![]() |
FEDAKAR MEHMET..
[IMG]http://www.hurdogan.com/haberresimler/136723_187.jpg[/IMG]
Mehmet Yıldız, Gençlerbirliği Oftaş maçı öncesi ısınırken karnından sakatlandı. Fazla önemsemeyen Mehmet maçın 5. dakikasında ağırıları artınca kenara gelip iğne vurdurdu ve maça devam etti. İkinci yarıda tekrar ağrıları başlayan Mehmet Yıldız maçın 66. dakikasında daha fazla dayanamayıp oyundan çıkmak zorunda kaldı. Dün MR’ı çekilen ve karnında yırtık tesbit edilen Mehmet için yoğun tedavi uygulanacağı belirtildi. Hürdogan |
--->: FEDAKAR MEHMET..
çok üzüldüm...mehmet yıldız süper bi adam, herşeyin en iyisini hakediyo... geçmiş olsun mehmet ....
|
-->: FEDAKAR MEHMET..
geççmiş olsun büyük kaptan gol kralı olmak sana çok yakışacak
|
valla haberim yoktu yeni öğrendim mehmet abi ye geçmiş olsun inşallah fazla önemli bişeyi çıkmazda en kısa zamanda takıma döner ona sivasın daha çok ihtiyacı var
|
geçmiş olsun bu sakatlığa rağmen iyi mucale etti.
|
allah acil şifalar versin ben zaten tahmin etmiştim dün bir rahatsızlığı var diye fazla oyuna konsantre olamamıştı
|
Insallah durumu kötü degildir..gecmis olsun mehmet abi..acil sifalar diliyoruz sana..hemen sahalara dÖn
|
-->: FEDAKAR MEHMET..
Mehmet yıldıza gecmiş olsun biran önce tedavini ol sivassporun size çok ihtiyacı var
|
[B][COLOR="Indigo"]Ben de sahada şaşırdım Mehmet niye çıkıyor diye. Çıkar çıkmaz eksiklik yaşadık zaten. [/COLOR][/B]
|
tam bir yigido
geçmiş olsun mehmet biran önce sahalarda görmek isteriz |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:27. |