SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   PROTESTO FİKİRLERİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=12735)

emresengul58 03.09.2007 00:48

PROTESTO FİKİRLERİ

GARDAŞLAR HEPİMİZİN BİLDİĞİ GİBİ TFF TRABZON MAÇINDA YAŞANAN OLAYLARDA TÜM TÜRKİYE Yİ ÇILGINA ÇEVİRECEK ENTERESAN KARARLAR ALMIŞTIR...BİZ BU MAÇI UNUTMAMALIYIZ UNUTTURMAMALIYIZ...BUNUN İÇİN PROTESTO FİKİRLERİMİZİ BU BAŞLIKTA TARTIŞALIM İSTEDİM..HERKES BİR YERLERE BİR ŞEYLER YAZIYOR..TEK ÇATI ALTINDA TOPLAYALIM BU FİKİRLERİMİZİ VE TARTIŞALIM...HAYDİ YİĞİDOLAR

albina58 03.09.2007 02:28

--->: PROTESTO FİKİRLERİ

Haklısınız.
Bu konuya ilk önce
-İl genelini kapsayan bir konseyin öncülüğünde,tüm ilimizden tek bir ses çıkması ve tüm hemşerilerimizin bu duruşun arkasında durarak daha güçlü ses getirebileceğimizi söylemiş,
Sonrasında ise
-Federasyonun tutarsız kararları karşısında anadolu genelinde yükselen aykırı seslerin bir çatı altında veya ortaklaşa alacağı kararlar ile daha etkili bir ses geleceği görüşü konuşuluyordu.
-Dahada benim kanaatimce önemli olan SİVASSPOR adına federasyonda görevli olan ve Haluk ULUSOY'un prensi konumunda,aslen karadenizli olan TAHİR KIRAN ismi,
Bu ismide gündeme almak isterim,kaldı ki federasyonda aleyhimize alınan kararda önce5-2 aleyhimize olan karar,daha sonra oybirliği alınması görüşünden sonra 7-0 olarak kayıtlara geçiyor.Böylesi bir kararı alırken acaba sivasspor aleyhinde ne gibi olay vukuu bulmuş,Sivasspor adına orda bulunan Tahir KIRAN ne ölçüde bizim haklarımızı savunmuşdur,gelişen olaylar sonucu türkiyede yerel olarak tüm kamuoyu SİVASSPOR'un lehine 3-0 tescilini söylerken T.F.F. tüzüğü ve FİFA yönetmeliği bunu söylerken,hatta FİFA icra kurulu bağlı federasyonun aykırı kararlarının cezai işlemleri olacağını söylerken,tüm bunları görmemek,görmezden gelmek,üstüne üstlük SİVAS ve SİVASSPOR'un bu olayların hem maddi hemde futbolcularımıza verilen cezalar ile ödemesi mantıkla bağdaşmıyor.
Vurdumduymazlık,olaylara sadece söz olarak yaklaşarak üstüne gitmemek,sanıyorum 2 veya 3 hafta sonra bu olay unutulacak,bizim 3 puanımız,futbolun bir sponsoru VESTEL kayıplar olarak istatistiklere düşecek.
Bu konuları konuşurkende aklıma hep insanların birbirinden kopukluğu,herkesin kendi çıkar ve yaşam şekillerine bakması sonucunda aleyhimize gelişen Almanyada anayasa geçen GÖÇ YASASI geliyor.Çifte standardın ülkemizde SİVASSPOR'a kullanılmasının,Almanyada ise hemşerilerimize karşı kanunlaşması bana yaman bir benzerlik gibi geliyor.

kakikli 03.09.2007 07:43

tüm maçlarda topluca siyah balon uçuralım...
bu sezon tüm sene boyunca bunu sağlayalım...
kapıda stada girenlere 1,2 tane balon verirsek eminim ses getirir...

Divriği58- 03.09.2007 08:09

EN İYİSİNİ MANISA DUN YAPTI HERKES SIYAH BENDIL SALLADI BENCE BIZDE SALLAMALIYIZ ....... EN GUZEL PROTESTO

emresengul58 03.09.2007 12:53

-->: PROTESTO FİKİRLERİ

MAÇLARA SEZON SONUNA KADAR SİYAH BANDAJLARLA ÇIKALIM...BU FİKİRLERİ YYÖNETİME SUNMALIYIZ

LosTie58 03.09.2007 13:16

Bütün ev sahibi ekiplere söyleyelim maçın son dakikasında 15 kişi sahaya atlasın 9 maçtada aynı anda olsun töbe töbe ya bu federasyon adamı bu hale getirir.(Bunu protesto amaçlı ben yazdım fikir olarak değil tabikide)

yigido Atilla 03.09.2007 13:18

[B][I][FONT="Verdana"] Arkadas Tebrik Ediyorum güzel bir Fikir.

1. Merkez Tayfanin yazdigi. ""Bagimsiz Federasyon istiyoruz"" pankrati !!

2. Siyah Mendilleri Stada giden Her taraftarin mac Boyunca sallamsi cok Anlami ve güzel.!!!

3. Taraftarlar Siyah Bayraklari Stadtda Sallamali....

4. Bütün Taraftarlar Siyah Renkili Elbiselerle maclara gitmeli..

5.Su´an Aklima gelenleri yazdim geldikcede yazacagim..[/FONT][/I][/B]

emresengul58 03.09.2007 13:19

-->: --->: PROTESTO FİKİRLERİ

[QUOTE=kraker_t.t;244778]Bütün ev sahibi ekiplere söyleyelim maçın son dakikasında 15 kişi sahaya atlasın 9 maçtada aynı anda olsun töbe töbe ya bu federasyon adamı bu hale getirir.(Bunu protesto amaçlı ben yazdım fikir olarak değil tabikide)[/QUOTE]

:D:D:D kardeş helal olsun valla güzel fikir...Evet yiğidolar orjinal fikirlerimizi yazalım TFF ye de yollayalım...Ne hallere düştü ülke futbolu ya sabır

yigidomustafa58 03.09.2007 13:22

güzel fikirler ama ben siyah balonu daha iyi olur.formalar siyah olursa SİVASSPORlu futbolcular moral kaybeder.

altuntas58 03.09.2007 13:24

Bize yapılan bu haksızlığı unutmak mümkün değil her gecen gün daha çok üzerine düşmeliyiz bu olayı yakında basın mensupları dahil olmak üzere sivaslılar hariç herkes unutacaklardır ama bizler asla untmamalıyız bu olayı her an sıcak tutmalıyız her ortamda tepkimizi ortaya koymalıyız böyle pişkin federesyon üyeleri olmaz olsun vesteli sponsor olarak biz tayin etmedikki biz düşünelim diyorlar halbuki türk futbolunda taşlar yerinden oynadı düzen bozuluyor buna bir care bulalım diyecekleri yerde elma ile armudu bir birine karıştırmayalım diyorlar bu ne pişkinlik kardeşim böyle ne diyelim allah ıslah etsin
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]KESER DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN HESAP GERİ DÖNER[/COLOR][/FONT]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:49.