SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ .... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=13237)

SivasSpor.Com 01.10.2007 16:20

TRABZONSPOR'A SÜRPRİZ ....

[IMG]http://www.gencturkhaber.com/images/170290.jpg[/IMG]
Basın Sözcüsü Fikret Ünsal, ikinci yarı Sivas'ta oynayacakları maçta Trabzonspor'u en iyi şekilde güller ve çiçeklerle karşılayıp, aynı şekilde uğurlayacaklarını belirterek, ''Belki de bir sürpriz yapacağız. Onu da yönetim arasında tartışmaya başladık'' dedi.

<table cellspacing="0" cellpadding="3" width="99%" border="0"><tbody><tr><td width="100%">Fikret Ünsal, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, dün Bursaspor ile oynadıkları maçta mükemmel bir karşılaşma seyrettiklerini, hem rakiplerini, hem de 2-0'dan maçı 3-2'ye getiren takımlarını kutladığını söyledi.

İyi bir takım oluşturduklarını, tüm Türkiye'nin takdir ettiği bir kulüp haline geldiklerini ifade eden Ünsal, ''Dün gördük ki, seyircilerimiz de o muhteşem tezahüratlarıyla ikinci yarıya 2-0 mağlup giren takımlarına müthiş enerji verdiler. Verdikleri bu destekle de sahadan galip ayrılmasını bildik'' diye konuştu.

Hakem kararıyla tatil edilen Sivasspor-Trabzonspor maçına da değinen Ünsal, şöyle konuştu:

''Sayın Nuri Albayrak, gerçekten bu konuda çok çırpındı. Çırpınmasını da ben gayet doğal karşılıyorum. Çünkü neticede takımının hakkını savunuyor ama bir şeyi kaçırdı Nuri Albayrak başkanım. İlk çıkışında, o maçın hemen sonrasında çok doğru bir teşhis koymuştu. Provokasyon demişti. Bu teşhisi çok doğru ve yerindeydi. Gerçekten de o maçta Trabzonspor ciddi bir provoke ile karşı karşıya kaldı.''

''BU ŞEHİRLER ÜZERİNE ÇOK CİDDİ OYUNLAR OYNANIYOR''

Bu konuda kuralların ve talimatların belli olduğunu ifade eden Ünsal, şunları kaydetti:

''Benim burada söyleyeceğim olay, Trabzonspor veya Sivasspor olayı değil. Bu olay tamamen Trabzon ve Sivas şehirleri olayıdır. İki şehrin de geçmişlerine ve yakın geçmişlerine baktığımız zaman çok hassas şehirler olduğunu görüyoruz. İki şehrin de hassasiyetleri var, sosyal hassasiyetleri. Bu şehirlerin üzerine çok ciddi oyunlar oynanıyor. Ben oradaki olayı Nuri başkanımın ilk söylediği gibi algılıyorum ve bu işin müthiş bir provoke olduğunu kabul ediyorum. Ve üzerinde de ciddi şekilde duruyoruz.''

SİVASSPOR'DAN TRABZONSPOR'A SÜPRİZ

İkinci yarının ilk maçında Sivas'ta oynanacak maçla ilgili vali, emniyet müdürü, güvenlik güçleri ve diğer birimlerle birlikte bir çalışma içine girdiklerini anlatan Ünsal, şöyle konuştu:

''O gün için özel bir tedbir alacağız. Özel bir maç olacak. Ve onları en güzel, en centilmen bir şekilde güllerle, çiçeklerle karşılayıp netice ne olursa olsun güllerle çiçeklerle uğurlayacağız. Belki de bir sürpriz yapacağız. Onu da yönetim arasında tartışmaya başladık. Bunu şimdilik açıklamayacağız, o maça kadar açıklayamayacağız.'' İki şehrin de hassas şehirler olduğunu dile getiren Ünsal, ''Gerçekten çok badireler atlattık. Bu iki şehrin üstünde çok ciddi şekilde oynuyorlar. Çünkü iki şehir de çok hassas. Onun için biz bu provokatörlere asla müsaade etmeyeceğiz. Onun için de gereken tüm tedbirleri alacağız'' diye konuştu.

SİVASSPOR'UN MADDİ SIKINTISI

Kulüp olarak yaşadıkları maddi sıkıntılara da değinen Ünsal, ''Evet, biz sıfır borçla sezon sonunu getiriyoruz. Kısıtlı bir bütçemiz var. En fazla 15 trilyonu buluyor ama biz bununla nereye kadar, nasıl götüreceğiz'' dedi.

Tüm dünyada yaşayan Sivas'a kayıtlı insan sayısının 7 milyon 135 bin olduğunu ifade eden Ünsal, şunları söyledi:

''Bizim 100 bin civarında çok çok iyi iş adamımız, zenginimiz var. Bu insanlarımızın bizden daha heyecanlı olduklarını tahmin ediyorum. Seyircilerimiz stadyuma gelerek bize destek veriyorlar, siz basın mensupları hep gündem yaratarak destek oluyorsunuz ama destek olmayan bir grup var. Destek olmayan grup bizim bu 100 bin civarında çok çok iyi konumda olan, maddi durumu fevkalade iyi olan zengin Sivaslılar.'' Bu iş adamlarını Sivasspor'a destek olmaya çağıran Ünsal, ''Çünkü daha önce de açıkladım. Biz çok sürmez 2 sene sonra tıkanırız. Sivaslıları çok çok kötü günler bekleyebilir. Mütevazi bütçeyle daha fazla idare edeceğimizi düşünemiyorum'' diye konuştu.

''KARA KARA DÜŞÜNÜYORUZ''

Sivasspor'un 18 puanla ikinci sırada bulunduğunu, bunun kendileri için büyük bir gurur ve onur kaynağı olduğunu belirten Ünsal, şöyle devam etti:

''Yalnız bu sevinci 7 milyon 135 bin Sivaslı yaşarken biz yönetim olarak bu olaya, dünkü gibi galibiyete bile, inanın sadece 10 dakika sevinebiliyoruz. 11. dakikadan sonra kara kara düşünmeye başlıyoruz. Çünkü futbolcuların peşinatları var. Futbolcuların primleri, maç başları var. Bunların hepsi bizi ciddi ciddi düşündürüyor. Maddi sıkıntılarımız öyle bildiğiniz boyutlarda değil. Onun için ben iş adamlarımızı tekbar tekrar Sivasspor'a yardım etmeye davet ediyorum.''

VALİ VE BELEDİYE BAŞKANINA ÇAĞRI

Vali ve belediye başkanının, davet edildikleri, iş adamları ve iş adamlarının oluşturduğu derneklerce düzenlenen etkinliklere katılmadan önce Sivasspor'a yardım çeki karşılığında bu daveti kabul etmeleri önerisinde bulunan Ünsal, ''Sayın valimize ve belediye başkanımıza mesajımızı aynen iletiyorum. Bundan sonra çek vermeyen hiçbir yemeğe katılmasınlar. Önce Sivasspor'a hediyeleri verilsin, ondan sonra kabul etsinler o yemekleri, davetleri'' diye konuştu.

Şu anda Sivasspor'un, Sivas'ın en büyük temsilcisi ve elçisi olduğunu vurgulayan Ünsal, ''Sivasspor'u Avrupa'ya taşımak istiyorsak, bu iş adamlarımızı bir şekilde harekete geçirebiliriz. İnşallah sayın valimiz ve belediye başkanımız bizim teklifimizi dikkate alır ve bu yolu seçerler'' diye konuştu.
</td></tr><tr><td width="100%">
</td></tr></tbody></table>

yeni_erol_34 01.10.2007 16:30

--->: TRABZONSPOR'A SÜPRİZ ....

FİKRET BEY'İN DÜŞÜNDÜĞÜ SÜPRİZ MAÇIMI HEDİYE ETMEK ACABA ( ASLAA)NE SÜPRİZİ YAPACAKSIN ADAMLAR SÖYLEMEDİĞİNİ BIRAKMADI

puar 01.10.2007 16:31

arkadaslar süpriz dediği macın başında ts den bir gol yemek bilerek ciddi diyorum bakın.

fatihdev 01.10.2007 16:36

yav ne süprizi biz gitsek bi daha döverler adamlara macmı verecez yapmayın böyle yalakalıklar

izmirliyigido 01.10.2007 16:37

TRABZONSPOR MAÇI İLGİLİ AÇIKLAMALARA AYNEN KATILIYORUM. 2 KARDEŞ ŞEHRİ KİMSE DÜŞMAN EDEMEZ. BENCE DE EN İYİ ŞEKİLDE KARŞILAYALIM, EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYALIM VE SONUÇ NE OLURSA OLSUN ALKIŞLARLA UĞURLAYALIM...

ÖTE YANDAN YARDIM KONUSUNDA İSE "BİZE KİMSE BALIK VERMESİN, BALIK TUTMAYI ÖĞRETSİN". BİZDE KENDİ BALIĞIMIZI KENDİMİZ TUTALIM. İŞ ADAMLARI SİVASSPOR'A YILLARCA MADDİ KATKISI OLACAK BİR ŞİRKETLEŞME İÇİN YARDIMDA BULUNSUN. GELİRİ TAMAMEN KULÜBE KALACAK YATIRIMLAR, İŞHANLARI, BENZİN İSTASYONLARI, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ, SPOR TESİSLERİ, RESTAURANTLAR VB. ŞEYLER AÇILMASINA YARDIMCI OLSUNLAR. ÖYLE HER YIL BELLİ MİKTAR PARA, ÇEK YARDIMIYLA OLMAZ. BİR KAÇ SENE SONRA ONUDA KESERLER. DAİMİ BİRŞEY OLMASI LAZIM. SİVAS'TA AKLI BAŞINDA OLAN ÇOK KİŞİ VAR, BUNLARA BİRAZ KAFA YORSUNLAR.

.

musti34 01.10.2007 16:38

iyi fikir ama fazlada özen gösterilmemeli.mesla bu davranıştan sonra şöle açıklama yapılıp üstü kapalı eleştiri yapılabilir:biz ev sahiplğiimizi yaptık.bundan sonra sağduyulu olunmalı denmeli.ama fikret ünsalda çok abartıp sanki bebek gibi bakıcaz diyo

puar 01.10.2007 16:39

düşman olunacak hiç bişey yok sonucta hepimiz bu ülkede yaşıyoruz... gol yemek belki espirisidir işin ama sivassporada bu yakışır zaten centilmenlik yakışır.

HALIL 01.10.2007 16:43

-->: TRABZONSPOR'A SÜPRİZ ....

arkadaslar hurriyet'in haberine gore trabzona gol izni verecemisik

bunu bu nam....lar hic haketmiyo :rolleyes::mad: bu kadar hosgoruluk de olmaz bence ama yinede buyuksun sivasspor

[url]http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/7399272.asp?gid=211&sz=70738[/url]

HALIL 01.10.2007 16:44

-->: --->: TRABZONSPOR'A SÜPRİZ ....

[QUOTE=puar;256166]arkadaslar süpriz dediği macın başında ts den bir gol yemek bilerek ciddi diyorum bakın.[/QUOTE]

evet puar kardasim o dusundugun seymiz malesef cok uzuluyorum coooook

Del Piero 01.10.2007 16:47

[COLOR="Red"][B]ben kesinlikle katılmıyorum onlara yapılacak en iyi süpriz otelde yemeklerine misül katmak, otobuste taşlamak ve molotoflu saldırı yapmak, maç gecesi otel önünde sabaha kadar davul çalıp her zaman her yerde en büyük sivas diye bağırmak.. maç sonrasını ise henüz düşünmedim :D[/B][/COLOR]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:11.