![]() |
MUTLAKA ANKETE KATILIN..!!
[B]Sivasspor, Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını kaçıncı sırada tamamlar?[/B]
Anket [URL="http://www.ajansspor.com/"]http://www.ajansspor.com/[/URL] Bu sayfada.Sağ tarafta aşağıda. [B]Sivasspor, Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını kaçıncı sırada tamamlar? İlk Beş Arasında: 64,0% 4214 Oy Orta Sıralarda : 31,7% 2086 Oy Birinci Sırada : 4,3% 286 Oy Toplam : 6586 Oy [/B] Hep Beraber Anket Sonucunu Birinci Sırada yapalım... |
--->: MUTLAKA ANKETE KATILIN..!!
[COLOR="Red"][B]haydi yiğidolar ankete büyüklüğümüzü görsünler [/B][/COLOR]
|
İlk Beş Arasında
63,7% 4274 Oy Orta Sıralarda 31,8% 2135 Oy Birinci Sırada 4,4% 298 Oy Toplam : 6707 Oy |
arkadaşlar bunlar takımı yıpratmak,şımartmak isteyen düşüncelerin bir oyunudur.Aynı şeyleri geçen sene Manisayada yaptılar.ne çabuk unutuluyor bazı şeyler.
|
[QUOTE=tanju_58;256549]arkadaşlar bunlar takımı yıpratmak,şımartmak isteyen düşüncelerin bir oyunudur.Aynı şeyleri geçen sene Manisayada yaptılar.ne çabuk unutuluyor bazı şeyler.[/QUOTE]
Şimdi ben Bu sezon Sivasspor Ligi Birinci Bitirecek dediğim zaman takımımı yıpratmışmı oluyorum? |
ilk beş içinde bitiricez inşallah
|
[QUOTE=IsYaNKaR;256556]Şimdi ben Bu sezon Sivasspor Ligi Birinci Bitirecek dediğim zaman takımımı yıpratmışmı oluyorum?[/QUOTE]
:) iyi cevap ama aynı şeyi ben yazıcaktım çok güldüm :) |
[FONT="Arial Narrow"][COLOR="DarkRed"][CENTER]İlk Beş Arasında %63,8 4341 Oy
Orta Sıralarda %31,8 2164 Oy Birinci Sırada %4,5 304 Oy Toplam : 6809 Oy [/CENTER][/COLOR][/FONT] |
İlk Beş Arasında 63,7%
4444 Oy Orta Sıralarda 31,8% 2222 Oy Birinci Sırada 4,5% 311 Oy Toplam : 6977 Oy hadi hadi durmak yok yola dewam :D |
-->: MUTLAKA ANKETE KATILIN..!!
hadi oylara devammmmmmmmmmmmmmmm
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:11. |