![]() |
Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7Ekim Pazar
[B] Saygideger buyuklerim ve Sivasli Gardaslarim.Ben Izmirde universite ogrencisiyim.Ismim Mustafa. Almanyada Istanbulda Yigidolar biraraya gelip iftarlar duzenliyorlar. Bizim neyimiz eksik mantigiyla yola cikip:) Izmirdeki Yigidolari bir iftar yemegi vesilesiyle bulusturmayi dusundum ben de..[/B][COLOR="Red"]Izmirde bir ilki beraber basaralim.[/COLOR]
[B] Sivasspor.com da Izmirdeki Yigidolari iftar yemeginde toplamaya araci olmus olur boylece.Genis katilimli bir organizasyon yaparsak cok guzel olur. Hatta katilima gore bu tur organizasyonlari ileride de devam ettirip geleneksel hale getirebiliriz. [/B] Bu konuda Izmirdeki Yigidolardan destek bekliyorum. Pazar gunu genelde calisanlarin mesaisi olmamasi okula gidenlerin okulu olmamasi sebebiyle kalabalik olacagimizi tahmin ediyorum. [COLOR="Red"] IZMIRDEKI YIGIDOLAR ICIN IFTAR VAKTI!!![/COLOR] İzmir'de yapılacak olan 1. Sivas'lılar (sivasspor.com üyeleri) İftar Yemeği menüsü belli olmuştur. Menü 1- İftar Tabağı (Peynir, Zeytin, Hurma, Kayısı) 2- Mevsim Salata 3- Çorba 4- Et Yemeği / veya İskender Kebap 5- Pilav 6- Tatlı 7- Kola / Fanta / veya ayran 8- Çay (ikram) Fiyatı: Kişi başına 10,00 YTL Yer: Beyaz Saray Restaurant - Buca (Belediye yanı) Tarih: 07.10.2007 - Pazar Saat: 18:30 [COLOR="Red"]İletişim Numarası:[/COLOR] [B]0546 656 25 06 Mustafa (myway)[/B] [COLOR="red"]Mail:[/COLOR] [email]patron_3558@hotmail.com[/email] NOT:Katilmak isteyenler foruma kac kisi gelceklerini belirtirlerse onceden ona gore organizasyonu daha cabuk netlestiririz. En azindan gelecek kisi sayisina gore onceden rezervasyon yapariz.Arkadas es dost cagirabilirsiniz:) [/COLOR] [B]Saygilar... Selamlar...[/B] |
--->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7Ekim
[B]bu mübarek günlerin vesilesiyle bulusmak cok güzel
amac sanal disi cikmak ve herkesle tanisip kaynasmak bu tür bulusmalar ileride cok faydali olur taraftarin bütünlesmesi birlesmesi ve yardimlasmasi icin insallah katilim cok olur :) nerde cok Sivas`li varsa oralarda yapilmali[/B] |
1[B]1 AYIN SULTANI OLMASA DEMEKKİ GARDAŞLARIMIZI BİLE GÖREMİCEZ[/B]:(:(:(
|
İzmir'de yaşayan Sivas'lıların ve sivasspor.com'cuların katılımlarını bekliyoruz. İftar menüsü daha sonra kararlaştırılıp Mustafa kardeşimiz tarafından açıklanacaktır.
. |
iyi olur valla BAKALIM YEMEKLERE :D:d:d:d:d
|
[B]alın işte istanbuldaki iftara mesaj atmıştı keşke izmirde de olsa diye Allah razı olsun ve afiyet olsun...[/B]
|
Bu güzellikleri gördükçe, ne kadar mutlu olduğumu tahmin edemessiniz.
İşte dayanışma, işte birlik işte beraberlik. Yiğidolar heryerde kenetleniyor, birleşiyor ve güzel organizeler yapılıyor. Bu güzellikler hiç bitmesin, hep devam etsin ve her geçen gün daha büyük organizeler yapalım. Biz 7 Milyonluk bir kitleyiz, bunlar bizim çok az bile. Ama görüyorumki, doğru yoldayız ve giderek dahada güzel ve büyük organizeler yapacağız. Bu organizelerde emeği geçen herkesi kutluyorum. İşte Yiğido, işte birlik, işte beraberlik. |
bu tür organizasyonları düzenleyen yiğidoları tebrik ederim...
|
-->: Izmirdeki Yigidolar Icin Iftar Vakti: 7Ekim P
[B]Arkadaslar saolsunlar ozel mesajlarla olsun burdan mesajlarla olsun desteklerini belirtiyorlar. Bu da beni cok sevindirdi. Insallah basarili genis katilimli bir organizasyon yapicaz.
Iftar menusunu de burdan size en kisa zamanda duyurcaz Izmirde ki herkesden -yada cevre ilcelerden gelcek olan arkadaslarimiz da var-hepinizden ricam 7 ekim pazar gunune iftar icin kimseye soz vermeyin:) Izmirdeki yigidolar olarak hep beraber iftar yapalim . Desteklerinizi katilimlarinizi bekliyoruz. Hem istanbuldakilere de yetismemiz lazim:) Saygilar selamlar...[/B] |
[B]İki şehirde eş zamanlı iftar organizesi ayrı bir güzel olacak :)
Gönlümün bir kısmı İzmirde bir kısmıda kendimde (İSTANBUL)olacak :) Allah yardımcınız olsun. İzmirli Yiğidolarında ayağa kalkma zamanı gelmişti artık...[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:09. |