkan, yigiter187, tanju_58, karakule58, UmutG. ve kongre üye adlı yarışmacılarımızı bu kapsamda ödüllendirdik.

2007-2008 sezonunda Skor Tahmin Yarışması’nda değişiklikler yaptık. Yarışmamız artık sezon boyunca yani 34 hafta devam edecek. 1. Haftada başlatmış olduğumuz yarışmamız 34. Haftada Lig’in bitmesiyle beraber sona erecek.

Yarışma sonunda ilk 3’e giren üyelerimize ve yarışmayı 58. olarak tamamlayan üyemize, site kurucumuz Sayın Rüştü ELMAS’ın sponsorluğunda aşağıdaki ödüller verilecektir.

[B][COLOR=#ff0000]1.'ye[/COLOR][/B] 2008-2009 Sezonu için 1 kişilik Sivasspor Kombine Bileti
[COLOR=#ff0000][B]2.'ye[/B][/COLOR] 1'er adet Orijinal Sivasspor Forması, Beresi ve Kaşkolu.
[B][COLOR=#ff0000]3.'ye[/COLOR][/B] 1 adet Orijinal Sivasspor Forması
[COLOR=#ff0000][B]58.'ye[/B][/COLOR] 1 adet Orijinal Sivasspor Forması

[I][B]YARIŞMAYA NASIL KATILIRIM?
[/B][/I]Sitemize üye olan herkes yarışmamıza katılabilir. Yarışmamıza katılım çok basit. [URL="HTTP://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=70"][B][COLOR=#990000]Skor Tahmin Yarışması[/COLOR][/B][/URL] bölümümüze girerek, Süper Lig’de hafta sonu oynanacak olan 9 karşılaşmaya SKOR tahmini yaparak katılacaksınız. Maçlar bittiği anda da o hafta kazandığınız puanlar ile toplam puanlarınızı görebileceksiniz.

[B][I]Unutmayın.[/I][/B] Üst sıralarda yerinizi almak istiyorsanız öncelikle tüm haftalara tahmin yapmanız gerekmektedir.

İyi eğlenceler.

Sarkdakikisla58 31.08.2007 07:21

--->: HEYECAN DEVAM EDİYOR

[COLOR="red"]ben 58. olmaya raziyim arkadaslar[/COLOR]

ademgoze 31.08.2007 08:05

-->: HEYECAN DEVAM EDİYOR

RÜŞTÜ ABİ SAGLAM YAPMIŞ ÖDÜLLERİ

izmirliyigido 31.08.2007 08:07

Bu heyecanı yaşatan Güner kardeşimize birkez daha teşekkür ediyor, aynı zamanda vereceği ödüllerle sponsorluk görevini üstlenen Rüştü kardeşime de teşkkür ederim.

Var mı böyle eğlenceli ve heyecanlı bir site? Gündemi sürekli yakalayan, günceli anında veren, heyecanlı yarışma ve anketleriyle hergün yüzlerce Yiğido'yu bir araya getiren bir site daha olacağını tahmin etmiyorum.

.

Yiğiter 31.08.2007 10:09

hepsi bir kenara da gerçekten güzel bir yarışma,hemşehrilerimizle bir aradaymış gibi oluyor..emeği geçen güner beye,sponsor rüştü beye teşekkürler....neyse artık avans vermesem daha iyi olacak :D

altuntas58 31.08.2007 10:16

bize bu heyecanı yaşatan kardeşlerime çok teşekkür ederim inanın her pazartesinin sabırsızlıkla bekliyorum

Carismas58 31.08.2007 10:24

cok heyancanlı kombine ödülü cok harika bütün ödüller güzel

zereya 31.08.2007 12:42

Çok heyacanlı bir yarışma

Geçen yıl 3. lüğü kılpayı kaçırdım.

Başka takım sitelerinde böyle yarışma göremedim.

Katılanlara başarılar,

Düzenliyenlerin eğline sağlık sağolsunlar.

jakobieen 31.08.2007 13:06

[QUOTE=SivasSpor.Com;243366][COLOR=#ff0000][B]58.'ye[/B][/COLOR] 1 adet Orijinal Sivasspor Forması.[/QUOTE]

bundan tam 8 ay önce bunu bende önermiştimi gerçekten 58. olmak hiçte kolay değil :)

[QUOTE=jakobieen;243059][COLOR="DarkRed"][B]58.musab58[/B][/COLOR]
musab gardaşımda hak etmiş bi hediye
[/QUOTE]

yarışmada emeği geçenlerin ellerine sağlık..

yigido Atilla 31.08.2007 15:10

[B][I][FONT="Verdana"][I][B]Bravo Rüstü gardas Düsüncen Mükkemmel ben 1.ci olursam o kombineyi Sivasspor.com da Sivasta yasayan bir kardese hediye ederim.. Hedefim 58 inci olmak !!! o formada Baskanimiz Mecnun otyakmaz ,Hocamiz Bülent uygun , Site Baskanimiz Rüstü Elmas ve sivasspor.com ekib imzali formasini isterim RÜSTÜ GARDAS HABERIN OLA [/B][/I][/FONT][/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:38.