![]() |
Sitemizin Ligi
[url]www.ligtv.com.tr[/url] [B]FANTAZİ FUTBOL [/B]OYUNUNU KURDU.ANCAK DEĞERLİ ÜYELER BAKIYORUMKİ HEMEN HER KAFADAN ÇIKAN SESE GÖRE ORAYA HAREKET EDİYOR.[url]www.sivasspor.com[/url] ÜYESİ İÇİN HAZIRLANMIŞ LİG VAR.
[U]LİG İSMİ:[/U][COLOR="Red"]sivassporcomcular[/COLOR] [U]LİG KODU:[/U][COLOR="Red"]nbrw5571NB[/COLOR] [U]HATIRLATMA:[/U]Üye olduktan sonra [COLOR="Red"]fantezi futbol [/COLOR]linkine tıklayarak giriş yapacaksınız. GİRDİKTEN SONRA KAFANIZA GÖRE TAKILIN.ZATEN ÇÖZECEKSİNİZ ÇOK KOLAY BİR SAYFASI VAR.AMA UNUTMAYIN ORDADA ŞEKLİMİZ VAR.SEÇENEKLERİNİZDEN [COLOR="Red"]liglerim[/COLOR] YAZAN YERİ TIKLAYARAK [url]www.sivasspor.com[/url] ÜYELERİNİN TAKILDIĞI LİG İSMİNİ VEYA KOD İSTERSE KODU YAZ. HER KAFADAN SESE SON.İŞTE SİTENİN LİGİ.BEN BULDUM SİZLERE ÖNERİYORUM.ÇALIŞMAYI YAPAN VE LİGİMİZİ HAZIRLAYANA TEŞEKKÜRLER.HEMEN ÜYE OLUN BENCE. [U]NOT:[/U]Lütfen konuyu silmeyin,dağıtmayın ve eleştirmeyin. |
--->: sitenin ligi
ya gardaş kendin bir lig kurmuşsun sonrada herkese afra tafra kesiyorsun bu sitenin ligi oldugu nerden belli o zaman çıkar bir tane site yöneticisi söyler buraya katılın diye...bide eleştirmeyin diyorsun...
|
--->: Sitemizin Ligi
ben hemen üye olicam ligine katılcam.saol paykaşım için
|
--->: sitenin ligi
[QUOTE=SEMİH-58;251381]ya gardaş kendin bir lig kurmuşsun sonrada herkese afra tafra kesiyorsun bu sitenin ligi oldugu nerden belli o zaman çıkar bir tane site yöneticisi söyler buraya katılın diye...bide eleştirmeyin diyorsun...[/QUOTE]
SİVASSPORCOMCULAR GENEL İSİM.İSTERSEN SENDE SİVASSPOR COM SÜPER LİG YAP. BU SENİN ELİNDE KİMSENİN DEĞİL. YORUM İÇİN TEŞEKKÜRLER.ADIMIZI KARALAMIYALIM.YOOO BEN 2. ÜYESİYİM.KURAN AÇIKLAR ELBET.YARDIMCI OLMAKTA SUÇ.BİZ HEP BİRBİRİMİZİ ÜZELİM OZAMAN.YARDIMCI OLMAYALIM. OLURMU PEKİ.TABİKİ OLMAZ.ÜZMEYELİM BİRBİRİMİZİ.ORASI SERBEST.LİGTV BU İSMİ KABUL ETMİŞ.GERİSİ BOŞ. |
ha böyle de canımı ye gardaşım şimdi bende katılırım.bi sorun olmaz...;)
|
[QUOTE=SEMİH-58;251385]ha böyle de canımı ye gardaşım şimdi bende katılırım.bi sorun olmaz...;)[/QUOTE]
ŞUAN 3 KİŞİ VAR.LİG SAHİBİ KENDİNİ SAKLAMIŞ EN SON ÜYE HAFİKSPOR |
ben geldim lige tamam ekledim "58Yiğidospor" acaba ne zaman maç yapılıyor ...
|
1 sivassporcomspor
2 hafik spor 3 puarspor 4 58Yiğidospor LİGİ SIRA DOLUNCA BAŞLATIYORLAR.ŞUAN HERKEZ TEKETEK OYUN OYNAYABİLİR.AMA MAİL ADRESİNİZİ SÖYLEMENİZ GEREKİR.BURAYA YAZABİLİRSİNİZ.YADA LİGİN BAŞLAMASINI BEKLİCEKSİNİZ.ŞAMPİYAON KİM OLACAK BAKALIM.PUARSPORUN KADROSU İYİ GALİBA.ÇOK SESSİZ. HA MAİLİNİZE BAKIN BİDE.DAVET VARSA KODUNU ALIN.DAVETİ KABUL ETE YAZIN VE BAŞLAYIN... |
[QUOTE=yigidomustafa58;251394]ben geldim lige tamam ekledim "58Yiğidospor" acaba ne zaman maç yapılıyor ...[/QUOTE]
HELE Bİ DOLSUN.HER YER AYNI.İG BAŞLARSA ÜYELERE KAPANIR.ODA AYIP OLUR.SABIR GÖSTEREK BAŞLAR. ŞAMPİYON BENEM. |
video58 ben takimimi yaratdim ligin ismini verdim böyle lig bulunmamaktadir! yazyor bi baksan dogrumu yazmisin.
saygilar |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 03:58. |